Rany Boskie!
Choć w sumie pasuje do naszej obrony.
-
-
Marek Wasiluk - witamy w Cracovii
Zmieńcie tytuł na normalny "Marek Wasiluk - witamy w Cracovii". Też nie jestem wielkim zwolennikiem tego transferu, ale cisnąć gościowi na dzień dobry? Kiedyś u nas grał słabo, potem w Śląsku dobrze - wstrzymajmy się z ocenianiem.
Koszmar powraca, już na sam widok wątku o Wasiluku na forum zaczynam się bać o nasze punkty:( w każdym razie powodzenia Marek
Ja pie.dole... W tym klubie nigdy nie będzie normalnie. Magiera też wróci? :(
Wasiluk to przy Żytce to profesor... Profesora ala Bartoszewski...
Niemniej życzę powodzenia - pokaż to co we Wrocławiu, a będzie dobrze!
Coz, powodzenia zycze.
Hahahahaha:) no dobra to sie pośmialismy a teraz niech ktos napisze ze to tylko tak dla jaj!
Biegnij Marek! Biegnij!
link Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Biegnij Marek! Biegnij!
O nie - musiałeś to przypominać :D:D:D:D?
z deszczu pod rynnę " gazela " wróciła . Mimo wszystko powodzenia
Marek.............................
Boze widzisz i nie GRZMISZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marek:(:(:(:(:(:(
Marek o Jezus Maria az mi slow brak co napisac.
Marek prosze zrob wszystko zebym sie nawrocil w stosunku do twojej gry !!!!
Marek życzę udanego powrotu do Cracovii stać Cię na bardzo dobrą grę - Powodzenia.
Spokojnie Panowie ... gorzej niz Zytko-Kosa napewno nie bedzie ..a Marek mial pare fajnych wystepow w slasku.
Zawsze to lepszy Wasiluk na stoperze niz Szeliga, Nykiel czu ... no wlasnie juz nie bardzo jest kto
No teraz to się zapędziłeś... Szeliga na stoperze jest o tyle niebezpieczny że jak to defensywny pomocnik, wykosi równo z trawą gdy tylko poczuje że nie daje rady, nie patrząc przy tym gdzie akurat jest... Sławek jednak o własne nogi się nie zaplącze... No ale co tam, co mnie to obchodzi, Ja i tak przyjdę.
Panie Wasiluk. Nie chcę Pana w Cracovii, proszę, niech Mi Pan udowodni że nie mam racji.. Chętnie przyznam tutaj że się mylę.. I całkowicie szczerze życzę powodzenia.
Wasiluk nie przeszkodzil Slaskowi w zdobyciu mistrzostwa Polski
to nie przeszkodzi i nam.
http://www.youtube.com/watch?v=60AarLGlnsM a to znamy :P ?
Marek - witaj i ..... zatkaj usta tym wszystkim krytykantom :)
Każdemu należy się druga szansa.Lepszy Wasiluk na stoperze od Szeligi w razie kontuzji lub kartek Kosy lub Żytki.Pozatym nie ma się co oszukiwać,od Wełny jest napewno lepszy.Nie udało się załatwić Hoska więc to dobry ruch ze względu na brak trzeciego stopera w kadrze.Powodzenia Marku!
Tak ps Pamietajmy że z Jagieloni przychodził jako lewy obrońca wiec Marciniak nie może być teraz pewniakiem do 1 11 tym bardziej że Marek ma owiele lepsze dośrodkowania
ssj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak ps Pamietajmy że z Jagieloni przychodził
> jako lewy obrońca wiec Marciniak nie może być
> teraz pewniakiem do 1 11 tym bardziej że Marek
> ma owiele lepsze dośrodkowania
Z perspektywy tego jak wąski mamy skład, to jest dobry transfer. Wczoraj Marciniak grał bardzo słabo, ale trener nawet gdyby zechciał to nie miał go kim zmienić. Tak być nie może. Z drugiej strony nie wiemy czy Wasiluk da radę grać na lewej obronie, z jakimś sensownym efektem.
Witaj i powodzenia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)