Witaj
-
-
Marek Wasiluk - witamy w Cracovii
To jest transfer na miarę możliwości głównego sternika tego kabaretu :)
...a już myślałem, że nic mi nie jest w stanie zakłócić udanego wieczoru... :D
Witaj Marek -powodzenia i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia .!!!
Wprawdzie jest powiedzenie że " dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki " ale przecież my nie rzeka :)
O Jezus Maria...
Nic to - życzymy powodzenia ;)
To pewnie o nim mowa była :)
Profesor dodał również, że Jan Hosek nie jest głównym celem transferowym Cracovii: - Są prowadzone rozmowy, ale on, przynajmniej dla mnie, nie jest celem pierwszego wyboru - dodał Filipiak
Powodzenia
Witaj i powodzenia!! :)
Dajcie mu szanse.
helmut Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dajcie mu szanse.
Odwrócimy litery jak się sprawdzi, dobry pomysł ? Ja go nie skreślam, jestem tylko lekko poirytowany. Pewnie jak większość, niemniej zdobył on MP z Lenczykiem.
Powodzenia.
W sumie zarbiliśmy na sprzedaży Wasiluka do Sląska, a teraz pozyskujemy go za free- dobry biznes;]!
czesc Marek i powodzenia.
Powodzenia ! Mało jest w obecnej kadrze Cracovii zawodników którzy mają w dorobku choćby Mistrzostwo Polski.. Nowy rozdział,oby o wiele bardziej udany niż poprzedni u Nas. Good luck
już się nie mogę doczekac... Twojego odejścia
żenujące
Pamiętam jak będąc piłkarzem Cracovii byłeś wypożyczony do śląska , na naszym stadionie,będąc na rezerwie, cieszyłeś się z bramki dla śląska.
Pamiętam jak szydziłeś z Cracovii we Wrocławiu że za cały sezon zdobyliśmy tyle punktów co malinowe nosy za rundę.
Rozbawiłeś serdecznie tym swoich nowych kolegów.
Obserwowałem cię cały czas
Zero szacunku drewniaku.Nie akceptuję twojego przyjścia. Won
Po tym transferze modlę się za Cracovię. Drewno is back...
fenix Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Powodzenia.
> W sumie zarbiliśmy na sprzedaży Wasiluka do
> Sląska, a teraz pozyskujemy go za free- dobry
> biznes;]!
Dobry biznes to będzie wtedy i tylko wtedy, kiedy znowu opchniemy go jakiemuś frajerowi, pod warunkiem, że wcześniej nie powącha murawy.
O to drugie BTW jestem bardziej spokojny, bo nie wyobrażam sobie tego drewniaka w realiach tikisraki :D
Juz go kilka lat temu chwalilem... potem pomstowalem....niech to beda najlepsze jego lata w karierze... powodzenia!!!!!
nie wiem co mam o tym myslec......... zenada
Podobno każdemu należy się DRUGA SZANSA. Przynajmniej ja ją ,Tobie daje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)