Po przerwie na grę reprezentacji ligowe zmagania wracają do Krakowa!
Wszyscy na mecz i do boooju Cracovia!
-
-
[ 20 ] CRACOVIA vs HC GKS Katowice | piątek, 15.11.2013, godz. 18:30 - 9:3!
Dlaczego mecz jest o tak póżnej porze? Przecież o 20.45 grają piłkarze ze Słowacją. Może organizatorzy by pomyśleli czasami o tych ktrym dojazd i przyjazd z meczu w jedną stronę zabiera wiecej czasu. W moim przypadku jest to ok. 1h 30 minut, więc jak mam zdążyć na kopaczy?
W tym konkretnym przypadku jedyną lepszą porą mogła by być godzina 18:00 (wyjątkowo!)
Wcześniejsze pory rozgrywania meczów w tygodniu dopiero były by strzałem w kolano. Generalnie 18:30 dla meczów we wtorki i w piątki jest ok, poza wyjątkowymi sytuacjami, jak np. mecz reprezentacji Polski.
Odpuść sobie kopaczy :-)
Godzina jest OK, biorąc pod uwagę, że jest to dzień pracujący ale w niedzielę mogliby grać wcześniej.
Hokej jest o normalnej porze. To banda kapitana psa gra w niedogodnym terminie.
Wiadomo że odpuszczę kopaczy, najwyżej na II poł dojadę. U mnie zawsze hokej wygrywa z piłkąlecz w przypadku innych jest różnie. Chodzi mi też o frekwencje na hokeju! Myślę że 18.00 byłaby lepsza. Dlaczego pozostałe mecze zą o 18.00 a u nas pół godziny póżniej?
Bo jak mecze były o 18.00 to było nas 300, a jak o 18.30 to jest 900 ! :) Pół godziny później, a kibiców 3 razy więcej, ot argument ! ;)
Do tego jeszcze karnety po 80-90 zł ! :)
Niech bedą o 18.30, jednak w piątek powinni zrobić odstępstwo i mecz mógł by być wcześniej.
Po pierwszej tercji 3:1.
Transmisja jest tu:
http://www.live.gieksiarze.pl/
Ale meczyk 9:3 ;)
Graty za okazałą wygraną
Tak trochę poniewczasie... Co Damian na pustaka nie strzelił to ja pier.dolę ;) Fajnie, że Mateusz Kulig zagrał parę minut. Kocurek wczoraj znów nieprzekonywujący... Przynajmniej patrząc z perspektywy roli jaką miał pełnić. Inna rzecz, że przy stanie 3:2 i grze w podwójnym osłabieniu cudem nie straciliśmy bramki, bo GKS bodajże dwa razy nie trafił już w zasadzie na pustą. A później już im się posypało. Coraz słabsza ta nasza liga. Jeśli upadek DT stanie się faktem (mnie osobiście w szerszym kontekście polskiego hokeja to martwi) to mam nadzieję, że przynajmniej Katowice dadzą radę. Ale i tak już w pewnym sensie to będzie wówczas kolejny sezon w dupę....
Skrót meczu
http://youtu.be/lG8OqkW-3gA
Pasiak_od_1979 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mam nadzieję, że przynajmniej Katowice dadzą radę.
Katowice mogą dołować ile wlezie, ale cały ich interes opiera się na grze w e-klasie i choćby nie wiem jak, ale Domogała im upaść nie da.
No chyba, że nagle różne betclicki, czy expekty łaskawszym okiem spojrzą na mecze 1 Ligi, ale nie podejrzewam...
A mi tam się meczyk podobał, przecież wiadomo, ze na aktualnym etapie rozgrywek gramy o pietruszkę, więc aby było trochę emocji, udowodniliśmy bezdyskusyjną siłę naszego zespołu dopiero w trzeciej tercji ! :)
A to dobrze wróży, bo rok temu na tym samym etapie sezonu mieliśmy z tym wyraźne problemy !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)