Nadszedł czas na Derby, nasza postawa nie napawa optymizmem...
-
-
CRACOVIA - gts 1 : 1
Patrząc na grę i wyniki obu zespołów zdecydowanym faworytem będzie GTS.
Na chłopski rozum - ciężko upatrywać jakiś większych szans.
Chociaż fakt jest faktem, iż my najlepsze wyniki notowaliśmy jako totalny murowany faworyt do porażki.
Cóż - oby podobnie było i tym razem...
Derby to derby, każdy wynik możliwy, mimo, że jesteśmy teraz po prostu słabi z genialną taktyką WS.
Derby rządzą się swoimi prawami, będzie kapitalna atmosfera i wierzę że kopacze dadzą z siebie wszystko, jestem dobrej myśli.
Owszem,rządzą się swoimi prawami,ale kundle teraz na pewno poczują się pewnie.Pewność siebie to podstawa.Dodatkowo będą odpowiednio zmotywowani i nogi nikt nie cofnie.Będą zapierdalać aż miło....A my?Co możemy zaoferować?Znam Stawowego i wiem,że już ma pełno w gaciach...Oczywiście będzie opowiadał swoje bajeczki w wywiadach,ale tak naprawdę zawodnicy poczują(albo już poczuli),że zaczyna być posrany....co nie wróży niestety dobrze,bo to samo może się udzielić zawodnikom.
Dać Stawowemu szanse rehabilitacji za beznadziejny mecz jego kopaczy w Bydgoszczy
[b]DERBY RZĄDZĄ SIĘ NA SZCZĘŚCIE SWOIMI PRAWAMI[/b]
Bezpieczniaki z Reymonta są murowanymi sportwymi faworytami tej konfrontacji - ale jak historia pokazuje wtedy Cracovia osiąga sukces, kiedy wszyscy skazują ją na porażkę...
[b]Na boisku musi być 90 minut + czas doliczony BRUTALNEJ WALKI[/b]
Nawet jeśli przegramy - musi być kilku ciężko kontuzjowanych zomowców!
Szczególnie poszukiwane trofeum to tylnie łapy Małpeckiego, skóra z Broziomutanta lub głowizna z Głowackiego. W cenie też czarny smalec z Chaveza...
ten mecz mamy wygrac, mamy gryzc trawe i mamy burkow zniszczyc, do zobaczenia na stadionie
dla budowania atmosfery wrzucam 2 filmiki ktore lubie przy takiej okazji ogladac :)
[url=http://www.youtube.com/watch?v=xtmpRT9Bqyc&feature=related]1-0[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=r4YzFCr-6HI]cud na Suchy Stawach[/url]
Aha i zapomniałem, małecka ma mieć złamane kości :)
Hropek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Aha i zapomniałem, małecka ma mieć złamane
> kości :)
A byłeś już u lekarza?
Coś optymistycznego chciało by się napisać przed tym meczem...
Pewnie duża publika będzie..
Na tym mój optymizm się wyczerpał ;)
Jak już Trapez nie pisze o 5:0, to musi być naprawdę źle.
Walka, Walka, Walka!
Byleby tylko nie popełnić błędu z meczu z Legią, gdy sil nam starczyło na 20 minut!
CracoviaNH Napisał(a):
>
> DERBY RZĄDZĄ SIĘ NA SZCZĘŚCIE SWOIMI PRAWAMI
p.i.erdolenie do kwadratu.
w ostatniej dekadzie przegralismy z parchami prawie wszystko, a strzał Chaveza Bizenem to wyjątek potwierdzający regułę.
w.p.ierdol jak zawsze!
"Dlatego powtarzam na boisku ma panować MORDERCZY BÓJ, lepiej złamać psu noge i wylecieć z boiska niż pozwolić mu strzelić bramkę. Pierwszego trzeba zaj...ć Sobolewskiego - to ich boiskowy genarał ! Drugi Głowacki - bez nich zostają same cioty i jeden niepiśmienny burak małecki
Oni muszą się bać, i czuć że każde wejście naszych grozi im kalectwem i końcem kariery. Wtedy bracia-mutanty Brożki się wysrają pierwsze jak zobaczą co jest "grane"
WOJNA TOTALNA
Jeśli mamy spajść to przynajmniej okaleczmy im druzynę przed europejskimi pucharami
NIECH WE WTOREK SUCHE STAWY STANĄ SIĘ KOLOSEUM "
~[b]CracoviaNH[/b] post chyba z przed 4 lat na Derby, nie zmienia się nic tylko piłkarze w gts
wojna, łamanie kosci i...
nie pamiętasz derbów kiedy po 3 minutach, przy pierwszym niegroźnym faulu A.Baran zobaczył żółtko?
dostaniesz Gila lub milicjanta z Zabrza to se nawet nie pierdniesz.
sędziowie w derbach zawsze sprzyjali parchom.
qtec Napisał(a):
> "Dlatego powtarzam na boisku ma panować MORDERCZY
> BÓJ, lepiej złamać psu noge i wylecieć z
> boiska niż pozwolić mu strzelić bramkę.
> Pierwszego trzeba zaj...ć Sobolewskiego - to ich
> boiskowy genarał ! Drugi Głowacki - bez nich
> zostają same cioty i jeden niepiśmienny burak
> małecki
>
> Oni muszą się bać, i czuć że każde wejście
> naszych grozi im kalectwem i końcem kariery.
> Wtedy bracia-mutanty Brożki się wysrają
> pierwsze jak zobaczą co jest "grane"
>
> WOJNA TOTALNA
>
> Jeśli mamy spajść to przynajmniej okaleczmy im
> druzynę przed europejskimi pucharami
>
> NIECH WE WTOREK SUCHE STAWY STANĄ SIĘ KOLOSEUM "
>
>
>
> ~CracoviaNH post chyba z przed 4 lat na Derby, nie
> zmienia się nic tylko piłkarze w gts
Sobolewskiego to chyba będą kopać w meczu z Górnikiem Zabrze, chyba że o czymś nie wiem
Maćku doczytaj o końca.:)
Hmm... myślę, że jakikolwiek wynik niższy od 0:2 będzie dla Cracovii sukcesem. Prognozuję spokojne 3:1, z jedynym golem dla Cracovii strzelonym po 85. minucie i ustabilizowanie pozycji na ligowym podium.
Trapez Napisał(a):
> Coś optymistycznego chciało by się napisać
> przed tym meczem...
> Pewnie duża publika będzie..
>
> Na tym mój optymizm się wyczerpał ;)
Jakże to tak, tym razem nie będzie 5-1?
dudi74 Napisał(a):
> Maćku doczytaj o końca.:)
no faktycznie mea culpa :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)