Zwolniły się dwa terminy.
24 kwietnia i 8 maja.
Jeśli pzpn nie będzie zmieniał terminarza - może Arka wystąpi do nich o zmianę terminu na 8 maja.( Przypominam, że mecz wypada w Wielką Sobotę)
8 maja - termin wg mnie doskonały.
-
-
Mecz z Arką
napewno leprzy niż w Wielką Sobotę, kiedy to większość osób spędza te dni w rodzinnym gronie...
Terminarz wogóle powinnien być zmieniony i krótszy o 2 kolejki.
Panie Pizza - przecież Pan wie, że nie można w trakcie rozgrywek nic zmieniać, poza ewentualną zmianą siedziby spółki (zgodnie z kodeksem spółek handlowych).....
:):):):)
a mi pasuje w Wielką Sobotę...
Nie zmieniać!!!!
Ja jednakowoż jestem za zmianą całego terminarza.
Chyba wymaga to inicjatywy wszystkich Klubów.
Jak na razie, to chyba przestawki są możkliwe tylko wmeczach z Białym Chatowem i Jędzą - tylko z tymi drużynami się "okienka" zbiegają.
W każdym razie lepsze to niż dwutygodniowe przerwy dwa razy w ciągu rozgrywek.
trzeba zmienić termin, napewno więcej osób wtedy pojedzie
ja nie jestem przeciwny zmianom, wręcz przeciwnie nie mam nic naprzeciwko ale nie grajmy w wlk. sobotę
po co zmieniać !! niech zostanie tak jak jest
Jeżeli obie strony nie mają nic przeciwko, to czemu nie??. Chyba, że canal plus bedzie chciał transmisję zrobić:)
Wiadomość zmieniona (12-02-04 09:20)
a moze lepiej 8 maja rozegrac mecz Cracovia-ŁKS ?? wtedy przyjedzie nas napewno duzo wiecej niz w środe czerwcową. a i kibiców KSC duzo wiecej przyjdzie i bedzie niezłe święto piłkarskie w Krakowie.
najlepiej przenieść środowe wyjazdy tj. do Gorzyc i Bełchatowa wtedy napewno więcej osób pojedzie.
Co oni rozum postradali ? Wyjazd do Lubina w poniedziałek 3 maja, Łks do nas 2 czerwca w środe, Piast Gliwice w czwartek do nas, to jakaś paranoja.
No to widze, że pojeździłem na mecze:/
A z Arką ostatecznie gramy w lany poniedziałek o 18.
Pozdro dla wszystkich Pasów!!!
Potwierdzam, o ile nie zmieni się terminarza mecz Arka - Cracovia odbędzie się w lany poniedziałek o ( prawdopodobnie ) 18-ej. Być może o 19-ej.
W sobotę w samo południe na płycie wystąpią rugbyści , i nie ma siły by zmienić termin ich meczu a wiadomo jaka murawa jest po rugbystach.
Istniała opcja by mecz rozegrać w Wielki Piątek ale jest to dzień wyciszenia także nie bardzo wypada się radować w ten dzionek. Ostateczna decyzja zapadnie na początku 8-go tygodnia roku. Oczywiście bedziecie o tym wiedzieć. Bo jeszcze w grę wchodzi zgoda wynalazków jak PZPN i Policja. Mamy nadzieję ze mimo świąt zawitacie do nas najliczniej ze wszystkich ekip. Wszelkie atrakcje z pobytem w Gdyni zapewnione. No i jeszcze mamy nadzieję że w związku z naszym meczem nie podskoczy liczba rozwodów w Cracovie.
...własnie dobrze napisane przez QUE...:), to bedzie hicior ,dlugooo przed samym meczem i po :))))),
nigdy nie upadniemy na BETON - ARKA GDYNIA
Mecz meczem odyc sie musi a co z transportem slyszalem ze ma byc ponoc podstawiony pociag do gdyni ktos cos wspominal ze jestza friko bo ktos go sponsoruje
to jest dobre ...
za friko do Gdyni ...
heh ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)