Ja jakoś wierzę, że z Cetnarskiego będzie pociecha (o ile do nas trafi, bo przecież nic pewnego). Może dlatego, że zapamiętałem jego dobrą grę z Bełchatowa - tak wiem, że to wieki temu.
Co do wpisu: "Dudzica czy Zejdlera nie liczę bo jak widzę ich gre to mi się nóż w kieszeni otwiera." to Zejdler chyba rzeczywiście okazał się rozczarowaniem, mimo obiecujących początków. Ma jednak kontrakt jeszcze przez rok więc może się okazać, że nowy trener w nowej taktyce znajdzie dla niego miejsce. Ja obu (Zejdlera i Dudzica) oczyma wyobraźni widzę jako kandydatów do zapieprzania na boku pomocy w systemie 3-5-2
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
Na boku pomocy? Proszę cię przecież Dudzic prosto piłki nie umie kopnąć a co dopiero dośrodkować. Ktoś tu kiedyś dobrze stwierdził że puki jeszcze moze to niech idzie do obrony bo w ataku i pomocy to ja mu kariery nie wróże :D
leszeczek - Cetnarski bardzo blisko Cracovii - piszę o tym Widzewiak.pl, a oni o swoich zawodnikach,
są raczej dobrze poinformowani.
http://www.widzewiak.pl/newsroom/24537,Cetnarski-juz-bardzo-blisko-Cracovii
Umie, umie kopnął przecież Jagielloni:)
przeciez to rogal byl, a nie prosty kop :)
"... Co prawda, były mistrz Polski ma też ofertę z Ruchu Chorzów, która jest o tyle ciekawa, że śląski zespół zagra w europejskich pucharach, ale krakowska oferta jest [u]znacznie bardziej[/u] korzystna pod względem finansowym. "
no nie wierze, przebijamy znacznie Ruch grający w pucharach? toż to niemożliwe w sytuacji jaką parę osób już na forum nakreśliło w odniesieniu do Cracovii
quentin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "... Co prawda, były mistrz Polski ma też
> ofertę z Ruchu Chorzów, która jest o tyle
> ciekawa, że śląski zespół zagra w
> europejskich pucharach, ale [b]krakowska oferta jest
> znacznie bardziej korzystna pod względem
> finansowym.[/b] "
>
> no nie wierze, przebijamy znacznie Ruch grający w
> pucharach? toż to niemożliwe w sytuacji jaką
> parę osób już na forum nakreśliło w
> odniesieniu do Cracovii
moze chodzi o to, ze my placimy, a tamci obiecuja ?
ciekawa, że śląski zespół zagra w
Może korzystna znaczy bardziej realna mniej wirtualna? Inna rzecz, że Ruch ma licencyjny nadzór finansowy i może płacić max 15 tys.
quentin Napisał(a):
> "... Co prawda, były mistrz Polski ma też
> ofertę z Ruchu Chorzów, która jest o tyle
> ciekawa, że śląski zespół zagra w
> europejskich pucharach, ale krakowska oferta jest
> znacznie bardziej korzystna pod względem
> finansowym. "
>
> no nie wierze, przebijamy znacznie Ruch grający w
> pucharach? toż to niemożliwe w sytuacji jaką
> parę osób już na forum nakreśliło w
> odniesieniu do Cracovii
Czyli Ruch oferuje 15 tys. wirtualnych, a my 20 tys. realnych :D
.
Cetnarski? Surowszego drewna na rynku nie było? Koleś okazał się pomyłką nawet w Widzewie.
pozatym , pisanie ze ktos gra w pucharach ma byc atutem w polsce? hehe zobaczymy ile sie ten ruch w tych pucharach nagra a wyplaty nie zobacza przez 6 miesiecy
nagrają się wszyscy jak zwykle... eurowp*erdol is coming :)
Paweł Bochniewicz - obrońca, którego już kilkukrotnie przedstawiałem na tym forum znajduje się na celowniku lechii (wg 90 minut)
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=25941
Strasznie to wyglada jak mamy zamiar sciagac Cetnarskiego. Gosc w słabiutkim Widzewie nie grał nic. Nie mówie zeby był liderem, ciągnał gre przez 90minut. Wystarczy, zeby dawał impuls raz na 15 min. Dosłownie NIC. Sytuacja wyglada zle. Już teraz wiemy, że Władek odchodzi.To jestem wstanie przebolec bo wiekszego pożytku z niego nie mielismy. Edi też poleci trudno podobnie jak z Wladkiem nie był kluczowym zawodnikiem raczej przecietnym jokerem. Nic się nie mówi o Danielewiczu więc zakładam, że nie mogą się dogadac. Zwłaszcza jak gdzies gazety cwierkały, że Legia go chce. Podejrzewam, że paru innych bogatych chętnych na niego też jest. Saidi odleciał. W ten sposób nie mamy już 4gosci, którzy coś w tym sezonie zagrali. Out Jarabica, Out Zurek. Out Szeliga na jedną runde. Odpada 7 chłopa z kadry drużyny. Nie wierze, że klub sciągnie na ich miejsce chodzby 4 kopaczy.
Zakładając, że bierzemy Cetnarskiego to jest to kopacz o pół klasy gorszy od Danielewicza. Pojawia się "Zjawa", o którym na poziom T-ME nic nie wiemy. Podobnie jak Piesio o którym się mówi. Otóż jak mamy iśc w kierunku polskich graczy z niższych lig. To zaproponuje.
-Maciek Bębenek. Sandecja- co z tego ze stary jak co roku lepszy:D
-Wojciech Trochim- Kolejarz St.
-Grzegorz Goncerz( solidna końcówka sezonu)GKS
- Michał Rzuchowski Arka
-Piotr Tomasik Arka
-Michał Efir Legia
-Bartłomiej Kalinowski Legia
gargamel9998 Napisał(a):
> Paweł Bochniewicz - obrońca, którego już
> kilkukrotnie przedstawiałem na tym forum znajduje
> się na celowniku lechii (wg 90 minut)
>
> http://www.90minut.pl/kariera.php?id=25941
ja czytałem gdzieś ostatnio że Napoli go chce do młodzieżówki swojej ściągnąć
milsari2:
W ten sposób nie mamy już 4gosci, którzy coś w tym sezonie zagrali
to cos sie czeski nazywa HOVNO zagrali
Pozdro,
Anton
milsari2 , Ty tak na poważnie, czy jaja sobie robisz?
Owszem Cetnarski od kilku sezonów dołuje (dokładnie od 2), ale wciąż jeszcze piłkarsko jest dużo lepszy niż Rok czy Władek. O Danielewiczu nie wspominam, bo ten na razie ma może i talent (choć w jego wieku Cetnarski to był dopiero Talent), ale nic poza tym.
Zjawiński z pewnością więcej da drużynie niż Rakels i Dudzic razem wzięci, a razem wzięci równa się dwóm bramkom, podejrzewam, że Zjawa ustrzeli ich minimum 5-6, to snajper a nie podróbka.
Także i Piesio może się okazać tańsza ale wcale nie dużo gorszą wersją Saidiego, może bez superdryblingu, ale parę asyst i bramek zaliczy.
Skończcie zatem te płacze, bo choć cudów nie ma (a kto na takie liczył?) to wygląda to wszystko całkiem obiecująco.
saidi1906 Napisał(a):
> gargamel9998 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Paweł Bochniewicz - obrońca, którego już
> > kilkukrotnie przedstawiałem na tym forum
> znajduje
> > się na celowniku lechii (wg 90 minut)
> >
> > http://www.90minut.pl/kariera.php?id=25941
>
> ja czytałem gdzieś ostatnio że Napoli go chce
> do młodzieżówki swojej ściągnąć
Pierwsze słyszę. Jeżeli to prawda, należy trzymać kciuki za chłopaka . Ewentualnie liczyć ze nasi działacze wypożycza go do klubu. Jako alternatywę strzelań Błażej Augustyn z górnika.
Okienko trwa w najlepsze, a tak rzadko pada nazwisko legendy klubu, Jana Hoska? :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)