Ostatnio przypadkiem trafiłem na super film starszej produkcji, który leciał chyba na Polsacie. Jaka była moja radość, że przypadkowo mogłem go oglądnąć.
Natchnęlo mnie to by założyć temat na forum na którym moglibysmy się dzielić takimi wieściami, zauważysz w programie coś ciekawego, stary film, program czy cokolwiek innego wartego uwagi (nie zamykajmy tematu tylko na stare filmy), to daj znać forowiczom.
Dzisiaj np na TVN'ie bardzo ciekawy film o Cracovii. 22:30- 300. Na rozgrzewke już można włączyć tvn ale to dla wielbicieli Rozenkowej (ogladam ten głupi program tylko dla niej tydzien w tydzien :D)
-
-
[ DZIŚ.TV ] Przypucuj się
proszę nie oglądać tvn-u
15 dni później
sztos na tvn przed chwilą się zaczął
edit: przypomina, że to coś dla fanów Gawrylukowej - 16 lat temu = petarda
Sztos...
Piekny film!
Bo, gol strzelony na wyjezdzie - liczy sie podwojnie :)
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> sztos na tvn przed chwilą się zaczął
>
> [b]edit: przypomina, że to coś dla fanów
> Gawrylukowej - 16 lat temu = petarda[/b]
Petarda?? Chuda jak patyk i kudły tam , gdzie ich być nie powinno...
Ale film dobry :) Warty złamania pierwszego punktu kodeksu kibola, który mówi: NIGDY NIE OGLĄDAJ TVNu :)
eee Ewka smakowita :) lepsza jak Dancewicz, jakie były wtedy lepsze petardy?
Sztos super film- najlepsza scena, siedzący na schodach Pazura z miną skacowanego głupka " było...wleczone"
SaNtO Napisał(a):
> eee Ewka smakowita :) lepsza jak Dancewicz, jakie
> były wtedy lepsze petardy?
eee... i tak Dymna za młodu najlepsza. Oglądając poraz kolejny "Znachora" można sobie przypomnieć
Ja tam lubię Klaudię Halejcio.;) Tylko wqrwiała mnie rolą Andżeliki Kwaśniewskiej w "Złotopolskich", gdzie poszła na kilkukrotną współpracę z psiarnią w zamian za baton.
Dojrzało się jej pięknie.
481 dni później
Dzisiaj na TVP1 o 22.15 Łowcy głów. Dobre kino, polecam.
A jutro na TVP2 o 20:30 "Jesteś Bogiem" - film o Paktofonice.
garry Napisał(a):
> Dzisiaj na TVP1 o 22.15 Łowcy głów. Dobre
> kino, polecam.
Film kozak!!Ogladalem go juz jakies 2lata temu i bardzo mi przypadl!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)