Sedzia + nasza obrona = po meczu
Ps. Teraz mozna zobaczyc jak wygladal by nasz mecze w europejskich pucharach.
-
-
CRACOVIA - Lech Poznań 25.11.2013 .....
POWINNO BYĆ 2:2 albo conajmniej 1:2... Kurwa..
O ja pierdole!!! :( :( :(
Ale niefart dzisiaj mamy!
KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĆĆĆĆĆĆ
To nie jest nie fart ... tylko strzelic gola z 5 m tez trzeba umiec ..a nasi tego nie umieja .
To co się dzieje to masakra. Liniowy ślepy, trochę pecha, Krzyś w 1 ligowej formie i 0:2...
To jest jakis koszmar
"pilka jest obrzydliwie niesprawiedliwa" .Ile kuwa tych slupkow i poprzeczek zaliczymy :( ???
Mam juz dosc.
rzygac sie chce
Widać brak Saidiego i Dawida,nie ma napastnika. Obrona jak zwykle na "radar".
Pięknie kurwa, pięknie. Tak własnie wygląda nasza gra bez ciągnących ją Nowaka i Saidiego.
Kurwa ile tych słupków jeszcze bedzie kurwa mać !!!
Lech pilakarsko to 2 razy lepsza druzyna. Oni nie marnuja takich sytuacji jak my i to swiadczy o klasie druzyny
Więc tak po pierwszej połowie - bramka dla nas prawidłowa, jebac tych w czarnych mundurkach, szkoda tych trzech słupków, obrona kalapita w huj, Pilarz w formie chyba już wakacyjnej. W sumie mecz ciekawy ale ciężko patrzyć na wynik. Jakby tak z poczatku połowy strzelili bramke na 1-3 może byc jeszcze ciekawie.
Slapi, Lech na razie nic wielkiego nie gra. Trzeba przyznać że świetnie nas przycisnęli na początku i nie mieliśmy jak pograć. Bramka jednak dość szczęśliwa, zarówno pierwsza jak i druga, które wynikły właśnie z dobrego pressingu.
Kita i Bernhard za Zejdlera i Strausa. Nie ma czego bronić,czy będzie 0:3 czy 0:5 to i tak bez znaczenia."Siąść" na Lechu od początku 2 połowy i liczyć na cud!
Niestety. Gdyby Krzysiek był w formie to przegrywalibyśmy 1 golem, a nie 3 golami. Na drugą połowę Matko do bramki, Edi i Kita na boisko.
Pilarz tak jak darł jape z początku na reszte tak po "cabajadzie" jakoś zamilkł. Niestety kurwa obrony na chwile obecną nie mamy. Warto zauwazyć, że wszystkie bramki padły od strony lub przy udziale naszego kadrowicza.
Jeśli przegrają a pewnie tak będzie to pierwszy raz nie bede sie wtydził tej ich porażki :)
i zaczyna się napierdalanka.
ja tam widziałem w pierwszej połowie kapitalny mecz.
pomimo osłabień kadrowych dłuższymi fragmentami grają z Lechem w dziada.
no nic, 5-1 nie bedzie, 5-3 tez dobre
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)