Puchar Kontynentalny za Nami, chociaż (niektórym) do rzeczywistości ciężko wrócić ;), ale już pojutrze Nasi hokeiści rozegrają kolejny mecz ligowy we własnej hali! Kto nie był na Węgrzech niech przyjdzie podziękować Naszym Mistrzom za wspaniałą walkę!
Do boooju Cracovia!
-
-
[ 14 ] CRACOVIA vs GKS Tychy | środa, 23.10.2013, godz. 18:30 - 3:4
Przyjdziemy podziękować a jakże ;)
Jestem w szoku. Mamy dziś cztery piątki :)
Dąbkowski się wyleczył. No i Fojtik :)
No ale w 10 minucie już 0:2. :(
Mam nadzieję, że się do PP załapiemy, a od trzeciej rundy, to już sobie mogą klepać....
34min - 2 minuty kary dla [b]Rutkowskiego[/b] - szansa przed Pasami! :) - rozumiem, że trenujemy ostro grę w osłabieniu.
jakby? Tychy się wzmocniły L.Laszkiewiczem i Malasinskim to już można dla nich medale złote szykować ?
Dzięki dla Tyszan ,ze nie chcieli nas dobijać po pierwszej tercji i ze mecz mógł toczyć się w miarę ciekawie do końca
o nas nic nie napiszę ,muszę sobie zrobić przerwę od hokeja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(sam się zbanuje)
Reve, nie przesadzaj :). Piąty mecz w osiem dni. Ten sezon przy dobrych rywalach i krótkiej naszej ławce trzeba rozegrać mądrze taktycznie. Spójrzcie chociażby na JKH - też zawodzą póki co.
agent44 ja nie twierdze ze nasi zawodnicy zawodzą ,jesli już ktoś zawodzi to bardziej kibice (ilosc )a na pewno sternicy (ciągłe osłabianie drużyny ,i nic w zamian )
co do JKH info z ich strony http://www.jkh.pl/no_cache/aktualnosci/aktualnosc/id/na-cenzurowanym/
3-10-2013
Na cenzurowanym
Słaba postawa na początku rozgrywek zmusiła włodarzy JKH GKS Jastrzębie do działania. Po konsultacji z trenerami pierwszego zespołu podjęto pewne decyzje.
Od dłuższego czasu forma wicemistrzów Polski pozostawiała wiele do życzenia. Co raz słabsze wyniki sprawiły, że klub musiał zacząć działać. Czarę goryczy przelała dotkliwa porażka w Katowicach, gdzie we wtorek jastrzębianie przegrali aż 2:6. Po tak słabym występie zarząd spotkał się z trenerami pierwszego zespołu, by znaleźć przyczyny takiego stanu rzeczy.
W takich sytuacjach pierwszy do "odstrzału" jest szkoleniowiec, ale jak udało się dowiedzieć redakcji jkh.pl to nie Mojmir Trliczik jest winien słabszej dyspozycji. Po głębszej analizie znaleziono przyczyny złej postawy w ostatnich tygodniach. Efekt to cztery wypowiedzenia umów z podstawowymi zawodnikami. Okres wypowiedzenia to 14 dni i niewykluczone, że w najbliższym czasie niektórzy zawodnicy opuszczą zespół. Ponadto kolejna trójka zawodników została upomniana. Możliwe są również dalsze zmiany kadrowe, o których na pewno poinformujemy w naszym serwisie.
Mariusz Wójcik
Fajny mecz. Fajny choć nie dobry, poziom sportowy raczej kiepski, ale gra szybka, dużo walki.
Wynik lepszy niż nasza gra. Tychy wg mnie zaprezentowały się słabiej niż Krynica.
Nasza gra w obronie to kryminał, a skutecznośc pod bramką rywala drugi kryminał.
Czy Waszmoście mogą mi napisać kto był na lodzie jak traciliśmy bramki?
Mamy cztery piątki, ale ich wartość dodana to raczej dwie formacje.
Czy grając "dwoma" piątkami można zdobyć medal???
Trzecia formacja to jakaś katastrofa, czwarta gra na miarę swoich bardzo skromnych możliwości.
Zmęczenie widać było nawet u Radzika, mam nadzieję, że nie było to zmęczenie tokajem ;)
Czwarta bramka dla Tychów - lodowiska świata.
GKS ma skład niczym Cosmos New York, ale nazwiska wcale nie tworzą drużyny, więc wcale nie muszą zdobyć MP.
Ciekawe skąd mają taki budżet aby opłacić te wszystkie Mojżisze i Łopuskie? Może to jest na zasadzie "nikt ci nie da tyle ile ja mogę obiecać"
Który "sprawiedliwy" to sędziował?
Dlaczego nie było spalonego przy trzeciej bramce dla Tychów? Spiker coś tłumaczył, ale nie dosłyszałem.
Czy do KTH spłynęły jakieś pieniądze, że jeszcze graja?
Czy Parzyszek już nie gra w GKS?
Bagiński ma nowe jedynki, że gra w klatce?
A teraz czekam na kontrę P. Klekota :)
A ja coś czuję, że o wiele ciekawsze info mr klekot by mógł dodać nie do Twojego postu sterby, ale do jednego wyżej. Nie wiem nic co konkretnego by mógł dodać, ale o o tej dyspozycji Jastrzębia ciekawe plotki chodzą, więc pewnie słyszał co nieco. Ale to nie nasza sprawa na szczęście :) to może i nie słucha takich brzydkich plotek...
*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jakby? Tychy się wzmocniły L.Laszkiewiczem i
> Malasinskim to już można dla nich medale złote
> szykować ?
> Dzięki dla Tyszan ,ze nie chcieli nas dobijać
> po pierwszej tercji i ze mecz mógł toczyć się
> w miarę ciekawie do końca
>
Moim zdaniem, LL już w żadnym klubie w Polsce nie będzie grał tak jak w Krynicy.
A Tychy pewnie jak zawsze czy z LL czy bez niego srebro maks.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)