Wygramy 0-1 ! :)
-
-
(GLOS) 2. KOLEJKA Lech Poznań-CRACOVIA 28.07 g. 20:30
Przez Pawłowskiego i Hamalainena idzie każda akcja Lecha. Mam nadzieję, że ktoś na to zwróci uwagę...
Bergern Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przez Pawłowskiego i Hamalainena idzie każda
> akcja Lecha. Mam nadzieję, że ktoś na to
> zwróci uwagę...
I co z tego? I tak nie dostaną plastrów, bo wszyscy będą klepać tiki-gówno aż do obłędu, by stracić piłkę i dać szansę Lechowi na konterkę; ze skutkiem przewidywalnym.
nie ogladamy sie na przeciwnikow, blablabla :)
Serce mówi - wygramy, rozum - prawie wszystko przemawia przeciwko nam, przegramy.
przegramy, bo umiejętności sportowe są zbyt różne w drużynach.
Końcówką spotkania Lech pokazał że nie jesteśmy bez szans. Marnowali każdą dobrą sytuacje:D
Cieszy mnie że Mateusz grał tylko 60 minut ze Stalą, będzie wypoczęty przed tym arcyważnym meczem.
Nie wiem kto wygra, ale wynik bedzie hokejowy w stylu 2:3 lub 3:4. Stawiam orzeszki :D
ciekawe czy nadal bedziemy klepac
juz nawet 2 ligowa Stal pokazala nam co sadzi o klepaniu
Nzg Napisał(a):
> Końcówką spotkania Lech pokazał że nie
> jesteśmy bez szans. Marnowali każdą dobrą
> sytuacje:D
>
> Cieszy mnie że Mateusz grał tylko 60 minut ze
> Stalą, będzie wypoczęty przed tym arcyważnym
> meczem.
Może zaliczy ze 2 asysty, tylko szkoda że Rudnevsa już nie ma bo byłoby bankowo 3.
Sędzią naszego meczu z Lechem będzie Paweł Raczkowski, który sędziował nam 5 meczy:
-2 wygrane
-2 zremisowane
-1 porażka
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie widzę u W. Stawowego najmniejszej chęci na weryfikowanie taktyki i założeń, tak jakby zakładał, że nie ma sobie nic do zarzucenia. Trener może być słaby, ale nie powinien być niewolnikiem jednej koncepcji gry.
Aro, konsekwentnie gramy swoje. Ważny jest styl, nie czepiaj się.
Aro
Oficjalna wersja zaczyna być taka-taktyka jest super tylko piłkarze słabi:). KABARET.
Oczywiście jedyny wynik to zwycięstwo. Mamy genialną taktykę, genialnego WSa i najlepszego stopera z jakim on pracował.
W dzisiejszym Przeglądzie Sportowym (kupionym jedynie z racji Skarbu Kibica) podawali przypuszczalne składy na mecze i tak Cracovia ma zagrać z Lechem w takim samym ustawieniu z jakim zagrała z Piastem
Pilarz- Marciniak Kosanović Żytko Kuś- Danielewicz Straus Dąbrowski- Steblecki Bernhardt- Boljević (rezerwowi: Perdijic, Saidi, Nowak, Zejdler, Szeliga, Budziński, Dudzic)
gargamel9998 Napisał(a):
> W dzisiejszym Przeglądzie Sportowym (kupionym
> jedynie z racji Skarbu Kibica) podawali
> przypuszczalne składy na mecze i tak Cracovia ma
> zagrać z Lechem w takim samym ustawieniu z jakim
> zagrała z Piastem
>
> Pilarz- Marciniak Kosanović Żytko Kuś-
> Danielewicz Straus Dąbrowski- Steblecki
> Bernhardt- Boljević (rezerwowi: Perdijic, Saidi,
> Nowak, Zejdler, Szeliga, Budziński, Dudzic)
Jeżeli to prawda, to ja nie mam słów... Znowu brak obrońcy na ławce. Do tego jeśli mamy straszyć Boljeviciem z przodu, a nie Nowakiem - słabo to widzę. To samo Dudzic, wiadomo, że chłop nie nadaję się na ekstraklasę, może warto wziąć Kitę, jako drugiego napastnika (Boljevicia ani Dudzica za takich nie uważam)
Nowak z tego co wiadomo to jeszcze 90 minut zagrać niestety nie może, ale mógłby chociaż zacząć w 11, a nie na ławce. Mamy młodych napadziorów Szewczyka i Kitę i jak to Trenejro WS zapowiadał miał stawiać na młodych. Bojlević jak najbardziej, ale na pomocy, a Dudzic - szybki i mógłby wchodzić za podmęczonych w drugiej połowie, bo na pierwszą jedenastkę się niestety nie nadaje.
SnajpeR Napisał(a):
> gargamel9998 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > W dzisiejszym Przeglądzie Sportowym (kupionym
> > jedynie z racji Skarbu Kibica) podawali
> > przypuszczalne składy na mecze i tak Cracovia
> ma
> > zagrać z Lechem w takim samym ustawieniu z
> jakim
> > zagrała z Piastem
> >
> > Pilarz- Marciniak Kosanović Żytko Kuś-
> > Danielewicz Straus Dąbrowski- Steblecki
> > Bernhardt- Boljević (rezerwowi: Perdijic,
> Saidi,
> > Nowak, Zejdler, Szeliga, Budziński, Dudzic)
>
>
> Jeżeli to prawda, to ja nie mam słów... Znowu
> brak obrońcy na ławce. Do tego jeśli mamy
> straszyć Boljeviciem z przodu, a nie Nowakiem -
> słabo to widzę. To samo Dudzic, wiadomo, że
> chłop nie nadaję się na ekstraklasę, może
> warto wziąć Kitę, jako drugiego napastnika
> (Boljevicia ani Dudzica za takich nie uważam)
Ludzie wyluzujcie. PS zapodał dokładnie tę samą kadrę i ten sam skład co z meczu z Piastem. Na tym polegają ich "przypuszczenia"
Obawiam się, że nasi piłkarze , szczególnie obrońcy ten mecz już teraz przegrali, w swoich głowach...
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/trener_stawowy_przed_meczem_z_lechem
Trzeba się cieszyć że przynajmniej oglądał mecz Lecha, może coś z niego wyciągnął? Postawienie na dwóch defensywnych zawodników(strzelam że chodziło mu o pomocników, no chyba że zamierzamy zagrać na 2 obrońców, byłoby "ciekawie") może być dobrym pomysłem, tylko kogo miał na myśli? Dąbrowski + Szeliga?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)