Kontakt z piłką Strausa = strata. Niesamowite problemy z przyjęciem piłki większości piłkarzy. Mnóstwo podań "do nikogo". Co się ku*wa dzieje? Z perspektywy TV nasza gra wygląda gorzej niż tragicznie.
-
-
Cracovia - Ruch Chorzów 2 : 1
Nędza:(
Dudzic, Steblecki i Boljevic jedyni którym cos się chce grać (Vladek na poczatku meczu w szczególności). Powinen zejść Straus bo kazdy jego kontakt z pilka to strata.
Straus do zmiany. Boję się tylko, że WS ściągnie Stebleckiego i Dudzica :/
Straus nie powinien po meczu w Poznaniu w ogóle wychodzić. Marciniak to porażka, do tego już przyzwyczaił... O grze stoperów też wiele możnaby powiedzieć, pytanie tylko czy jest sens się powtarzać.
Z Gargamelem też nie do końca się zgadzam, Dudzic i Boljevic dziś nie powalają, Bartek tradycyjnie spartolił setke i uderzył wprost w bramkarza(czyli nie bramkarz wybronił a Dudzic spartolił). Władek natomiast ma mase strat i zagrał jedną karygodną piłkę na kontre.
bolek_krk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Straus do zmiany. Boję się tylko, że WS
> ściągnie Stebleckiego i Dudzica :/
50% trafności :/
Dudzic przynajmniej biegał, a patrząc na resztę naszych warriorów, to już jest spora wartość dodana. mimo wszystko jestem nadal jakimś pieprzonym optymistą ;)
kurwa mać te ich krótkie rogi!!!!!!!!!!!!!!!
Haha , Żytko :D
Ja pierdole Ruch powinien to strzelić. Mimo że nie jestem za "wczesnym" zwalnianiem trenerów uważam ze trener Stawowy powinien odejść. To jest kpina zeby przy kontrze broniło 2-3 zawodników (+ bramkarz). Taką taktyke (przy całym szacunku) stosują drużyny z okregówki.
PS. Brawo Mateusz Zytko- nawet bramkarz taką okazje wykorzysta
nie do wiary :)
DAWID NOWAK !! WKONCU !!
JESZCZE JEDEN ! JESZCZE JEDEN ! JESZCZE JEDEN !JESZCZE JEDEN !
DAWID !!!
GOOOOOOOOOOOOOOOOL! :D
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) DAWWWWWWWWWWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Aż mi sie mecz z Cudownego sezonu z PGE Bełchatów przypomniał w 3 akcje z 0:2 do 3:2 !!
Wygramy wygramy wygramy !
Cud na El Paso.
oj będą jeszcze nerwy
Szkoda tej szansy Saidiego , oby dowieść wynik do konca !
gratulacje :) :) :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)