Zubereg - wolny jest też Spalletti, tyle że po ostatnich wydarzeniach które wyszły z naszego klubu to tym bardziej wydaje mi się, że nazwiska wymienione przez Ciebie są tak samo nierealne jak wymienionego przeze mnie Włocha. Już wcześniej byłby z tymi nazwiskami problem, ale po tym co się wydarzyło w ostatnich dniach to już całkowicie w to wątpię.
-
-
Giełda trenerów
lambadia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Wojtek stawowy to ktos kto wprowadzi Cracovię na
> salony. Tylko z nim możemy osiągnąć sukces.
> Kto twierdzi inaczej nie może nazywać się
> kibicem Cracovii!
Ja twierdzę inaczej, a powiedz Mi czemu mam się nie nazywać kibicem Cracovii? Bo Ty tak powiedziałeś? Krytykuję trenera publicznie bo mam do tego prawo. Stawowego nie broni nic, nawet liczba punktów.W tym roku tabela jest tak płaska że cały dół tabeli ma więcej punktów niż zazwyczaj.
A proszę powiedz czy jeśli zacznę krytykować prezesa, wiceprezesa, dyrektora sportowego, albo np. Darka Guzika to mogę się nazywać kibicem Cracovii czy też Mi nie wolno? Chyba mogę; co?
Bishop
Post lambadii jest ironiczny:)
to już się staje niebezpieczne, niektóre wypowiedzi brzmią jak fanatyzm religijny
Jeszcze chwila a będzie tu Majdan, a Birkut po drugiej stronie Błoń tylko czeka;)
a czemu nie Skorża?
Dariusz Siekliński jest bardzo dobrym trenerem.Widział bym go w Cracovii.
Jest Gorecki i powinien dostać szanse.
Tylko czy to jest szansa? Z Cracovii prawie wszyscy trenerzy odchodzą skończeni albo conajmniej w niesławie.
Do czerwca wiele się może wydarzyć, mam nadzieję, że sytuacja się zmieni na lepsze, choć na razie nic na to nie wskazuje. Czy wam się to podoba czy nie Stawowy jest kluczową postacią w "nowożytnej" historii klubu, moim zdaniem powinien zostać, bo niby kto ma go zastąpić? Wiele razy kląłem na niego, ale obecnie nie widzę żadnej sensownej alternatywy.
Gramy bryndze zresztą jak cała liga a na salony to mieliśmy wejść przez Puchar Polski i co !!!
Jeżeli wierzyć słowom Stawowego, to szukanie jego następcy staje się rzeczywiście pilne. Ciekaw jestem tylko, co zrobi Filipak, jeśli Stawowemu uda się awansować do ósemki, a później jeszcze o kilka pozycji wyżej - np. na 6 miejsce, którego nie oglądaliśmy z bliska od lat... Ale cóż, trzeba szukać nowego trenera.
Urbana nie chcieli nawet w Górniku. Z Legią, gdzie nie brakowało ptasiego mleczka, nie osiągnął w LE dokładnie nic, to była po prostu żenada.
Fornalik już swoje powiedział i chyba trafił w sedno. Skoro on to wie, to wszyscy to wiedzą. Skorża też to wie. Obawiam się, że żaden dobry trener nie zechce do nas przyjść, bo tandem Filipiak-Tabisz ma w środowisku fatalną prasę. I stara się znów potwierdzić, że zasłużoną.
Pozostawałby ktoś głodny sukcesu, kto jeszcze nie miał okazji zaistnieć w e-klasie. Podoliński, Moskal...
Ale pytanie, czy w czerwcu to trener będzie naszym największym problemem? Jak będzie z kontraktami obecnych zawodników? Sprawa została zaklajstrowana w przerwie zimowej, ale wróci. Już za miesiąc będzie to główny temat dla... właśnie, dla kogo?
Jeżeli rzeczywiście jest przesądzone, że Stawowy odejdzie w czerwcu, to jego następca powinien być zakontraktowany w ciągu najbliższych tygodni - i powinien przedstawić swoją listę życzeń co do kadry. Czekanie do przerwy letniej to byłoby samobójstwo.
audax Napisał(a):
> Jest Gorecki i powinien dostać szanse.
> Tylko czy to jest szansa? Z Cracovii prawie
> wszyscy trenerzy odchodzą skończeni albo
> conajmniej w niesławie.
Przewaznie tak jest, ze trenerzy odchodza z klubow w nieslawie. Jedyne inne wyjscia to wariant SAF albo Mou.
docent Napisał(a):
--
> Fornalik już swoje powiedział i chyba trafił w
> sedno. Skoro on to wie, to wszyscy to wiedzą.
> Skorża też to wie. Obawiam się, że żaden
> dobry trener nie zechce do nas przyjść, bo
> tandem Filipiak-Tabisz ma w środowisku fatalną
> prasę. I stara się znów potwierdzić, że
> zasłużoną.
A Fornalik powiedział to tobie lub komuś komu ufasz? Bo jakoś nie wierzę że to tak dziwnie dzisiaj wypłynęło. Jakoś mam wrażenie że pan "dziennikarz" wsadził to w usta trenera, dokładnie wtedy gdy jest to potrzebne aby wykazać jak wielkim męczennikiem jest Stawowy. Takiego tekstu nie trzyma się w szufladzie. Sprawa powinna być jak najszybciej wyjaśniona, słowa wsadzone w usta selekcjonera naprawdę mogą zaszkodzić.
Sytuacja zbyt się spolaryzowała, cokolwiek się nie stanie najbardziej poszkodowani będziemy My jako kibice.
Za przeproszeniem chuj z nami. Najgorsze jest to że poszkodowana jest i będzie Cracovia!!!
Niestety nasz klub już jest przestrzelony dla trenerów i żaden normalny w sensie dobry trener z nazwiskiem już tutaj nie przyjdzie dopóki klubem będzie rządził car Filipiak,który zawsze jak się na loży porobi wódą wychodzi do dziennikarzy i wylewa żale.Żaden normalny trener nie da sobie ustalać składu,pozostają nam trenerzy z taką renomą jak Hajto którzy tylko patrzą aby się kasy nachapać,pozatym my płacimy tyle co Podbeskidzie a za Skorże czy Fornalika trzeba wybulić 50-80k więc o czym wy marzycie ? :)
docent Napisał(a):
Obawiam się, że żaden dobry trener nie zechce do nas przyjść
dobry polski? takich nie ma ... zatem problem rozwiązany
przyjdzie kolejna marionetka filipiaka i znow walka o u3manie i spadek.....
Nikt normalny nie przyjdzie,jeżeli ma pracować w CHORYM UKŁADZIE jaki stworzył Filipiak PREZES WIDMO>>>V-CE PREZS BURAK ,do tego wzmocniony Burlikowskim.Każdy SZANUJĄCY SIĘ TRENER nie da sobą pomiatać przez Filipiaka i jego podch..............!!!!!!
Do wyboru macie prżemytnika papierosów lub trenera zza granicy typu Berg który pokazuje póki co ,że Urbanowi może jajka lizać co najwyżej.
hmm a dlaczego nie podałeś obecnego trenera Ruchu? troszkę niewygodnie, czy uznajemy że Ruch ma tak rewelacyjny skład że to samograj?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)