Polar będzie grał przy światłach. Już wiadomo, że piłkarze Polaru Wrocław wszystkie mecze wiosennej rundy rozgrywek II ligi rozegrają na Stadionie Olimpijskim. Klub dogadał się już z AWF-em, a teraz negocjuje z Zakładem Energetycznym, by dostarczenie energii elektrycznej do wież oświetleniowych nie kosztowało klub zbyt wiele pieniędzy. [...]
Pierwszy mecz, 13 marca z Cracovią Kraków, Polar rozegra o godzinie 18.
źródło: gazeta.pl
-
-
Z Polarem przy jupiterach
Wyniki przy jupiterach Szczecin 0-3 LKS 1-1 ---> jest progresja;-)
Natomiast jestem ZAŁAMANY tym pomysłem. Może jednak w PZPN nie dopuszczą do tego. Stadion Olimpijski (o ile coś się nie zmieniło)
to ponad 50 tysięczna (za Hitlera 72 tysiące miejsc) ruina z DREWNIANYMI ławkami. Wystarczy tam 100 hool's"Śląska" by wywołać niebezpieczną dla zdrowia i życia zadymę. Zresztą to wcale niekoniecznie byliby hool's z Wrocławia tylko... -smutne doświadczenia z mordem przed meczem Śląsk - Arka to potwierdzają:-(
Działacze Polaru są na najlepszej drodze by narazić życie i zdrowie kibiców piłki co przyjdą na mecz. Ten mecz powinni zagrać przy ścisłym sprawdzaniu id. na tym swoim Zakrzówku. Potem już mogą na Olimpijskim...
Ktoś się boi??
Icku z ŁKS to było 0:0 o ile pamięć mnie nie myli. Zatem czekamy na pierwszą bramkę przy jupiterach!
to suuuuper na pewno na mecz przy jupiterach wybierze się więcej kibiców!!! Hej! Hej! CRACOVIA
zawsze "wierny" swej głupocie.....
a ponadto - za stroną pzpn-u:
3. Pozostałe nie transmitowane spotkania I i II ligi będą rozgrywane w rundzie wiosennej sezonu 2003/2004 w soboty w następujących godzinach:
marzec:
- stadiony ze światłami, 18.00
- stadiony bez świateł, 14.00 - dotyczy wyłącznie II ligi.
kwiecień:
- stadiony ze światłami, 19.00
- stadiony bez świateł, 15.00 - dotyczy wyłącznie II ligi.
maj (także środy):
- stadiony ze światłami, 19.00
- stadiony bez świateł, 17.00 - dotyczy wyłącznie II ligi.
czerwiec:
I liga (ostatnia kolejka 5 czerwca), 19.00
II liga (dwie ostatnie kolejki 2 i 6 czerwca), 17.30
i czeka nas 5 meczy przy światłach (Polar, Ruch w marcu, Arka w kwietniu, Lubin i Bełchatów w maju)
oj powtarzam nie po raz pierwszy: trzeba załatwić możliwości treningów przy światłach.....
Czyli jeżeli stadion danej drużyny ma oświetlenie to ma ona obowiązek grać przy jupiterach?
z brzmienia komunikatu wygląda na to, że jest to obligatoryjne
Wierny - brak słów po prostu...puknij sie człeku w łebek albo "idż se" kibice.pl
TD- racja. Treningi przy światłach byłyby wskazane...
BTW. słyszałem ,że UNIA Tarnów naprawia oświetlenie "na żużla"!
Oświetlenie będzie w Turcji :)
Icek zmień sobie posta bo w Łodzi było 0:0 .
Jak dla mnie bomba!Będzie jeszcze ciekawiej,tysiąc biletów dostaniemy na bank:)
Lajkoniki zaś bluzgaja po kim sie da. Jesteście beznadziejni. Powtarzam dajcie się ludziom wypowiadać swobodnie, bo po to jest "forum"
C.l.i.s jako "lajkonik" z urodzenia pytam o co Ci chodzi? ;-)))
WSZYSTKIE CZTERY, JUPITERY!
c.l.i.s: jak Ci sie nie podoba tutaj to nie musisz zagladac... nikt nie bedzie za Toba plakac.. Pozdro dla Ciebie!!
Po waszych wpisach sądze że macie po 16 lat, lub ( zresztą nie będe po nikim jeżdził jak wy ) A jako NieLajkonik wprzeciwieństwie do was jestem obiektywny.
c.l.i.s.: Ja mam więcej niż 16 (17 ;-))) ) i jako Lajkonik mogę spróbować obiektywnie powiedzieć, że zupełnie nie wiem o co Ci chodzi. Mniemam, iż chodzi o ograniczanie wolności słowa. Krytykę - nawet ostrą - czytałem tu nie raz (czasem mocniejsze słowa) ale nie zauważyłem jakiejś cenzury na wypowiedzi ludzi myślących inaczej. A w tym temacie to kto po kim jeździł?
Nie dam sobie głowy uciąć lecz olimpijski wiecej jak 30 tys. aktualnie nie ma. Co i tak nie ma znaczenia bo jeżeli frekwencja ze strony polaru będzie taka jak na jesieni to przy założeniu że pojedzie nas tylu co do Łodzi to praktycznie będziemy u siebie.
c.l.i.s. powaznie myslisz, ze ktos kto wpada tu tylko po to, aby zapytac, czy sie boimy slaska, liczy na grzeczna odpowiedz?
Panowie - to jawna paranoja - nieważne czy 50, 30 czy nawet 10 tysięcy - przecież na Polar chodzi przeciętnie 200 ludzi!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)