ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> szanse sportowo mamy jak Sląsk z Sevillą. Czym
> innym jest wiara czy kibicowanie a czym innym
> realna ocena szans w takim meczu.
>
> Urban przed meczem z nami
> http://www.sport.pl/sport/10,67450,14523037,Jan_Ur
> ban_przed_meczem_z_Cracovia__Nie_odpuszczamy.html
Legia to nie Sevilla tylko drużyna, która przegrała ze słabym Ruchem, u siebie z Lechią (ok tutaj grali rezerwowi) i nie pokazała nic w eliminacjach do LM. Nie są w najlepszej formie, a do tego zagrają bez Kuciaka i Koseckiego. To, że są faworytem nie oznacza, że nasze szanse są takie małe. To jest polska liga i tutaj każdy może wygrać z każdym wbrew logice. Niestety przez takie podejście jakie ma ian thorpe nasze drużyny przegrywają mecze już w szatni i Cracovia też tak często przegrywała w poprzednich sezonach.
-
-
KS CRACOVIA - Legia Warszawa 0 : 1
gadanina.
Sevilla w przeciwieństwie do Legii NAPRAWDĘ umie grać w piłkę.
Owszem Legia "troche MNIEJ" ;) nie umie grać w piłkę niż reszta naszych
"wunderteamów" ;) ale każda drużyna w ekstraklasie może przy odrobinie szczęścia urwać punkty eLce.
moja ocena sportowych możliwości naszych kopaczy ma się nijak do kibicowania naszej drużynie. Kopacze mają nie czytać mojej opinii tylko dążyć do najlepszego wyniku sportowego. Cracovia przegrywała w poprzednim sezonie I OBECNYM ponieważ popełniała błędy, często indywidualne. Wiadomo, że nasza liga jest taka ;) , ze każdy może wygrać z każdym, jednak rozsądek nakazuje stwierdzić, że na koniec rozgrywek MP będzie Legia lub Lech a nie Cracovia...niestety, realna ocena szans.
Ale nie piszemy o tym co będzie na koniec rozgrywek tylko o jednym meczu.
[size=large][color=#FF0000]20:30 31.08.2013 Cracovia Kraków-Legia Warszawa
T-Mobile Ekstraklasa w necie[/color][/size]
http://45x2.cba.pl/viewtopic.php?t=6596
no to JA oceniam szanse sportowe w tym meczu :) 35-65%
a jak to widzą inni, Ci co "płacą" " ?
http://www.weszlo.com/news/16249-Rzezniczaka_powrot_do_przeszlosci_Jak_spisza_sie_Legia_bez_Kuciaka_a_Cracovia_z_Saidim
Pilarz, Perdijić - Kuś, Żytko, Kosanović, Marciniak, Jaroszyński, Szeliga, Dąbrowski, Danielewicz, Budziński, Straus, Zejdler, Steblecki, Ntibazonkiza, Boljević, Dudzic, Nowak.
Zejdler wraca do kadry..
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no to JA oceniam szanse sportowe w tym meczu :)
> 35-65%
> a jak to widzą inni, Ci co "płacą" " ?
> http://www.weszlo.com/news/16249-Rzezniczaka_powro
> t_do_przeszlosci_Jak_spisza_sie_Legia_bez_Kuciaka_
> a_Cracovia_z_Saidim
50% szansy, że nie przegramy ;)
do boju Cracovia!!!!
ale mnie baran Mielcarksi wk... jakie wykonanie niedobre ? rog byl po strzale Stebleckiego...
róg bez dwóch zdań... aj! że to nie weszło :/
No żesz...##%#%#....2 takie sytuacje spieprzone...oby się nie zemściło...
kurwa mać
no i sie zemściło... od ostatniej sytuacji , czyli Dąbrowskiego(?) nie istniejemy na połowie Ległej.
Mielcarski ma jednak rację.
nie da się tak grać z Legią kiedy nie idzie. raz, drugi, trzeci wyjdą spod własnego pola karnego na połowę przeciwnika, za kolejnym będzie strata i groźna sytuacja.
ps.
murzyn do zmiany.
Jaroszyński musi schodzić do srodka, a goscie jadą z lewej bo nie ma asekuracji.
tak padł gol dla Legii.
no w tym mial racje, oprocz tego ze nazwal Pilarza Skaba :)
Od 20 minuty , nie zagraliśmy nic ciekawego, a wydawało mi sie że możemy skarcić ległe i to dość solidnie , ale niestety sie nie udało.
haha ale doping :)
kurwa, jakie ten Mielcarski pierdoli smuty... już wolę oglądać mecz z komentarzem Szpakowskiego :/
nowak wraz z czarnymi dowozi @'-!? zwycięstwo......
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)