a dla mnie znów Żytko się tu nie popisał a potem poleciaLo bo Kosa się potknął wcześniej
-
-
[WIKTORIA] Widzew Łódź - CRACOVIA 1 : 3
20 minuta meczu nie ma ale co tam można już glosować na + meczu! kpina.
Błąd sędziego to jedno, a to że tracimy piłkę przed polem karnym w taki sam sposób od 1,5 roku to jest nieporozumienie. Widzew nie musi nic robić wystarczy że będą cierpliwie czekać na nasze błędy. Jak szczęście dopisze to może uda się odrobić.
KURWA ! Jestem w szoku, Myślałem że "sokole oko" da albo żółtą kartkę za symulowanie czerwonemu albo co najwyżej rzut wolny - a ten pokazał na 11 metrów.
Co za kurwa przekręt ! I żeby to jeszcze był daleko - a miał może ze 10 metrów do sytuacji.
Znowu trochę przekombinowane w ataku :/
Kur*a gramy bardzo dobrze do 16 metra, śmieszny wstydzew już wystawił pociąg we własnym polu karnym (bo to napewno nie autobus)
Mecze bez emocji, to nie mecze naszej Cracovii :)) bedzie dobrze...
Saidi gra bardzo ladnie, pieknie wylozyl Boljewiczowi krotką na polu karnym, ale niestety ten spal jak rycerz w giewoncie.
Spokojnie wygramy
Władek i kosa strzelają z dystansu. Coś z tych strzałów wejdzie. Jesteśmy lepsi i wygramy :)
gramy fajnie, wyrównać przed przerwą i powalczyć w drugiej
Ale farta mieli.
ehhh, że to się lepiej nie odbiło :/
.. po ch.. Zytko tam stoi jesli nie idzie na dobitke!...
slaby mecz, Widzew zenujacy.
JEEEST!
gooooooooooool
Goool!
BRAMKA!!!
gooooooooooooooollllllllllll
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)