Zagłębie tradycyjnie jesienią podbija premię za utrzymanie, zaczną wygrywać wiosną jak KGHM wyłoży ile trzeba.
-
-
Pozostałe mecze 14 kolejki
Ja pierdzielę co Skaba zrobił :D
No nasz Żytko to "papierowy tygrys" przy tym co legioniści dziś wyrabiają.
Wynik oczywiście dla nas niekorzystny
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wynik oczywiście dla nas niekorzystny
Dlaczego? Zmniejszamy stratę do Legii, a przecież walczymy o majstra :)
Ale ustaliliśmy ,że najpierw zmieśćmy się w 8-e:)
;)
3-1 piekna akcja:)
Oookk....grubo...grubo :D
Wynik bardzo zły, bo rośnie nam kolejny konkurent do wysokiego miejsca w tabeli. Po trzy bramki strzelone GTS i Legii w odstępie dwóch tygodni to już coś.
Nom dokładnie jw, co prawda cieszy przegrywanie legii, ale fakt faktem im ciaśniej w górnej ósemce tabeli tym gorzej.
Do ósemki spokojnie wchodzimy..... bardzo dobrze że Legia straci punkty
To toruje nam droge do mistrzostwa.... a to jest celem...
Pierwsza ósemka jest środkiem do celu a nie celem samym w sobie....;)
No, nareszcie zgadzam się z Trapezem
Ja sie ciesze - super legia w plecy . 5pkt do liderow !
izbik Napisał(a):
> Ja sie ciesze - super legia w plecy . 5pkt do
> liderow !
2 pkt. Podziel przez dwa obecne :)
To juz wpadam w zachwyt - 2 pkt do liderow ! Ale raczej 3 . I tak sie zachwycam :D
Iii, mnie sie nie podoba taki wynik. Nie pompujmy balonika, nalezy spokojnie a nie nerwowo wejsc do osemki bez obciazenia psychicznego. Punkty dla Zawiszy to nie jest tu dobra rzecz...
A legia? Jak gts bedzie za blisko Legii, to moze zacznie wierzyć w szanse mistrzostwa i Cupiał znowu dołoży kasy? Już wykpili się z płacenia za ten badziewny stadion...
Ale przy tych wynikach nasz meczz z Zawisza jednak nabiera innego wymiaru. Zwlaszcza, ze raz na pewno, a moze nawet dwa, Nowak wychodzil sam na sam nie bedac na odgwizdanym spalonym...
izbik Napisał(a):
> To juz wpadam w zachwyt - 2 pkt do liderow ! Ale
> raczej 3 . I tak sie zachwycam :D
2, my mamy 12 legła 14
Na trybunach gorące usta. Smutna mina :)
To niech bedzie 2 ! Matematyka mi sie plata z tego zachwytu .
Co do wyniku Zawisza-Legia to w sumie troszkę taki test na to o czym myslimy
Jesli obawiamy sie o miejsce w ósemce, a wiec oglądamy się za siebie - to jest zły
a jak patrzymy w górę tabeli - to dobry
Mamy 4 punkty przeagi na 9. miejscem
i 5 straty do lidera...
Remisy, zawsze remisy przeciwnika są najkorzystniejsze:)
Zawisza aż tak słaby nie jest. Zrobili bardzo dobre transfery jak na naszą ligę. Mimo to z nami wygrali niezbyt uczciwie.
Tak poza wszystkim, niezależnie od tego gdzie patrzymy, to trzeba po prostu wygrywać, a na koniec może okazać się, że wylądowaliśmy w fajnym miejscu:)
Obyśmy również nie skończyli jak Piast, puchary rok temu, walka o utrzymanie w tym sezonie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)