FIKUS: masz racje, na Polar przyjdzie 100 osob. reszta miejscowych przyjdzie zobaczyc Cracovie.
-
-
Z Polarem przy jupiterach
Panowie nie zapominajcie o kibicach śląska,przyjdą napewno w dużej sile,aby zrobić z CRACOVIĄ zadymę.Pozdrawiam.
Po pamiętnych wydarzeniach we Wrocławiu, Śląsk jest w rozsypce, co nie zwalnia nas od wykazania się "proletariacką ostrożnością". Nie możemy dać się sprowokować!
stary kibolu - źle sie uczyles:):):):)
nie "proletariacką ostrożnością" a "klasową czujnościa"
:):):)
Na stadion polaru mamy dostac okolo 200 biletow ,wiec chyba lepiej jak zagramy na tym "para"olimpijskim stadionie (wjecej miejsca dla nas)
zapewne chodzi wam o "czujność rewolucyjną " ...
Wierny napewno miał co innego na myśli ...
icek napisał :
(...) Wystarczy tam 100 hool's"Śląska" by wywołać niebezpieczną dla zdrowia i życia zadymę. Zresztą to wcale niekoniecznie byliby hool's z Wrocławia tylko... -smutne doświadczenia z mordem przed meczem Śląsk - Arka to potwierdzają:-(
Działacze Polaru są na najlepszej drodze by narazić życie i zdrowie kibiców piłki co przyjdą na mecz. (...)
a wierny spytał się : Ktoś się boi??
i wydaje mi się ze miał na myśli : ktoś się boi ?:| bo ja sie ślaska nie boje
Wydaje mi się że xle to odebraliście pozdro
A co do meczu przy jupiterach to jak bedziemy grali na tym starym olimpijskim i dostaniemy 200 wejścioowek to i tak pewnie spora część wejdzie za darmo tak jak to miało miejsce w 3 lidze ...
No chłopcy?? Taka niustraszona ekipa obawia się rozsypującego się Śląska i ich zakompleksionych przyjaciół...:-)))) Wstyd!!!!
Nie wiem po co ten temat, kto ma przyjść ten przyjdzie. Panowie więcej luzu przy światłach o wiele lepsze jest widowisko.
[ciach] samocenzura ;-)
Wiadomość zmieniona (18-02-04 07:00)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)