Goscie zawsze powinni umiec sie zachowac...i choc w pewnym stopniu uszanowac gospodarza, wiec nie ma co sie dziwic, ze sie komus nie spodobalo to, ze jakies chlopy kreca sie w "nieodpowiednich" szalach po hali TS Wisła - i nie mowie tu o dzieciach !
A co do wykluczenia druzyny Lecha z turnieju to sie nie wypowiadam.
-
-
Solidarność LECHA POZNAŃ
i tak dokladnie nie wiemy jak to bylo...ale jedno jest pewne wisla ma,miala i bedzie miec kompleksy!!!
Aha piszac: "nie ma co sie dziwic, ze sie komus to nie spodobalo " mialem na mysli kibicow, a nie dzialaczy. O wykluczeniu sie nie wypowiadam, bo to nie moj problem.
Gretzky ty jesteś Polak Katolik??? Ty jesteś ścierwo i ubeckie bydle
<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>
Wiadomość zmieniona (15-02-04 21:44)
:)))))))))
pienta -nie wymagaj żeby co kolwiek widział wiślacki pies gretzki .on tak jak i inni nie mają za grosz honoru.Przez całe lata są lani na potęgę,i odegranie się na 12 letnich dzieciach to też coś.Zawsze można bajeczkę dla ratowania własnej skóry(honoru)wymyślić.Ścierwo zawsze będzie ścierwem i tu nic nie zmienisz.Postawę ich działaczy i tego ich wychowawcę wielu pokoleń mlodzieży chemicza wolę przemilczeć.Podobnie jak tego redaktorka.Wszak nigdy ze zwykłego chama nie zrobisz pana,tak jak z kozy gretzkiego hooligana!!.
Zastanawiałem się niedawno, dlaczego dla normalizacji wzajemnych stosunków między dwoma krakowskimi klubami,nie zaproszono na turniej trampkarski młodzierz z Cracovii. Teraz już wiem. Gwardziści zaślepieni nienawiścią do wszystkiego co wiąże się z Cracovią, SKOMPROMITOWALI się usuwając młodzierz z Poznania. Powiem szczerze, że po tej haniebnej decyzji gwardzistów z Reymonta nadal jestem w szoku. Nie mogę uwierzyć jak nienawiść mogła tak zaślepić Chemicza i s-kę. Panowie gwardziści jesteście ZERAMI.
I co Was tak dziwi???
Ludzie honoru, ludzie przyzwoici nigdy nie powinni pojawić sie tej hali. Kazdy rodowity krakowianin to wie.
Pomyśleć, ze pacholęciem bedąc oklaskiwałem tego śmieca Chemicza. Poza krzywymi nogami nigdy nic na tej obronie nie pokazywal. Robił na Kałuży za boiskowego klauna, skończył jako szmata na Reymonta.
PS. Ro Man - moze pare słów na temat pojednania...? Dawno nie było tego tematu.... :-)
NIGDY PRAWDZIWY POLAK NIE ZNIŻY SIĘ DO WASZEGO POZIOMU CÓŻ DOPIERO MÓWIĆ O KATOLICYŹMIE TY HIPOKRYTO!!!!!!!!!!
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Autor: stary kibol (---.compower.pl)
Data: 15-02-04 21:52
Zastanawiałem się niedawno, dlaczego dla normalizacji wzajemnych stosunków między dwoma krakowskimi klubami,nie zaproszono na turniej trampkarski młodzierz z Cracovii. Teraz już wiem. Gwardziści zaślepieni nienawiścią do wszystkiego co wiąże się z Cracovią, SKOMPROMITOWALI się usuwając młodzierz z Poznania. Powiem szczerze, że po tej haniebnej decyzji gwardzistów z Reymonta nadal jestem w szoku. Nie mogę uwierzyć jak nienawiść mogła tak zaślepić Chemicza i s-kę. Panowie gwardziści jesteście ZERAMI.
W wieczornych wiadomościach sportowych po Kronice Krakowskiej
wystąpił w TVP3 Chemicz. Dawno go nie widziałem, wiec nie poznałem
od razu, bo przytył. Oczywiście chwalił organizację turnieju i ani słowem
nie pisnął o aferze. Tak samo zresztą jak Augustynek, który przygotował
materiał filmowy. Nic. Całkowita cisza. Relacja w "Gazecie Wyborczej"
kilkuzdaniowa, formalna. Też nic.
Oczywiście Starowicz ani słowem nie wspomniał o tym skandalicznym zdarzeniu. Jak zwykle dowiemy się o nim z prasy centralnej. Krakowska prasa będzie zapewne milczeć.
I dobrze niech bedzie cenzura. Byliscie tyle lat uciskani i gnebieni przez wszystkich a zwlaszcza nasz gwardyjny, komunistyczny, niekatolicki etc. klub uciskani wiec i teraz to zniesiecie.
widac z tego ze wbrew zdaniu greckiego i innych gosci z tamtad dzialacze wislacy wiedza teraz na spokojneie jak bardzo dali po d..e.
beda robic cisze medialna.
no jakby to u nas sie wydarzylo to Starowicz zrobil by z tego news dnia.
delakonde... cos tam.
zakladam iz dzisiejszej nocy oka nie zmrozysz, od czasu do czasu stekajac "aj waj!" na mysl o obrzydliwym, wypasionym na gwardyjskim chlebie starowiczu.
Lech zostal zdyskwalifikowany, bo na turniej przyslali dzieci w wieku 39-48 lat.
Proste jak drut.
Ale nie dla was jak widze.
Lodowato pozdrawiam.
rova costam
gratuluje wpisu z polotem
co do forum to wszyscy dzisiejsi goscie z reymonta za swoje prymitywne chamstwo na waszym forum dostali by dawno bana
Tak rovaniemi słyszałem, że byli wspomagani przedwojennymi gwiazdami z Warty Poznań. A wasi działacze z wydziału śledczego komendy wojewódzkiej zorientowali się dopiero na drugi dzień, że nie są już w wieku trampkarskim. Rovaniemi jesteście żałośni. Zomowskie zera.
Racja zbanowac i krzyczec o pomste do nieba !!!
Znowu biedny narod wybrany jest gnebiony, za to ze istnieje i jest lepszy i sluszniejszy od calej reszty.
W całej tej sprawie najbardziej jest mi żal młodych piłkarzy Lecha Poznań dla których ten incydent musiał byc nielada wstrząsem.
A co do oranizatorów tej "imprezy" to mój Boże , a czego można się spodziewać po działaczach o mentalności traktorzystów ?
na tym forum podobno wogole nie ma bana chlopczyku , sprobuj wpisac takie durne teksty jak twoje na wisle na waszym forum. dlugo sie nie zalogujesz. wiec nie p...ol chlopaczku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)