Ten Kosturek strasznie łatwo łapie kontuzje ?!
-
-
[ 2 ] CRACOVIA vs HC GKS Katowice | niedziela, 22.09.2013, godz. 18:30 - 2:3
Ja natomiast jestem ciekaw, czy spotkanie na derbach dało zielone światło na kolejne 2-3 transfery.
A co do spikera, dali jakiegoś dziadka... bez komentarza.
Dotychczasowy spiker był na trybunach, więc mam nadzieję, że to tylko jednorazowy wyskok, spowodowany np. chorobą gardła ;).
Z Kostourkiem nie wiadomo, prawdopodobnie kostka, gorsza wersja mówi o kolanie. Myśmy dzisiaj grali tak naprawdę tylko wtedy kiedy przegrywaliśmy 1:2 i 2:3, poza tym cieniutko, sorry ale tak to widzę.
Jeśli chodzi o Katowice, to przyjechali do nas z 4 obrońcami, bo tylu nominalnych na ten moment do gry mają, resztę obrony zapychają napastnikami i nas ograli, taka prawda. Jakby nie Radzik to byśmy w ogóle popłynęli konkretnie. Temat wzmocnień chyba trochę musi poleżeć, żeby nabrać "ważności urzędowej", no na dniach powinniśmy dograć temat Wiśniewskiego i tyle.
http://www.sportmalopolski.pl/index.php/hokej/item/1087-hokeisci-cracovii-nie-wzieli-przykladu-z-pilkarzy
Autor artykułu pisze o urazie kostki u Kostourka. Oby nic poważnego.
Trochę na wyrost piszą nic pewnego nie wiadomo, ale to jest główne podejrzenie, no i nadzieja, bo jak kolano i więzadła, to cześć...
Nie znam się, ale jakby więzadła to chyba by nie dał rady iść, a wyjechał jeszcze na jedną zmianę po przerwie i poszedł do szatni.
edit: sorry, było powiedziane, że kostka :)
A ja napiszę tak...
Zmienić spikera!!!
qsss Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja napiszę tak...
> Zmienić spikera!!!
uwol ... nienie :D
sędzia spiker to kwestia obsady sędziowskiej. klub nie ma na to wplywu.
Pan Krzyżak jest tu zalogowany, więc może nam napisze czy to był jednorazowy ''wybryk'', czy jesteśmy skazani na uwol.......nienia :)
qsss Napisał(a):
> A ja napiszę tak...
> Zmienić spikera!!!
To musisz napisać do hałasika... ;-)
A więc Panie "Stary Spikerze jak będzie? :D
[img]http://hokej.net/pl/galeria,getZdjecieBig,187304,hokej.netdsc_7357jpg.jpg[/img]
slabiutko, poza Radziszewskim Piotrowskim i Kowalowka. Kostourek nie pokazal NIC, ale mam nadzieje, ze to kwestia czasu.
pierwsza tercja przyzwoita, druga to slizgawka, w trzciej cos tam szarpali, ale slabo.
marcin_ksc Napisał(a):
> sędzia spiker to kwestia obsady sędziowskiej.
> klub nie ma na to wplywu.
Klub nie ma wpływu na spikera ? Jestem zaskoczony (po tylu latach :) ).
Zastanawiam się też, czy potrzebna jest ta muzyka w przerwach gry...
A wracając do drużyny, to wzmocnienia są niezbędne. Tym bardziej, że już dwóch kontuzjowanych mamy (Kostourek, Noworyta) a PK coraz bliżej.
Mogę się mylić, ale spiker to sędzia funkcyjny.
Raczej decyduje o tym ktoś , kto ustala obsady sędziowskie.
Może się coś pozmieniało, bo akurat odnośnie obsady sędziowskiej dla młodzieży, dzwonimy do Pana Krzyżaka.
Zgoda że Fojtik nie tłoczył jak w ubiegłym sezonie ale poza obozem na lodzie z nami to nikt nie wie co on w lecie robił - taka wada transferów last minute, Kostourek zagrał słabiej niz w Jastrzebiu ale przecie bodaj miesiąc miał przerwy w treningach ze wzgledu na uraz barku ( teraz ma spuchniety staw skokowy trza czekac na wynik badań jak to poważne) w Jastrzębiu gralismy na 3 piątki w tym w połowie meczu Fojtika zmienił Koziołek, dzisiaj zagralismy na 4 formacje nie mając na to zawodników, Dvorak grał w dwóch atakach z Kostourkiem i Fojtikiem oraz wychodził w 4 ataku z Cieślickim i Koziołkiem i gra na 4 formacje pokazała że nie mamy jakości...pojawili się dla mnie nowi antybohaterowie:
Sznotala - jego zachowanie przy drugiej bramce dramat, ten gość jest już u nas kilka lat i chyba jest mu za dobrze, zero progresu, Artur Zieliński - byłem zdumiony że nie grał w Jastrzębiu ale teraz wiem dlaczego, to jest cień zawodnika z ubiegłego sezonu jakiś totalny dramat dlaczego ?innych nie będę dzisiaj krytykował żeby nie dołować zawodników bo jak ktoś popatrzy na terminarz to w najbliższych 4 kolejkach możemy być bez punktu... przy kontuzji Kostourka musimy w Sanoku grać na 3 ataki co bźle wróży...
Bez paniki Panowie, spiker wraca do boksu od następnego meczu :)
Kosturek jakiś taki ze szkła chyba jest. To już druga kontuzja u nas.
P. Klekot uspokoił mnie, że to sznotala, bo już myślałem, że w ramach łatania dziur w składzie Trener wypożyczył...Żytkę ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)