Racja Nesta, nie wziąłem poprawki na to , kto jest autorem tych wypocin... Co nie zmienia faktu, ze to wszystko śmierdzi, jak niemyte majty. Nieźle sobie z nami pogrywają "działacze"....
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
Kajak masz rację albo załatwili i potwierdzili a udają głupa ALBO PRÓBOWALI ZNALEŚĆ ZAŁOSNE ALIBI na swoją nieudolność .
Liczenie że kluby pozdbędą się utalentowanych zawodników za darmo zakrawa na kpinę .Tylko Jakub mógł to wymyślić .
Największym wzmocnieniem było by jakby ,,dyrektor ''i viceprezes poszli precz .Była by euforia podobna do zdobycia MP.
Mam nadzieje że w razie niepowodzenia profesor postąpi po męsku jak NA PREZESA PRZYSTAŁO I KOPNIE ICH W DUPĘ NA ZBITY PYSK ku uciesze kibiców.
A w ogóle co z tym Smugiem ? Nadal jest testowany czy już wrócił do siebie ?
A w naszej firmie wreszcie coś drgnęło !
A co ?
Prezes sobie pierdnął.
wszystko się zgadza w polityce transferowej - tylko zawodnicy pozyskiwani z papierami w rączkach. Szanse na to, by MKS pozyskał takich DOBRYCH zawodników są znikome. Dlaczego poprzedni klub ma się godzić na odejście dobrego zawodnika, po wcześniejszym rozwiązaniu kontraktu ? Przecież szanse na to są znikome :( Jedyną szansą jest tylko sytuacja zadłużenia wobec zawodnika - tutaj o czymś takim nie słyszałem. Nic, w klubie bez zmiany, kibic dalej je.b.a..ny :( Proszę, tylko nie piszcie że TP, Borek, SF są winni braku tych zawodników, bo to już jest paranoja ;)
Kto udaje "greka"....
- okienko jeszcze " trwa" - P.Burlikowski
- gotowi do gry - W Stawowy
- Informacja o dwóch transferach - wypożyczenie z opcją prawa do pierwokupu - TP i SportoweFakty
- dane personalne - Borek
- KOZPN i Wielicka - zgaszone światła.....
- kontrakty będą podpisane jak piłkarze rozwiążą umowy z dotychczasowymi pracodawcami ;) - SportoweFakty
Cały piatek wiele osób miało "zabawę" , a tu na razie "zonk"....Niestety luty miał w tym roku znów tylko 28 dni !!! Zabrakło 3ch czy to tylko kolejne zamieszanie ku uciesze co poniektórych ....
Zibiland, nikt nie udaje "greka" Wszystko, co napisałeś jest-było zgodne z prawdą :) Pozostaje pytanie, czy mieliśmy szansę zawodników pozyskać i skąd się wziął pomysł na tą ścieżkę ich transferowania z klubów.
Sorry. Chyba dałem się ponieść narzekaczom ...
Błazenada- błazny i to cała trójka
Cała trójka nadaje się do wyp.ierdolenia.
Na pewno to niemożliwe, ale chciałbym by profesor ich pogonił jak najszybciej.
Kpina, kpina z nas kibiców.
Poczekam na jutrzejszy mecz, w razie przegranej miałem gwizdać na Stawowego, ale widzę, że doszło jeszcze dwóch panów. Ten gwizd przewyższy wszystkie moje gwizdy do tej pory.
ja będę buczał, bo gwizdać nie umiem :(
nie qmam, o co Wam chodzi. Burlikowski z Tabiszem realizują politykę cięcia kosztów, w skład której wchodzi ewentualne pozyskiwanie zawodników wolnych. Czasem się to udaje, czasem nie. Dlaczego chcecie gwizdać, buczeć itd. Oczekiwania rodzą rozczarowania :D Dopóki się nie zmieni ( a na to się nie zapowiada w najbliższym czasie) polityka zarządzania klubem a tego musi dokonać sam PREZES Janusz Filipiak, będziemy skazywani na takie huśtawki emocjonalne związane z oczekiwaniami. Proponuję spokojnie oceniać możliwości zatrudnionych w klubie ludzi i nie oczekiwać cudów ;)
Swięty profesorze Januszu
Zostań na zawsze z Nami
Swiety v-ce prezesie Tabiszu
nie kłóć się z kibicami
Swięty dyrektorze sportowy
sprowadz wielu piłkarzy
Swiety trenerze Stawowy
z WąSem Ci do twarzy
I wszyscy piłkarze Swięci
Amen
Zartowałem z tym buczeniem ;) . Choć i może byłoby to na miejscu, bo co roku robią z Nas idiotów. A to piłkarze, a to działacze. Wszyscy się z Cracovii śmieją, a ludziom na górze najwyraźniej o to chodzi.
Nie jestem kibicem Cracovii od 20/30 lat. Zacząłem sie interesować piłką jakieś 10 lat temu, ale i tak uważam, że jestem doświadczony bardziej od nie jednego kibica w Polsce. Kocham , mój Klub, ale serce mnie boli jak robią z Niego pośmiewisko na całą Polskę.
nikt nie robi z nas idiotów. Była informacja, że klub stara się o dwóch zawodników. Zostało to potwierdzone. Nigdzie nie przeczytałem oficjalnego komunikatu klubu, że tych zawodników pozyskaliśmy. Tyle i aż tyle. Negocjacje to jeszcze nie podpisany kontrakt. Ciśnienie jest wielkie, dlatego często część z nas wychodzi przed szereg i same rozmowy traktuje jako pewnik, że dany kopacz ubierze naszą koszulkę. Niestety, tak nie jest. Więcej spokoju życzę wszystkim. Oczywiście, pozostaje pytanie, czy przy polityce zaciskania pasa, jesteśmy w stanie jakiegoś zawodnika KUPIĆ a nie tylko skupiać się na darmowych. Musimy też pamiętać, że wielu naszym pomocnikom kończą się kontrakty w czerwcu i może się zdarzyć, że np. linia pomocy w przyszłym roku to będzie .... mało ciekawa .
A po co słuchacie Wojtka i TP jest strona oficjalna jest i jak na niej nie ma komunikatu to znaczy że się nic nie dzieje bo reszta to domysły i czasami pragnienia!!!
Nie no z kibiców nikt idiotów nie robił, ja rozumiem że żyjąc w Polsce i wypracowując schemat (bardzo lubiany i stosowany) pozyskiwania za darmo zawodników (o których jak już rozwiążą umowę mało kto się bije) ktoś nie wziął pod uwagę że do pozyskiwania przyzwoitych zagranicznych zawodników jak na polskie warunki to już nie musi być schemat odpowiedni, jeśli jeszcze bierze się za takie rzeczy w ostatnich godzinach okna transferowego a nie np na 2 miesiące przed jego końcem, trudno oczekiwać rezultatów, ale o nieudolność, brak umiejętności, złą wole nigdy ich nie posadzę w końcu pracują z miłości do Cracovii na jej wieczną chwałę
aż nie chce pytać czy negocjacje w Naszym klubie nie wyglądają w ten sposób że My Ci damy X jak rozwiążesz umowę albo damy ci np 40% z tego jak wypożyczmy, sam rozumiesz że lepiej dla ciebie jak rozwiążesz kontrakt, nikt tylko nie zapyta pewnie czy X to wystarczająco by się skusić, pewnie nie, widząc rezultaty
Ble, ble, ble! W okienku letnim pozyskamy (oczywiście za darmo):
- 2 bramkarzy,
- 3 stoperów,
- 2 pomocników,
- 1 napastnika
a na dokładkę pierwszą piatkę mistrza Czech w hokeju na lodzie!!!
Ble, ble, ble!
Kurde, żeby tylko się okienko transferowe nie zamkneło!
Ble, ble, ble czyli OPERY MYDLANEJ CIĄG DALSZY!!!
Ok przedstawię wam wywiad w skrócie który odbędzie się dzisiaj po południu : Za duże prowizje chcieli menadżerowie, zawodnicy żądali wygórowane kontrakty, kluby ich nie chciały puścić, w tym składzie personalnym damy rady, okienko uważamy za udane, bijemy się o pierwszą ósemkę.
soccer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ok przedstawię wam wywiad w skrócie który
> odbędzie się dzisiaj po południu : Za duże
> prowizje chcieli menadżerowie, zawodnicy żądali
> wygórowane kontrakty, kluby ich nie chciały
> puścić, w tym składzie personalnym damy rady,
> okienko uważamy za udane, bijemy się o pierwszą
> ósemkę.
Jeszcze trzeba dodać sakramentalne: "[i]jak będę miał do dyspozycji wszystkich zawodników z obecnego składu czyli skończą się kontuzje i nie będzie pauz za kartki[/i]..."
;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)