Cracovia walczy o cenne punkty!
Już jutro Nasi hokeiści podejmują na własnym lodzie KH Sanok! Jest to mecz rozgrywany awansem - przełożony z dnia 18.10.2013, kiedy to będziemy rozgrywać pierwsze spotkanie ćwierćfinałowego turnieju PK.
Do boooju Cracovia!
-
-
[ 12 ] CRACOVIA vs KH Sanok | wtorek, 01.10.2013, godz. 18:30 - 3:0!
obecność obowiązkowa
Czy na meczu dostępne będą jeszcze smyczki?
[url=http://www.dziennikpolski24.pl/pl/region/miasto-krakow/sport-krakowski/1290215-potrzebna-koncentracja-od-pierwszej-minuty.html][dziennikpolski24.pl][/url]
Nie gra Dąbkowski, nie gra Fojtik.
Ale 1:0 jest :)
2-0 :)
Ale jaja :)
Brawo !!
1:0 S.Kowalówka
2:0 Dvořak
3:0 Chmielewski
GRATULACJE i dziękuję.
Coś z Galantem się stało, czy grał ?
Gratulcje i duże brawa za dzisiaj (jak dla mnie najlepszy mecz w sezonie , a już wynik na pewno satysfakcjonujący )
Brawo ,dzięki
Pierwsza tercja miazga. Dobrze, że mnie małżonka wypchnęła. :)
Super ! Dzieki Chlopaki.
Byle tez tak na Wegrzech !
Co do Węgier, to dla osób które nie jadą(niestety i Ja) Małopolska.tv prawdopodobnie przeprowadzi transmisję ;)
Meczyk jak już koledzy napisali składał się z miazgi w pierwszych 15 minutach z naszej strony, a następnie klasyczne wybijanie przeciwnika z uderzenia. Rafał Radziszewski jak zwykle number one, a i szczęście kilkakroć sprzyjało. Bramkarz Sanoka pan Murray to jakiś pocieszny kolo, darł pysk niemal cały mecz, wymachiwał rękami, jakiś taki pocieszny był. Niemniej pocieszny był pan sędzia Radzik, który powinien wozić ze sobą na lodzie Podręcznik Przepisy do gry w hokeja na lodzie ;)
Ogólnie niech żałuje kto mógł a nie przyszedł. W piątek będzie bardzo ciężko z hałasikowym DT, ale zakładam, że powalczymy. Ciekaw jestem Leszka na naszym lodzie w roli przeciwnika....
Generalnie dobrze ze mamy Radzika - bez niego byloby bardzo krucho dzisiaj, chociaz z przodu bardzo dobrze.
Jednak w obronie potrzeba troche wiecej zdecydowania i koncentracji - ale wazne ze zwyciestwo a zwyciezców sie nie sadzi :)
p.s czy dzisiaj na meczu tez bylo losowanie gadzetow na 3 karnetowiczow - czy co meczowy rytual ktory mial zaistniec skonczyl sie na pierwszym meczu? ;)
marczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> p.s czy dzisiaj na meczu tez bylo losowanie
> gadzetow na 3 karnetowiczow - czy co meczowy
> rytual ktory mial zaistniec skonczyl sie na
> pierwszym meczu? ;)
Nie było właśnie.
niestety uciekły mi dwie bramki. Kostourek mnie wogóle nie przekonuje, nie walczy jak reszta drużyny i unika starć. Może wreszcie odpali i coś z niego będzie, ale przy tym stylu cienko to widzę.
Rafał dziś w wielkiej formie i jak tak zabroni w PK to jestem spokojny.
Aron wreszcie zrobił to do czego ma predyspozycje, wykorzystał swoje warunki fizyczne i oby tak dalej.
bardzo ładna bramka :)
Trochę ciężki ten nasz hokej, ale skuteczny. Brakuje trochę składnych akcji, ale za to jest twarda walka i poświęcenie, na czele z Noworytą.
W piątek to siła razy gwałt, bo będzie ciężko zatrzymać całą plejadę krynickich napastników.
Czuję że to będzie dobry mecz.
Pokonać Sanok do zera to sukces:)
Co do Kosturka zgodzę się ze raczej nie przekonuje ,a przyczyna tego leży w tym ze jak przychodził to trener Rohaczek zbyt go zareklamował ,ze będzie następcą L.L. oraz ze nawet na bramce zastąpi Radzika w razie potrzeby :)
w sumie niby widoczny ,ale efekty raczej marne jak na ewentualnego lidera ,moze się jeszcze odblokuje ?!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)