spoko, ja moge zrobic, ale musze miec pomysl. a na razie tego "nie widze" graficznie. na pewno nie w formie tutaj opisywanej.
-
-
Grupa Trzymajaca Wladze - kompromis
Brajt Ty chyba nic nie widzisz...
Pomysł Sołtysa bardzo dobry!
pathryk: sam sprobuj, skoro uwazasz, ze to takie latwe
poszedlem po rozum do glowy i.......
oto projekt, ktory powinien usatysfakcjonowac wszystkich. wg mnie jest dobry poniewaz:
1. poprzez stylizacje na flage Polski, podkresla znaczenie hasla
2. poprzez utrzymanie w ryzach narodowych barw, likwiduje zupelnie problem z pstrokatoscia barw Triady
3. poprzez rezygnacje z dodatkowej symboliki nie rozmywa hasla, a ascetyczny wyglad dodaje powagi. a male haslo Arka Cracovia Lech w zupelnosci wystarczy - kazdy bedzie wiedzial, o co chodzi
4. flaga ma tylko 8,5 metra i swietnie nadaje sie na wyjazdy
[img]http://brajt.w.interia.pl/wladza.jpg[/img]
mi jakos nie pasuje ten prjekt.. jest zbyt ubogi .. nie dorównuje innym projektom które powstały....
ktorym?
moze Bog Wybacza Cracovia Nigdy? fladze, ktora zajmuje 62 metry, a tak naprawde nic na niej nie ma? czy tez nigdy nie zejdziemy na psy?
a moze "urodzilismy sie po to", na ktorej jest tyle elementow, ze ciezko sie polapac, a na dodatek kazdy w inna strone?
sila tego projektu akurat tkwi w jego prostocie. jest wywazony - dodanie chocby jednego elementu wiecej zepsuje cala strukture
luzik Panowie luzik ...
Brajt ja rozumiem , że Ty sobie tutaj żarty uprawiasz ...
:-)
Brajt: czyli nie podoba Ci się flaga Triady na Lechu?
Mi osobiście bardzo się podoba.
flaga Wielka Triada to zupelnie inna bajka. krotkie haslo, bezposrednio zwiazane z Triada. a Milosc Wiara Walka - to poza fajnym haslem - dla mnie zupelne nieporozumienie
-----------
no ale wam oczywiscie nic nie pasuje
A mi bardzo się podoba projekt TRIADY Brajta !!!
oczywiście można dokonać malutkich korekt (np. czcionka czy zaprojektowanie jakiegoś fajnego loga zamiast cherbu )
ale jako projekt wyjściowy flaga prezentuje się wspaniale
a pozaty pomyślcie o tej fladze w aspekcie meczyków międzynarodowych!!!!!
no poprostu WYPAS !!!!
brawo Brajt
Brajt pomysł b.dobry z flagą triady,szczególnie dół mi się podoba,u góry można by było wrzucić jakiegoś smoka w barwach lub trzymającego barwy triady,choć i ten pomysł mi się podobał.
SMOKA ??????
no proszę Cię koriksc !!!!
smoki są po niewłaściwej stronie błoń
a jak pisał Brajt siła tej flagi tkwi w jej prostocie
albo np. można by wykożystać ten "trójkąt" z projektu TRIADY Rocka a w środku zamiast kontór Polski dać herb ...???
ale nie chcę nic mieszać
ten projekt jaki jest też mi sie podoba
Skoro już walimy kompromisy (?) to flaga zaproponowana przez Brajta na triadę jest ok, lekki retusz i bedzie git... natomiast żeby zawierać wszystkie barwy w tej fladze? nie wyjdzie to dobrze... ja jestem dalej za pasiastą "grupą" ale jak sie bedziecie upierać to triada ale coś w stylu a la Brajt, i jeszcze jeden postulat... "Grupa..." Triady ma sens tylko wtedy gdy będzie zakładana na wszystkich trzech stadionach (powinny być poprostu trzy)... choć taka możliwośc by mnie cieszyła dalej optuje za pasiastą...
A dla mnie cała ta dyskusja to dowód na to , że demokracja to chu..wy ustrój...
Grafikiem nie jestem.
Już się nie wtrącam.
;)))))
Wiadomość zmieniona (10-02-04 14:01)
XytrasS lepiej powiedzcie kiedy zaczeliście robić flage ! I daj jakoś dowód na to ! Bo nasz projekt ma już kilka miesięcy i był na tym forum !!!
Tu masz udokumentowane kiedy powstał nasz projekt ! Hasło powstało w listopadzie !
[url]http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?f=1&i=96551&t=92861#reply_96551[/url]
Może sie okazać że to wy jesteście spóźnieni ??? Masz jakieś dowody że byliście pierwsi ??
Serio pytam !
Wiadomość zmieniona (09-02-04 21:21)
heheh no to sie zacznie...
poszukaj czlowieniu w archiwum kiedy ten projekt powstal...
:]
pozdro
Wojtek
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)