gargamel Danielewicz nie wrocia do skladu za Dabrowskiego jesli to sugerujesz nie ta pozycja, Dabrowski obecnie jest nie do ruszenia ze skladu ze wzgledu na taktyke i to czego sie od niego wymaga obecnie
-
-
[WIKTORIA] Widzew Łódź - CRACOVIA 1 : 3
Komentatorzy chwalą nas. Dawno tak nie było
pięknie się mecz układa dla nas, bardzo dobrze, że zdąrzyli wyjść na prowadzenie przed przerwą bo psychologia też dużo robi, karny z kapelusza no ale tak też bywa, teraz w drugiej połowie dorzucić jeszcze dwie bramki i na spokojnie dojechać bez kartek do końca, dać pograć Kicie przede wszystkim
Boję się o to co może w drugiej połowie wyprawiać kiepski sędzia.
Karny z kapelusza, falu na Straussie na żółtą (wejscie barkiem w głowę) nawet nieodgwizdany... Skąd oni takiego wytrzsnęli ? W klasie "C" sędziował ?
Pomyślcie sobie Panowie co by było gdybyśmy mieli obronę :-)
w drugiej połowie Widzew się otworzy a z nim worek z bramkami dla nas :)
Strauss nie jest wcale taki zły, owszem ma nadal dużo strat, ale zmieniło się to, że zaczyna podawać do przodu zamiast w tył czy na boki
quentin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> gargamel Danielewicz nie wrocia do skladu za
> Dabrowskiego jesli to sugerujesz nie ta pozycja,
> Dabrowski obecnie jest nie do ruszenia ze skladu
> ze wzgledu na taktyke i to czego sie od niego
> wymaga obecnie
Broń Boże nie chcę wprowadzać zmiany Danielewicza za Dąbrowskiego. Pytam bo przed kontuzją "Daniel" był jednym z najlepszych rozgrywających w naszej śmiesznej lidze. Chciałbym żeby nasi "lekarze" nie wyleczyli go jak Saidiego i Strausa bo w jakiej są formie,każdy widzi
Strauss ma przede wszystkim duzo przechwytow.
Brawo brawo ! skończy się 2-4 !
Nie potrzebna ta druga połowa .
2,3,4 lata temu tracąc pierwsi gola przegrywaliśmy mecz, teraz jest inna mentalność i potrafimy takie mecze wygrać.
Żydzew zmienia bramkarza :D
Może nie ten wątek, ale można się przyjrzeć rezerwowemu bramkarzowi widzewa. Myślę ze pasowałby do nas idealnie :D
Mielcarz zmieniony haha
Kurde a taki ładny pieniądz był do wzięcia za:
Do przerwy/koniec meczu
Widzew Łódź/Cracovia
Ale w tej okoliczności nie będę ubolewał:D
Rzadko się zdarza, że bramkarz jest zmieniany
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Boję się o to co może w drugiej połowie
> wyprawiać kiepski sędzia.
> Karny z kapelusza, falu na Straussie na żółtą
> (wejscie barkiem w głowę) nawet nieodgwizdany...
> Skąd oni takiego wytrzsnęli ? W klasie "C"
> sędziował ?
mam identyczne odczucia.
Wszystko co było zwłaszcza na początku meczu "na styk" było dla Widzewa, albo nie było gwizdane wcale.
Straus dziś jak dla mnie ok.
ufff trzeba na takie sytuacje uważać
Znowu przyspany początek..
Dlaczego oddajemy inicjatywę :/
Grajmy swoje
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)