W ciągu 9 min. 4 bramki i jak tu nie lubić takich meczy :)
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
8 bramek, 2 czerwone
A teraz wjazd do Łodzi, Olsztyna i Nieciecza u siebie . Perspektywa zdobycia trzech punktów w trzech meczach znikoma. Wygląda na to że do 10 kolejki nie dotrwa ale to chyba lepiej dla niego bo może uda się jeszcze kogoś nabrać i wydoić trochę kasy z jakiegoś pierwszoligowca.
Rzuty rożne jak widzę dalej sieją spustoszenie w drużynach prowadzonych przez Stawowego. Rozpracowanie Miedzi nie jest problemem. Średnia traconych bramek to jest ewenement jak na drużynę, która miała włączyć się w walce o awans.
Ale eksperci ich chwalą, to jest najważniejsze ;)
No tak ci sami eksperci za chwile zaczną się śmiać, skąd my to znamy? ;)
Pod względem strzelonych są 2 w lidze ;), pytanie pewnie bedzie retoryczne, ale zapytam - czy Stawowy krzewi w Legnicy jedyną słuszną taktykę?
No niestety wygląda na to, że WS nie zagrzeje niestety miejsca w Miedzi. Wystarczą dwa mecze przegrane i pewno poleci. Jak zwykle upartość i nie patrzenie trzeźwo na zespół go zgubi.
Dziś Piotr Mandrysz poprowadził "Kukurydze" do kolejnego zwycięstwa: jego bilans od przyjścia do Niecieczy (a było to w Trzech Króli br.) jest następujący - 22 spotkania, 13 zwyciestw, 7 remisów i tylko 2 porażki (w ubiegłym sezonie i tylko na wyjezdzie) bilans bramkowy 36-15. Pogratulować.
Przecież Mandrysz to skończony nieudacznik i miernota, by nie rzec sabotażysta.
Poza tym co ta Nieciecza osiągnęła? Ile mieli % posiadania?
Każdy ekspert doskonale wie, że najlepszą piłkę w lidze gra Miedź Legnica.
Szuwarku Mandrusz ? ;)
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szuwarku Mandrusz ? ;)
tym razem błąd literowy (te literki są obok na klawiaturze, żle nacisnąłem)
Dzwigala dołaczyl do wielbicieli Stawowego :)
Nigdy nie wypowiadam się o rywalach, ale widać tu pracę trenera Stawowego. Bardzo mi się podoba gra Miedzi i to jest droga do sukcesu ? mówił po meczu trener Arki Dariusz Dźwigała
Wypowiedzi kibicow Miedzi...
Do trenera nie mam zbyt wielu pretensji oprócz tego że nie umie wytrenowac z piłkarzami solidnej defensywy, przeciez to nie jest jeo wina że w dwóch ostatnich meczach u siebie nie zgarnelismy pełnej puli tylko 2 remisy, to nie trener nie strzelil karnego i to nie trener zagrał dzisaij ręka w polu karnym, wiec tu troche zrozumienia.
*************************************************************************************************************************************************************
Widzę że większość tu komentujących to wielcy fachowcy. Od razu by zwolnili Pana Stawowego. Moim zdaniem tylko Stawowy i Łobodzinski są na poziomie ekstraklasy. Jeśli najlepszym obrońcą w zespole jest piłkarz, który w poprzednim sezonie spadł z ekstraklasy ze swoim klubem... to czym wy chcecie zawojować tą ligę? Nawet topowi trenerzy z ekstraklasy by tu dużo nie pomogli w tak krótkim czasie. A na topowych i tak nie ma co liczyć, bo nawet taki Tarasiewicz wolał pójść do Korony (z którą zresztą okupuje ostatnie miejsce w ekstraklasie)
[b]Stawowy nie ma sukcesów? Awansował z Cracovią do ekstraklasy i przeciętnym składem prawie zakwalifikował się do pierwszej ósemki, mimo że Filipiak co chwile się mieszał. Zobaczcie gdzie teraz znajduje się [b]Cracovia, prowadzona obecnie przez "najzdolniejszego trenera 1 ligi w zeszłym sezonie" (14 miejsce).[/b] :D
Zwalnialiście juź gawędziarza Baniaka, Ulatowskiego, duet trenerski, Żurawia. Nie tak się prowadzi zawodowy klub. Zobaczcie jak to wygląda w zagranicznych klubach (Ferguson, Wenger mieli też niepowodzenia i jakoś nikt ich nie zwalniał) Zresztą wystarczy zobaczyć na ten sezon i Van Gaala, też zaczął kiepsko i nie sądzę żeby się w United gorączkowali. Tak samo Dortmund zatrudnił Kloppa, którego największym sukcesem był wcześniej awans Mainz do bundesligi.
*************************************************************************************************************
Aston1906 Napisał(a):
> Przecież Mandrysz to skończony nieudacznik i
> miernota, by nie rzec sabotażysta.
>
> Poza tym co ta Nieciecza osiągnęła? Ile mieli %
> posiadania?
>
> Każdy ekspert doskonale wie, że najlepszą
> piłkę w lidze gra Miedź Legnica.
też tak sądzę;)
Aston1906 Napisał(a):
> Przecież Mandrysz to skończony nieudacznik i
> miernota, by nie rzec sabotażysta.
Dodałbym na końcu ( choć wiem, że sensu nie ma), ale brakuje mi tego....skończony nieudacznik i miernota, by nie rzec sabotażysta [b]na wczoraj[/b] ;)
Dzwigała takim fanem jak i Pacheta
a wśród kibiców podział jak i u nas był.
:D
Słowem - nie da się podcierać dupy szkłem. Z sabotażystą na ławce nie zdobędzie się mistrza w posiadaniu piłki ;)
tomecki Napisał(a):
> Aston1906 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Przecież Mandrysz to skończony nieudacznik i
> > miernota, by nie rzec sabotażysta.
>
> Dodałbym na końcu ( choć wiem, że sensu nie
> ma), ale brakuje mi tego....skończony nieudacznik
> i miernota, by nie rzec sabotażysta na wczoraj ;)
koledzy, zajady mi sie robią ze śmiechu ;)
knur Napisał(a):
> przenoszę tu wątek rozpoczęty w temacie
> wniosków do Generała i zaczepiam pottera:
>
> jak ocenia start Podolinskiego w Cracovii, to
> wiemy. chciałbym wiedzieć, jak ocenia start
> Stawowego w Miedzi. czy liczby są dla WąSa
> brutalne? czy jest on nieudacznikiem? trenerską
> miernotą?
>
> pytam, bo jestem ciekaw, czy potterowi już
> przechodzi zaczadzenie z sezonów 2012/13 i 13/14,
> czy moze jeszcze nie wywietrzało.
Polecam film pt ,,Pasja " by Robert Podolinski . Glowny watek filmu ,,Co ja widze , co ja widze , Dolcan Zabki w 1 lidze " :)
Ot takie sukcesy .
Zboro, trener ekstraklasowy Wojciech może po zakończeniu obecnej kolejki spaść na ostatnie miejsce w 1 lidze. Zdolniacha, Ten ekstraklasowy jego charakter, oby takich więcej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)