ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Będzie bardzo ciężąko - to jest już druga liga a nie trzecia - nie będzie zwycięstw typu 4-1 lub 6-0 jak tu dużo osób obstawia. To będzie trudny mecz i pokaże na co stać Cracovie w tym sezonie. Myślę, że wygramy minimalnie 2-1 lub 1-0 albo remis, ale osobiście chciałbym żebyśmy przegrali mecz, żeby chłopcom weszło do mózgu że to jest poważna gra!!! W końcu zazwyczaj jest tak że jakl się przegra początek to później idzie coraz lepiej, a bardzo tego pragnę,m a by w ciągu dóch następnych sezonów Cracovia zagrała w ekstraklasie!!!
Pasy do ekstraklasy!!!
Zawsze wierny kibic Cracovii z Katowic!!!
-
-
I kolejka:CRACOVIA-Polar Wrocław!Typujemy wynik:)
życzę 4 albo 5 do zera ale nie pogniewam się gdy będzie tylko 1:0 lub 2:1
najważniejsze jest zwycięstwo ..... a za rok zobaczymy się w 1 lidze :)
KSP + KSC
2:1 dla nas (1:1 do przerwy) mecz przeciętny z nasza przewaga ale juz tradycyjnie nie stwarzamy sutuacji a te co mamy wykorzystujemy i dosc spokojnie zdobywamy pierwsze 3 pkt w lidze...
Ja mysle ze craxa wygra 3-1 stawowy wie co robi i dobrze ustawi chlopakow na mecz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja myślę ze będzie 3-1 ale po walce, bramki strzelą Szczoczarz dwie i Makuch.
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Na poczatek musimy pokazac ze jestesmy mocni 3-1!!!!!!!!!!!!!Pasy GRAĆ
2:0 i lodówki do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2-1
Ankowski karny
Szczoczarz
2-0
Nowak i Makuch...
Hmm... Mam kumpla który zna Makucha i powiedział mi własnie ze Makuch cos jest chory i nie wiadomo co z jego jutrzejszym wystepem. Jakas grypa chyba.Niedobrze!!!!!!!!!!!!!!!
lodówko-zamrażarki nie są takie słabe:), ale chyba wygracie!
stawiam 2-1 dla gospodarzy
Jestem ciekaw ,jak chłopcy się już zgrali, jak jest z tym elementem gry? Jak będzie w porządku to powinno być wszystko OK:)!
4:1 dla Craxy!
ważne zeby wygrali.........specjalnie 2h jazdy do Kraka przebyłem zeby na meczu być a zaraz po meczu spowrotem na wakacje!!!;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)