Poj'ebani czy z policji ??? Macie tu buraki: http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?f=1&i=92861&t=92861
-
-
Grupa Trzymajaca Wladze - kompromis
a juz ktoś mnie ubiegł :)
XytrasS dawaj szybko jakies dodowy bo jak zrobicie ta flage to moze wyjsc że pomysłodawca wział hasło z tego forum !
Jezeli byliscie pierwsi to zwracam honor !
Zbieg okoliczności tez jest możliwy...
Wiadomość zmieniona (09-02-04 21:41)
Teraz preparują dowody żeby na ich wyszło... sprzedawczyki w dupe ruchane... 0 szacunku...
Troszke sie zdenerwowałem... ale niech sie to wyjaśni jak najszybciej...
Wiadomość zmieniona (09-02-04 21:53)
Proponuję teraz pociągnąć jeszcze kilka miesięcy dyskusję nad "Właściwą stroną Błoń". A w czerwcu jakiś piesek nam napisze , że to ich hasło i właśnie sobie szyją taką flagę...
Wiadomość zmieniona (10-02-04 14:00)
Wiadomość zmieniona (10-02-04 15:45)
to nie jedyny rodzynek. w tym listopadowym temacie zaproponowalem zmiane hasla na "Rzeczpospolita Pasiasta". zastanawia mnie teraz, kiedy powstala vlepka "Rzeczpospolita Widzewska" :)
Wiadomość zmieniona (10-02-04 00:20)
Wiadomość zmieniona (10-02-04 00:15)
Bue hehehhe no to se zrobimy sztame tzn szczaxa i craxa i w ogole o co tu chodzi co to sie porobilo?? Wracam do domu czytam i co widze.... no szczaxa i craxa to moj hit na post tygodnia :P
a co do projektu flagi "triady" to hmmm..... ze tak powiem niezla mina.
Barwy Polski z czarną obwódką co to jakaś żałoba narodowa czy jak??! :/
Wiadomość zmieniona (10-02-04 00:33)
obwodke wypada zrobic, aby podkreslic flage na plocie. a lepsza chyba czarna, niz niebieska, prawda? mozna najwyzej dac ciensza, choc i ta nie jest az tak gruba, aby miala byc zaloba...
no tak mi sie na pierwszy rzut oka skojarzylo...
tutaj niektorzy wola cala czarna flage robic :)
albo zamiast obwódki jakieś biało-czerwone ozdobniki jak na fladze akademickiej ...
pasuje zarówno do barw narodowych jak i podkreśli PASIACKI rodowód flagi
Flaga O.K. , ale zamiast herbu Polski, pod nazwą każdego Klubu powinien być herb klubowy. Moja propozycja ( i wypraszam sobie z góry - krytyke. z którą sie juz na forum spotkałem )
a ja sobie wypraszam żeby ktoś sobie wypraszał ...
:DDD
Nie wiem czy wy ludzie jesteście ślepi czy co, ale pierwszy projekt to było coś extra graficznie i oddawało całą złożoność ruchu kibicowskiego Cracovii. A teraz Brajt niepotrzebnie się przekonałeś na dyskusje i jaki mamy efekt? Polska flaga z napisem najprostszą trzcionką jaką się da. Ludzie nie róbcie se jaj bo można sobie dyskutować dla samego gadania, ale teraz przez głupią chęć pisania byle czego powstał projekt prostej flagii jak drut. Popieram cię Brajt przy pierwszym projekcie-Nie daj się złamać !!!
Sauron pierwszy projekt upadł nie z powodów graficzny, lecz innych ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)