no ale nie podskoczysz, bronią go wyniki.
-
-
Wojciech Stawowy - treningi, sparingi, taktyka...
squier strat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no ale nie podskoczysz, bronią go wyniki.
W szczególności ten z mocarzem polskiej ligi, Widzewem.
Brawo za wygraną ale ta pana "gra" w obronie to po prostu KRYMINAŁ !!!
dobrze, ze wprowadził dzisiaj boljevica i dudzica, niech się ogrywają, są młodzi, perspektywiczni, maja długie kontrakty. przecież przy wyniku 2:0 i kompletnie bezpłciowej grze górnika w środku kapustka mógłby spokojnie poklepać zamiast władka, a kita poszarpać z przodu zamiast dudzica (i to jakieś 10-15 minut wcześniej, zamiast człapiącego bernardta albo stebleckiego). rozumiem, ze nie wszedł jaroszyński, bo wojtek nie chciał robić zamieszania w obronie (notabene grającej cholernie niepewnie i chaotycznie), ale kita i kapustka POWINNI zameldować się na boisku.
Szczęśliwe zwycięstwo i 3 pkt. To fakt -wynik się liczy... ale obrony nie ma... dzięki Pilarzowi i "14" oraz indolencji strzeleckiej zabrzan zachowaliśmy 0 z tyłu...Bramki dla nas padły po Dłuuuuuugich podaniach a nie "ty do mnie ja do ciebie"....czyżby zmiana sposobu gry czy zawodnicy mają dość presji grania krótką piłką....no i Seba wraz z Rokiem nie powinni wyjść na 2gą połowę.... zwłaszcza Seba...przecież jego podania to dramat!!!! Zwłaszcza takie jedno ,gdzie piłka zatrzymała sie 2 metry od jego nogi....:D....
Może zamiast golić wąsy czAS kupić okulary?
[quote]Trener Stawowy kilka tygodni temu zapowiedział, że w czerwcu pożegna się z klubem. Podczas meczu kibice Cracovii skandowali jego nazwisko. Czy jest szansa, że może zmienić decyzję? - Kibice nas bardzo dopingowali i pomogli w zwycięstwie. Skandowanie mojego nazwiska jest miłe i sympatyczne. Gdybym mógł, to chętnie sam bym coś o nich zaśpiewał - dodał Stawowy. - A jeśli chodzi o moje pozostanie w klubie, to mogę powiedzieć tylko tyle, że chciałbym zgolić wąsy po meczu w Kielcach. Nawet publicznie.[/quote]
z psychologicznego punktu widzenia, Stawowy podpisze nowy kontrakt :D
[quote=Nesta]
z psychologicznego punktu widzenia, Stawowy podpisze nowy kontrakt grinning smiley
[/quote]
Na miesiąc.... :Z
Ufff
Zibiland Napisał(a):
> > z psychologicznego punktu widzenia, Stawowy
> podpisze nowy kontrakt grinning smiley
>
>
>
> Na miesiąc.... :Z
Czyli na 10 lat?
Cieszą punkty,gra obrony to skandal ,super ze jest Pilarz dlaczego tak póżno zmiany ? Seba od 60-70 min "oddychał rękawami"
Zwyciężców się nie osądza, ale zmiany w wykonaniu Pana były zwykłym NIECHLUJSTWEM.:o
Zibiland Napisał(a):
> Szczęśliwe zwycięstwo i 3 pkt. To fakt -wynik się liczy... ale obrony nie ma... dzięki
> Pilarzowi i "14" oraz indolencji strzeleckiej zabrzan zachowaliśmy 0 z tyłu...Bramki dla nas
> padły po Dłuuuuuugich podaniach a nie "ty do mnie ja do ciebie"....czyżby zmiana sposobu gry
> czy zawodnicy mają dość presji grania krótką piłką....no i Seba wraz z Rokiem nie powinni
> wyjść na 2gą połowę.... zwłaszcza Seba...przecież jego podania to dramat!!!!
> Zwłaszcza takie jedno ,gdzie piłka zatrzymała sie 2 metry od jego nogi....:D....
> Może zamiast golić wąsy czAS kupić okulary?
Świat się wali co?
Cracovia wygrała mecz
Zanuć se frustracie "Bo w nienawiści do TEJ drużyny..."
raf_jedynka Napisał(a):
> Zibiland Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Szczęśliwe zwycięstwo i 3 pkt. To fakt -wynik
> się liczy... ale obrony nie ma... dzięki
> > Pilarzowi i "14" oraz indolencji strzeleckiej
> zabrzan zachowaliśmy 0 z tyłu...Bramki dla nas
> > padły po Dłuuuuuugich podaniach a nie "ty do
> mnie ja do ciebie"....czyżby zmiana sposobu gry
> > czy zawodnicy mają dość presji grania
> krótką piłką....no i Seba wraz z Rokiem nie
> powinni
> > wyjść na 2gą połowę.... zwłaszcza
> Seba...przecież jego podania to dramat!!!!
> > Zwłaszcza takie jedno ,gdzie piłka zatrzymała
> sie 2 metry od jego nogi....:D....
> > Może zamiast golić wąsy czAS kupić
> okulary?
>
> Świat się wali co?
> Cracovia wygrała mecz
> Zanuć se frustracie "Bo w nienawiści do TEJ
> drużyny..."
:D :D
raf_jedynka Napisał(a):
> Zibiland Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Szczęśliwe zwycięstwo i 3 pkt. To fakt -wynik
> się liczy... ale obrony nie ma... dzięki
> > Pilarzowi i "14" oraz indolencji strzeleckiej
> zabrzan zachowaliśmy 0 z tyłu...Bramki dla nas
> > padły po Dłuuuuuugich podaniach a nie "ty do
> mnie ja do ciebie"....czyżby zmiana sposobu gry
> > czy zawodnicy mają dość presji grania
> krótką piłką....no i Seba wraz z Rokiem nie
> powinni
> > wyjść na 2gą połowę.... zwłaszcza
> Seba...przecież jego podania to dramat!!!!
> > Zwłaszcza takie jedno ,gdzie piłka zatrzymała
> sie 2 metry od jego nogi....:D....
> > Może zamiast golić wąsy czAS kupić
> okulary?
>
> Świat się wali co?
> Cracovia wygrała mecz
> Zanuć se frustracie "Bo w nienawiści do TEJ
> drużyny..."
Ej kolego, obejrzyj mecz na spokojnie.
Cracovia wygrała i baaardzo się cieszę.
Ale bramki padły po długich podaniach i to fakt.
Jeżeli masz możliwość obejrzyj drugą połowę na spokojnie raz jeszcze.
Kontrolowaliśmy grę?
Zdominowaliśmy Górnika?
Ile mieliśmy bramkowych okazji w drugiej połowie?
A graliśmy 11 na 10.
Od 60 minuty (odkąd wszedł Madej) kompletny brak spokoju w obronie - i to jest fakt.
Ale Cracovia wygrała i być może zejdzie z chłopaków presja i stres dzięki czemu zagramy z Koroną równie skutecznie.
Ale raf - nie sugeruj że wygraliśmy bo Cracovia była dobrze ustawiona przez 90 minut - chyba że nie oglądałeś tego meczu :)
Druga połowa jak z Widzewem - tyle że graliśmy o jednego więcej.
Tego czego brakowało z PB i WŁ czyli szczęścia wczoraj była dawka podwójna.Szkoda,że WS idzie w zaparte nie wstawiając Mikulića na stopera co by bardzo uspokoiło grę w defensywie.Żenda,że trener jest tak bardzo uparty bo stracone 4 punkty w ostatnich dwóch meczach dały by grę w pierwszej 8 a to oznacza spokojne utrzymanie.I jak napisał Zibiland wreszcie długie piłki dały bramki a nie gra w głupka ja do ciebie ty do mnie.
Druga połowa rzeczywiscie bardzo słaba. liczą się 3 punkty i szansa w Kielcach.
Zastanawiają mnie tylko tak późne zmiany.
Te długie podania zaczęły się już mecz wczesniej, mam nadzieje, że zostaną. Tym bardziej dziwi brak Mikulicia. Szkoda mi grajka, bo mógłoby się okazać, że będziemy mieli stopera na lata/vide Papadopoulos/.
Nykiel chyba gra w ataku bo ciągle z przodu, nie wiem po co bo przecież nie umie prosto podać , natomiast w obronie to ciągle spóźniony i nie wracał, Steblecki ogromny spadek formy, nie wiem co się z nim dzieje. Gratuluję wygranej i sporego zapasu szczęścia, ale wiadomo szczęście sprzyja lepszym.
eredin, tak kontrolowaliśmy górnika. ja nie wiem, jezus maria, mamy po 29 kolejkach 39 pkt, czyli pułap zupełnie nieosiągalny podczas naszych ostatnich wizyt w ekstraklasie. Ja dziękuję drużynie bo chyba pierwszy raz od 4 lat szykuje się spokojny koniec sezonu. a Wy się kiście dalej.
Poziom dyskusji na forum spadł ostatnio tak bardzo, że chwilowo się wypisuje...
Peterps Napisał(a):
> eredin, tak kontrolowaliśmy górnika. ja nie
> wiem, jezus maria, mamy po 29 kolejkach 39 pkt,
> czyli pułap zupełnie nieosiągalny podczas
> naszych ostatnich wizyt w ekstraklasie. Ja
> dziękuję drużynie bo chyba pierwszy raz od 4
> lat szykuje się spokojny koniec sezonu. a Wy się
> kiście dalej.
bo tu sa jakies prywatne urazy, wola porazki byle by WS odszedl
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)