A grę na dwie formację to juz trenujemy na przyszły sezon bardzo oszczędnościowy :P a tak na serio to pozostałe dwie piątki chyba mają jazdę na rowerach ,lub jakieś inne ćwiczenia bo na ławce ich nie widać ?
-
-
Seria meczów sparingowych przed sezonem 2013/2014
Z naszej strony sprzed trzech dni:
[i]Co ciekawe, w tym spotkaniu przeciwko Comarch Cracovii zagra jej własny zawodnik - Marcin Wiśniewski, powołany przez rosyjskiego trenera do młodzieżowej kadry. Oprócz Wiśniewskiego trener Rudolf Rohaček będzie miał do dyspozycji wszystkich graczy, ponieważ żaden z naszych hokeistów nie został powołany do seniorskiej kadry...[/i]
To gdzie w końcu gra ten Wiśniewski, bo również główna podaje, że u nas...?
EDIT: Podawała, bo teraz już nowa wersje, wg. której Wiśniewski w ogóle nie grał :)
Comarch Cracovia: Kulig ( od 29:35 R. Kowalówka) - A.Kowalówka, Noworyta, Chmielewski, Słaboń (2), S. Kowalówka - Zvatora, Kłys, Kostourek, Dvorzak - Galant, Dąbkowski, Piotrowski, Rutkowski, Laszkiewicz - Lehmann, Zieliński, Cieślicki, Kozłowski, Sznotala (2).
Polska U-20: Zabolotny (Kieler) - Gimiński, Kostek, Fraszko, Sawicki, Nahunko - Gazda, Horzelski, Malicki (2), Wronka, Wielkiewicz - Tomasik, Nowotarski, Olchawski (2), Krzemień, Matusik oraz Falkenhagen.
Wiśniewski grał w U-20 Z NUMEREM 13
tylko sparing zawodnicy ok ,ale obaj bramkarze jak dla mnie nie zachwycili
Bardzo podobała mi się gra, szybkość i nieustępliwość młodzieżowców, widać Parafionow robi bardzą dobra robotę, oby tak dalej, to z tej mąki będzie chleb ! :)
A my w sumie wczorajszym meczem, to trenowaliśmy sobie wytrzymałość i kondycję ! ;)
No dobra, ale jaki był wynik?
Przegraliśmy 1:2.
Zamknięcie meczu dla kibiców, tym bardziej po wcześniejszym zapraszaniu na mecz, to [b]brak profesjonalizmu i jawne lekceważenie kibiców, Cracovii przede wszystkim[/b]. Nie znam powodów, ale tak to wygląda z zewnątrz.
Z nieoficjalnych informacji wiem, że decyzja zapadła na dzień przed sparingiem i została podjęta przez pana Tabisza (celowo piszę przez małe "p"), obsługa lodowiska pracowała za darmo, sędziowie nie wiem, ale podobno byli załatwiani na ostatnią chwilę. Ja rozumiem, że to sparing, ale chcąc nie chcąc gra młodzieżowa Reprezentacja Polski z aktualnym Mistrzem Polski!
Andy Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zamknięcie meczu dla kibiców, tym bardziej po
> wcześniejszym zapraszaniu na mecz, to brak
> profesjonalizmu i jawne lekceważenie kibiców,
> Cracovii przede wszystkim.
Bramy były zamknięte całkowicie, nawet 299 osób nie chcieli wpuścić ! :( ... ale desperacja ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)