może nie będzie taki zły ten Mikulić. Niby z Stawowy go nie chciał, ale to w końcu były mistrz Belgii, coś tam musi potrafić :)
http://sporteuro.pl/sport/pi%C5%82ka-no%C5%BCna/ekstraklasa/8096-niechciany-pi%C5%82karz-blisko-,,pas%C3%B3w%E2%80%9D.html
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
za: http://sporteuro.pl/sport/pi%C5%82ka-no%C5%BCna/ekstraklasa/8096-niechciany-pi%C5%82karz-blisko-,,pas%C3%B3w%E2%80%9D.html
[i]Mikulik jest byłym zawodnikiem greckiego Panthrakikosu. Na początku listopada stracił miejsce w podstawowym składzie szóstej drużyny Super League. Wcześniej występował w Belgii i Chorwacji. W drużyną Standardu Liege w [b]200 roku[/b] świętował nawet zdobycie mistrzowskiego tytułu.[/i]
Ile on ma lat w takim razie :)
To on jeszcze żyje ? ;)
spoks, w wieku Gandalfa lub ciut mlodszy
Wow, myślałem, że wtedy tylko resovia istniała.
Do wzięcia, ale należałoby Go dobrze przebadać...
http://www.wroclaw.sport.pl/sport-wroclaw/1,123437,15442057,Slask_Wroclaw_zrezygnowal_z_algierskiego_pomocnika.html
Z tego co mi się wydaje to ten zawodnik przymierzany był już do naszego klubu latem czy w zimowym oknie zeszłego sezonu jeszcze jako zawodnik AS Nancy...
Z tego co mi się wydaje to ten zawodnik przymierzany był już do naszego klubu latem czy w zimowym oknie zeszłego sezonu jeszcze jako zawodnik AS Nancy...
Killeroth Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wow, myślałem, że wtedy tylko resovia
> istniała.
:D
ian thorpe Napisał(a):
> Killeroth Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wow, myślałem, że wtedy tylko resovia
> > istniała.
>
>
> :D
:D :D :D :D :D
Nie smiejcie się. Miałem ostatnio okazję poznać zresztą sympatycznego kibica Resovii. Oni serio myślą, że powstali w 1905 roku... nieźle ktoś im w głowach namieszal. :-)
Ps. Heh, Resoaviak powiedział, że w Krakowie woli Pasy, na Wisłę mówi, że to Ubecja hehe.
gaudeamus Napisał(a):
> Nie smiejcie się. Miałem ostatnio okazję
> poznać zresztą sympatycznego kibica Resovii. Oni
> serio myślą, że powstali w 1905 roku... nieźle
> ktoś im w głowach namieszal. :-)
> Ps. Heh, Resoaviak powiedział, że w Krakowie
> woli Pasy, na Wisłę mówi, że to Ubecja hehe.
To prawie, jak mój znajomy co kibicuje wiśle, chłop ma 33 lata, i dalej żyje w przekonaniu , że my na nich mówimy psy tylko dlatego ,że oni nas żydami nazywają ( w sensie wymyślilimy sobie taki a nie inny epitet) , a jak mu przytaczałem historie jego klubu, to powiedział, że to kłamstwa :D
Killeroth Napisał(a):
> Wow, myślałem, że wtedy tylko resovia
> istniała.
Post roku :D
Mikulic jutro podpisuje kontrakt!
Bardzo dobrze. Licze ze zobaczymy go w składzie wyjsciowym. Uff.
bedzie w 11tce na Zawisze na 99.9%
a propos wzmocnien, Toure z Liverpoolu powinien byc wkrotce do wziecia za darmo, nadaje na podobnych falach co Zytko, przydalby sie
Stawowy o Mikuliciu - "On nie wejdzie nam od razu w skład, ale myślę, że przy tym doświadczeniu i ograniu jakie ten zawodnik ma [b]to jest to kwestia[/b] [b]dwóch, trzech tygodni,[/b] kiedy powinien skutecznie powalczyć o miejsce w naszym zespole"
Peruzzi Napisał(a):
> Stawowy o Mikuliciu - "On nie wejdzie nam od razu
> w skład, ale myślę, że przy tym doświadczeniu
> i ograniu jakie ten zawodnik ma to jest to kwestia
> dwóch, trzech tygodni, kiedy powinien skutecznie
> powalczyć o miejsce w naszym zespole"
Wspominał też o walce o miejsce w składzie...
Ciekawe zatem jak ta nasza jedenastka będzie wyglądała:)
del
Oj, w kontekście derbów Stawowy igra z ogniem. Sam nie wiem czy lepiej lukę wypełniać stoperem niezgranym z resztą składu, czy zgranym niestoperem. Ale na pewno margines błędu Staw tu ma zerowy, a o wybaczenie błędu przez trybuny może być bardzo ciężko.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)