KruszynaKSC [URL=http://www.sherv.net/][IMG]http://www.sherv.net/cm/emoticons/hand-gestures/bravo-clapping-smiley-emoticon.gif[/IMG][/URL]
Skończcie już z tą miernotą chyba w Ergotelis bedzie grał ups udawał że gra.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
i co z tym Dediciem? z 90minut juz znikł.. Koniec?
Tomecki tobie brakuje nie logiki a 5 klepki .To zdanie można interpretować tylko w jeden sposób .Jakub dostał alibi na to by nie przedłużać kontraktu z piłkarzem od ,,ekspertów z forum ''.Jak ci twierdzą że to słaby piłkarz to po co będę przedłużał .
A że trener go uważa za bardzo dobrego piłkarza i chce mieć w drużynie to detal .Przecież nie on będzie skład ustalał .
Ustali Filipiak i pomogą mu w tym ,,fachowcy z forum ''
Najważniejszy w tym wszystkim jest fakt braku POMYSŁU NA NASTĘPCĘ .Logicznie myśląc można nie przedłużać ale trzeba mieć lepszego na jego miejsce lub porównywalnego a tańszego .A tu nie mając nikogo pozbyto się jeszcze Gianisa .
Do ligi zostało kilka dni a tu następcy brak i pewnie pomysłu TEŻ BRAK CZYLI TOTALNA PROWIZORKA .
Ciekaw jestem czy Filipiak w Komarku też tak działa że pozbywa się dobrych pracowników i nie ma pomysłu kim ich zastąpić. .
Moim zdaniem Mrozik będzie miał w tym sezonie co najmniej tyle goli i asyst co Straus w poprzednim.
czyli co najmniej jedna i to mocno dyskusyjna :D
btw Santo, zalozmy ze nas tu setka aktywnie sie udziela, to daje przy frekwencji 7 tys nie promil a cale 1.4% ;)
Pasiak.1906.KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> i co z tym Dediciem? z 90minut juz znikł..
> Koniec?
Dziennikarz Orange Sport Marin Stich wczoraj na twitterze: "Testowany przez Cracovie Sven Dedic nie zostanie zawodnikiem Pasow.", więc chyba koniec.
Wierzę w Podolińskiego, że coś wykombinuje.
Z pustego to i Salomon nie naleje:)
Może jednak ?
hank widac,że ambitnie dążysz do przekroczenia magicznej liczby tysiąca napisanych postów,ale wysiliłbyś się trochę bardziej...W 5 minut wyjebałes takie posty
1.biore w ciemno
2.moze być
3.moze zdąża załatwić?
4.moze jednak
5.pewnie sie załapie bo tam bezrybie
Jestem zwolennikiem spartańskiej lakoniczności a poza tym chyba żaden regulamin nie określa długości zdań pisanych na forum .Chyba mam prawo wyrazić swą opinię w formie ,która nikogo nie obraża ? Forum jest chyba demokratyczne ? A do magicznego tysiąca to chyba bliżej Koledze .
też się często uśmiecham pod nosem, na te "lakoniczne" wpisy forowicza hank ;)
Hank nie przejmuj się, najwyraźniej coponiektórych drażni Twój optymizm i brak antycypacyjnego napierdzielania ;)
Tomecki stał się wielkim optymistą, odkąd zmieniono trenera ;)
Nigdy nie byłem dyżurnym napierdalaczem i marudą niezależnie od tego kto siadał na ławce... tylko tyle i aż tyle. A zmiana trenera oczywiście zwiększyła optymizm, jak u wielu innych.
Tu muszę stanąć w obronie kolegi Hanka bo moje posty wnoszą do każdej dyskusji tyle samo :)
Ale pojawiają się cokolwiek rzadziej :)
widzialbym u nas Deleu i Banasia , sa wolnymi graczami z kartami w reku...
wolalbym Banasia od Zytki, co do Deleu , z tego co pamietam to lewy obronca jest wiec nie wiem , teraz ta lewa strona potrzebuje bardzo dobrze przygotowanego pod wzgledem kondycyjnym pilkarza
Nesta Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wolalbym Banasia od Zytki, co do Deleu , z tego
> co pamietam to lewy obronca jest wiec nie wiem ,
> teraz ta lewa strona potrzebuje bardzo dobrze
> przygotowanego pod wzgledem kondycyjnym pilkarza
Deleu to prawy obrońca
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)