Legia - Podbeskidzie widzów 11 926. U nas 9 153 w tym 800 osób z Chorzowa.
-
-
Pozostałe mecze III kolejki
Zaraz po meczu patrzyłem to pisało powyżej 10k. W każdym razie jesteśmy blisko :)
Część osób z dziećmi na rodzinny wchodziła nie przez kołowrotki, tylko przez bramę - tych pewnie system nie odnotował
Tak jest co mecz..
W tej kolejce więcej osób przyszło na stadiony: we Wrocławiu (13 442), w Warszawie (11 926) i Lubinie (10 872). Warto zauważyć, iż w Lubinie cała trybuna została zajęta przez Lecha.
Dzisiaj w Lidze + Extra od 17:30 na Canal Plus Family gosciem Wojciech Stawowy.
a frekwencja podawana przez spikera na meczu jest podawana z karnetowiczami czy bez, bo raz słysze ze jest taki a kiedy indziej że inaczej...
Z tego co wiem to jest podawana z karnetowiczami i z kibicami gosci.
1-0 Buzała. Nasz sobotni przeciwnik dobrze się prezentuje jak narazie
Chciałem zwrócić uwagę (może już o ktoś gdzie indziej napisał) że niezależnie od wyniku ostatniego meczu, po trzeciej rundzie JESTEŚMY W ÓSEMCE... :)
Agnan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Chciałem zwrócić uwagę (może już o ktoś
> gdzie indziej napisał) że niezależnie od wyniku
> ostatniego meczu, po trzeciej rundzie JESTEŚMY W
> ÓSEMCE... :)
i niech tak zostanie.....
Nie to nie jest satysfakcjonujący wynik. Musimy wyprzedzić jeszcze jedno Towarzystwo :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)