izbik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> janczer Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ale chyba lepiej, że prawie nikt już nie ma
> > złudzeń.
> > Zawsze to mniej rozczarowań.
>
>
> Czy to naprawde lepiej?!
> Brak nadziei jest gorszy od smierci.....
Nadzieja matką .... :Z
Nie ma o czym gadać....Kosa dziś Saidi jutro ...i zostaniemy ze skladem 1 ligowym... nie ma co się "napinać"....
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
i 1 liga bedzie nas witac po rundzie wiosennej.....
Zibi - nie napinamy sie - tak samo Ty piszesz .Spodziewamy sie duzo odejsc...bez wzmocnien...A jak to nazwac?
......
znowu stawowy będzie musiał ukręcić bicz :) ale pokazał już raz, że się da więc nie mam obaw. odejscie Kosanovica to wielkie wzmocnienie akurat. narazie okienko na +
O Pepikach zdania nie mam. Jeż niekoniecznie chciałby przyjść, nie wiem jak nastawiałby się na zarobki, pytanie również czy by mu się chciało czy przyszedłby z syndromem ZL. Jeż z Górnika tak, Jeż z Polonii czy ZL, nie. Krotofil na tym poziomie byłby wielką niewiadomą. Spokojnie mógłby okazać się drugim Wełną.
Izbiku...widzisz ,że jakoś wszyscy są "uspokojeni" ...nie to co jeszcze kilka okienek transferowych wcześniej....
podzielam opinie kolegi Knura z innego watku....cel marketingowy firmy na "C" i nic więcej.... a "badziew" niech ma ochłapy...
Z tego co mówi Burlikowski jasno wynika , że albo nie będzie żadnych transferów albo przyjdzie ktoś za darmo . Czyli musiał by się zdarzyć cud żebyśmy mieli silniejszy skład na wiosnę . Tymbardziej że zazwyczaj zawodnicy przychodząc do nas obniżają loty a nie dostają nagłego olśnienia .
Scot Napisał(a):
> Z tego co mówi Burlikowski jasno wynika , że
> albo nie będzie żadnych transferów albo
> przyjdzie ktoś za darmo . Czyli musiał by się
> zdarzyć cud żebyśmy mieli silniejszy skład na
> wiosnę . Tymbardziej że zazwyczaj zawodnicy
> przychodząc do nas obniżają loty a nie dostają
> nagłego olśnienia .
Scot gdzie masz jakis z nim wywiad bo za uja znalesc nie moge?!
Wklej linka.
Dyrektor Burlikowski: - Czy można się spodziewać wzmocnień? Oczywiście, że tak. I nie będzie to tylko jeden zawodnik. Proszę jednak pamiętać, że Cracovia funkcjonuje w określonych realiach ekonomicznych, zawodnicy też mają swoje oczekiwania. Proszę się uzbroić w cierpliwość.
Całość:
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,15243740,Dyrektor_sportowy_Cracovii_zapewnia__Mamy_kandydata.html
Dyrektor sportowy Cracovii zapewnia: [i]"Mamy kandydata na miejsce Milosza Kosanovicia".[/i]
Ciekawe czy kandytat o tym wie?????
I jeszcze jedna uwaga do tekstu:
[i]"Tyle że znalezienie godnego zastępcy Kosanovicia może okazać się misją nie do wykonania. Nie można wykluczyć, że Stawowy będzie musiał szukać... we własnym zespole. Sam przyznaje, że jest za wcześnie na gdybanie, ale w głowie pewnie ma już kilka opcji. Do zdrowia wrócili Krzysztof Nykiel i Marian Jarabica, na środku obrony mógłby też grać np. Adam Marciniak".[/i]
A co z naszym sympatycznym i obciążającym listę płac Markiem W.?!
SnajpeR Napisał(a):
> http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/408538/21-
> pilkarzy-na-pierwszych-zajeciach-pasow-bez-nowych-
> twarzy
> Pasy rozpoczęły zajęcia od pracy motorycznej z
> trenerem Piotrem Jankowiczem i testów. Na
> treningu zabrakło nowych twarzy [b]i mało
> prawdopodobne, by te w ogóle zimą pojawiły się
> w Krakowie.[/b]
stary kibol Napisał(a):
> Dyrektor Burlikowski: - [b]Czy można się
> spodziewać wzmocnień? Oczywiście, że tak. I
> nie będzie to tylko jeden zawodnik.[/b] Proszę
> jednak pamiętać, że Cracovia funkcjonuje w
> określonych realiach ekonomicznych, zawodnicy
> też mają swoje oczekiwania. Proszę się
> uzbroić w cierpliwość.
Wyglada na to, że ktoś kłamie. Ja się trzymam tego co mówi pracownik klubu.
Powtórzę po raz setny-Stawowy nie będzie stawiał na Marka Wasiluka i mogę się z kimś założyć o jakiś karnet czy coś(z El Duce jeśli myśli inaczej to o wódkę ;) ).Prędzej Edek,albo Przemek Kita zagrają na środku obrony niż Wasiluk.
Witam,
podobno interesujemy sie Oskar Pogorzelec z Legii,
http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=18977&id_sezon=81
http://www.legia.net/index.php?typ=news&id=54586
ronnie79 Napisał(a):
> Powtórzę po raz setny-Stawowy nie będzie
> stawiał na Marka Wasiluka i mogę się z kimś
> założyć o jakiś karnet czy coś(z El Duce
> jeśli myśli inaczej to o wódkę ;) ).Prędzej
> Edek,albo Przemek Kita zagrają na środku obrony
> niż Wasiluk.
wygląda na to, że ronnie79 ma rację. I nie oceniając Wasiluka, uważam, że takie doktrynerstwo i upór jakie prezentuje Stawowy to idiotyzm. Nawet jeśli nie ma zamiaru stawiać na Wasiluka, to w wywiadach, czy sparingach powinien dawać mu szanse. A tak idzie na wojenkę z zarządem, a jak gy [s]wyp[/s] wyrzuca to będzie płakał, że nie stworzyli mu warunków do realizacji swych koncepcji. Każdy inteligentny człowiek powinien wiedzieć, że z koniem lepiej się nie kopać, a jak już się ma taki zamiar, to trzeba to robić z dużym sprytem.
Staw moze polechtac Generala po dupie dajac Marciniaka na srodek obrony do pary z Zytka a na lewej stronie bedzie gral Jaroszynski.
Wtedy general ma orgazm zanim wyjda na boisko bo mlody sie bedzie ogrywal. ;)
leszeczek, czy Ty z własnej nie przymuszonej woli wystawił byś na środku obrony Wasiluka?
nie jestem trenerem, nie widzę go na treningach, ogólnie żaden ze mnie fachowiec.
Maja Majewski coś w nim widział, podobnie Lenczyk. W ostatnim sparingu, w którym go widziałem prezentował się przyzwoicie
Powtórzę:
[b]Nie oceniając Wasiluka[/b], uważam, że takie [b]doktrynerstwo i upór jakie prezentuje Stawowy to idiotyzm[/b]
leszeczek.o czym mówimy,to są tematy zastępcze.Niech lepiej Szwajcar wyda dyspozycje,a Jakubek z Burlkowskim niech się wezma do roboty i niech za.............bo czas leci :)
krak06, przyjmij wreszcie do wiadomości, że mamy drugą odsłonę produkcji piłkarzy netto dodatkowo w formie oszczędnościowej. Jeśli będą transfery to obiecujących młodych i darmowych piłkarzy z niższych ewentualnie biedniejszych lig i niech cudotwórca Stawowy kręci bicz z tego materiału. Ta dyspozycja została już wydana i nie licz na inną. Jak ci się nie podobają tematy zastępcze, to w obecnej sytuacji nie ma o czym dyskutować.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)