zakladam nowy temat, bo w tamtym jest straszny balagan, a ten projekt jest juz gotowy. trzeba podjac jakies decyzje, zeby nie tracic czasu:
ZBIERAMY PIENIADZE na projekt "Wlasciwa Strona Blon" BEZ HERBOW.
wymiary flagi: 10 x 1,4 m
[poczatkowo 14,28 m na 1,80 m]
przewidywany koszt: mniej niz 400 zl [poczatkowo 600 zl]
Jarmułka, Robert: wy macie doswiadczenie, czy moglibyscie pomoc przy zorganizowaniu wykonawcy?
btw. Jarmułka: projekt juz idzie, przepraszam za zwloke
[img]http://brajt.w.interia.pl/wlasciwa8.jpg[/img]
z ofiarodawcami skontaktuje sie mailem w celu dogrania sposobu przekazania pieniedzy
Wiadomość zmieniona (09-02-04 01:17)
-
-
Wlasciwa Strona Blon - realizacja
Ok ja daje na nią 20 zł Bez Herbów ;)
no problem ...
heh
Sorry Brajt ale nawet projekt nie jest dopracowany a ty już chcesz szyc ??
A to ostatnie "Ń" to tak sobie urwane bedzie ??
Flaga dłuższa niż 10 m nie ma juz sensu ?? Zrobiliśmy już długie , zróbmy pare krótszych !
Potem jak przychodzi co do czego to się ułozyć ich nie da !! Na wyjazd nie pasują (bo za długie) i dlatego na wyjazdy Krwinki głównie jeżdżą bo jest ładna i którka (To nasza najlesza obecnie flaga, i z nowych ma już najwięcej wyjazdów !)
I upierasz sie przy tych flagach jakby nie wiem co od nich zależało ! Jak ktoś chce flage to robi , szuka paru kumpli i szyje , a ty popracia ogólno narodowego szukasz !
Mnie osobiście niczym ten projekt nie zachwyca. Poprostu hasło jest fajne i nawet napisane sprayem na przescieradle dobrze by wyglądało.
Przez to tylko takie zamieszanie się robi !
Wiadomość zmieniona (08-02-04 17:17)
Brajt troszke spokojniej nie rob nic na sile
Robin ma racje, robi sie niepotrzebne bydło...
Robin: flag krotszych niz nawet 5 metrow pare zawisnie, do dwoch swoje przylozylem. ale takie flagi rzadza sie wlasnymi prawami i te hasla nie bardzo sie do nich nadaja.
przeszkadza Ci, ze Ń wystaje? mi nie. ale dobrze, ze jednak sie o tym wypowiedziales, bo o to chodzi. nie ma sensu zamykanie projektu w gronie paru osob, zeby potem wyszedl niedopracowany. tak, robie z flag sprawe narodowa, bo inaczej powstanie kolejna "urodzilismy sie po to..." z bledem ortograficznym w "śćierwem". a nie tedy droga.
paru kumpli sie znalazlo, masz racje - niekoniecznie musisz sie do niej dokladac, skoro Ci sie nie podoba.
Boola: wokol tej flagi akurat nie ma takich kontrowersji, wiec czemu wzlekac?
Ja tylko wyrażam opinie. Jasne że może powstać ze mną czy bez, ale naprawde brakuje nam flag zupełnie innego typu i tu nikt nie chce się wziąść za projektowanie , bo jest trudniej na małą flage wykombinować jakiś fajny i orgianlny motyw.
Jeżeli już powstaje to niech przynajmniej bedzie krótsza.
Brakuje nam tak naprawde fajnych, małych flag wyjazdowych, które mozna bez problemu powiesić na tych przeróżnych sektorach dla gości.
Coś jak ta , która ma 2 x 2 metry :
[img]http://www.e-lech.com/portal/grafika/ilustracje/gadzety/fana002.jpg[/img]
Powstaja teraz krótsze i z tego się ciesze.
Robin: tez sie z tego ciesze. ale czy wyobrazasz sobie, abysmy ta flage mogli wywiesic gdziekolwiek poza Ziemia Swieta?
mysle ze mozemy jeszcze zrobic tak: uszyc ta flage mniejsza, ale nie zmieniajac proporcji. po prostu wraz z dlugoscia zmniejszyc wysokosc. w ten sposob flaga bedzie sie nadawala do powieszenia nawet od strony ul. Focha
bylby to rozmiar np. 1190 x 150 cm. koszt tez poszedlby w dol. po powrocie do domu sprobuje ja jeszcze zmiescic w 10 metrach.
Wiadomość zmieniona (08-02-04 17:47)
Tak wyobrażam sobie :)
Po "niewłaścwiej stronie błoń" :) a tam naprawde długie flagi nie wejdą !
akurat po "niewlasciwej" stronie blon powinna sie wyrozniac sposrod innych flag.
skroce ja do 10 m jak wroce od M.
Brajt to ty zamiast M. sie zająć to ty na forum siedzisz?? :D
ech, M. na turnieju zamiast zajac sie mna, wolala sie uganiac za Nowakiem... ;)
a no chyba ze tak ;-)
odpowiadajac na apel Robina - oto wersja flagi, ktora bedzie sie dalo bez bolu umiescic zarowno na plocie od strony Focha, jak i w klatce na Reymonta.
aktualne wymiary: 10 x 1,40 m [wyzsza bedzie zaslaniac boisko, gdy bedzie wisiec od strony Focha]
przewidywany koszt: mniej niz 400 zl
[img]http://brajt.w.interia.pl/wlasciwa8.jpg[/img]
Oj, fajna !!!
wierze w Brajta i choc nie widziałem końcowego projektu daje w ciemno 20 zł. tylko jeszcze powiedzcie gdzie albo komu
Mi sie bardzo podoba
tak jak we wczesniejszym temacie deklarowałem składam sie tylko napiszcie gdzie mam przekazac pieniadze..pozdrawiam
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)