knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> szuwarku: Bóg Wybacza, Cracovia Nigdy.
Na szczęście to tylko hasło. A na temat hasła to coś bym mógłbym coś napisać, ale podejrzewam, że to by był już MÓJ KONIEC NA TYM FORUM;)
-
-
Wojciech Stawowy - treningi, sparingi, taktyka...
Piszę to z pełną odpowiedzialnością tzn wiem co mówię,mając w sercu ten klub ,otwórzcie oczy,zjednoczmy się ,zadziałajmy,bo w druźynie jest super atmosfera,trener moze jednemu z nas nie pasować,drugiemu tak.zostawmy to.bo ten zamęt,jak moźna to delikatnie nazwać tkwi w tych pseudo dzialaczach.siła w nas.zaufajcie.wiem co pisze.ta druźyna potrzebuje naszej pomocy w walce z "oszołamami "bawiącymi się naszymi sercami.
więc za chwilę będziemy bez trenera, szkoda...
fajne podsumowanie na końcu artykułu http://sportmalopolski.pl/index.php/pilka-nozna/t-mobile-ekstraklasa/item/3780-wojciech-stawowy-odchodzi-z-cracovii
no to można zacząć obstawiać kiedy znowu spadniemy... eh kurwa!!! nie jestem fanem Stawowego, ale trzeba przyznać, że stworzył drużynę. gdyby nie kontuzje i transfery to pierwsza ósemka była by pewna, a teraz znowu wszystko pójdzie w chuj.
Filipiak jest najwieszym problemem tego klubu!!!! zrozumcie to wkoncu!!!! mozna wymieniac trenera jak jest w klubie wszystko ulozone!!!
tutaj nikt normalny nie przyjdzie!!!! to jest oszust !!!! bawi sie ludzmi pilkarzami jak chce !!! a wy myslici ze po odejsciu Staowwego bedzie nagle walka o puchary ??? kim?!!!! Ci pilkarze wiedza co jest grane i nikt nie chce podpisac wiecej kontraktu , nie dosc ze rozmawiaja z pilkarzami pod wplywem alkoholu oferujac zenujace pieniadze!!!!
Problem jest taki że trenerów da się zastąpić ze sponsorami jest trudniej.
Optymalnie by było żeby profesor zajmował się tylko sponsoringiem natomiast prezesurą i zarządzaniem Klubem ktoś dla odmiany rozsądny i nienerwowy w dodatku abstynent o wysokiej kulturze osobistej i małym ego oraz wielkim umiłowaniem Pasów.
Do czerwca daleko i choc bierze mnie na wymioty ogladaja ta tiki srake naszego trenera to podskornie cos czuje ze emocje opadna , obaj panowie siada, pogadaja w cztery oczy i dojda do kompromisu...a jak jeszcze bedzie top 8 to juz bedzie do tego odpowiedni klimat..wtedy wszyscy beda zadowoleni ..i moze WS zmieni podejscie i JF zmieni podejscie do trenera...teraz sa emocje, wyzwiska ktore nikogo nic nie kosztuja a pozwalaja sie wyzyc ... Jesli kazda z tych dwoch stron odpusci to bedzie dobrze ..a WS moze powiedziec ze tak kocha Cracovie ze zmienił zdanie a JF ze widzi postep w grze i szersza kadre hehe..tego wam wszystkim zycze ale odpuscie juz sobie inwektywy pod adresem czy to JF czy WS ..kazdy z nich dolozyl kamyczek do wszystkiego co jest, pozdrawiam.
Eh masakra , nigdy nie bedzie dobrze w tym klubie,
Facet ktory zrobil naprawde dobry zespol , ktory chwalil kazdy , super klimat i atmosfere w druzynie, jest ponizany w mediach przez BUFONA ktory pod wplywem alkoholu ktory broniac swoja dupe kompromituje sie wypowiedziami o reprezentacji polski za sierra leone, o pilkarzu czarnogory i dyskeitkach!!! on stracil rozum juz calkowicie !!! dlaczego stadion wkoncu nie powie NIE dla dzialan tego czlowieka?! co ten Stawowy zrobil zlego!? osiagnal najlepszy wynik w erze comarchu, dlaczego wczesniej zaden smieszny trener nie zostal obrazany publicznie za to jak doprowadzali do kompromitacji klubu!? burdel jest totalny z tym czlowiekiem !! siedzi sobie w szwajcari przyjedzie naobraza ludzi i wyjezdza , a nie ktrorzy sie ciesza myslac ze bedzie lepiej???!!! gdzie ?! kiedy?!!! przestancie marzyc!!!
kinder wyzwiska na razie to widziałem na forum, obaj Panowie jeszcze w wywiadach się nie wyzywali, a że nastąpiła różnica zdań z lekką domieszką absurdu to tym lepiej dla pismaków, mają na chleb
Nesta postaraj sie wyluzować .Każdemu z nas jest ciężko, bo sytuacja jest mocno niezdrowa.A co do nie obrażania innych trenerów to aż tak różowo nie było. Np. Stefan był "strofowany" i to ostro , ale czy to ważne?
quentin Napisał(a):
> kinder wyzwiska na razie to widziałem na forum,
> obaj Panowie jeszcze w wywiadach się nie
> wyzywali, a że nastąpiła różnica zdań z
> lekką domieszką absurdu to tym lepiej dla
> pismaków, mają na chleb
mialem na mysli forum kolego ...kazdy ma wady i zalety , mozna kogos nie trawic lub nie ale wydaje mi sie ze wyzywanie nie jest najlepsza forma wyraznia opinii
Najbardziej atmosferę u Stawowego chwalił Świerczewski a paru innych też by się znalazło, proponuję Nesta żebyś powiedział nie Filipiakowi i odkupił od niego klub i poprowadził na salony, wtedy będziesz sobie zatrudniał trenera jakiego chcesz i będziesz uwielbiany przez wszystkich (łącznie ze mną)
wyjatkiem potwierdzajacym regułe jest oczywiscie ...GTS heh
Trener Stawowy powiedział zasadnicze zdanie-" Nie wrócę już do Cracovii w układzie, który obowiązuje obecnie"Jak przychodził Burlikowski to w pierwszym dniu jak pojawiła się informacja o jego zatrudnieniu wiedziałem,że to jest początek końca pracy Stawowego.Popatrzcie realnie na tego gościa.Czym dla Burlikowskiego jest Cracovia???Kolejnym przystankiem w karierze.Jego główną aspiracją i honorem jest,aby pozbyć się Stawowego.Na tym się skupia i tyle.Dla mnie ten gość ma miejsce naszego klubu głęboko w dupie.Cały i główny problem Cracovii w dniu dzisiejszym nazywa się Burlikowski.
caly problem to FILIPIAK i jego myslenie i podejscie do ludzi , do czlowieka , do pilkarzy trenerow do klubu!!!
sam się nie zatrudnił, wiadomo że dla dyrektora Cracovia to kolejny pracodawca, nic poza to, ale ja np nie oczekuje że pasjonaci do Nas będą przychodzić, lub zakochani w zespole, wystarczy mi dobry fachowiec, trener mógłby sprecyzować o jaki układ chodzi, Kubuś poza podejrzeniami zostaje Piotruś i Janusz, obaj mają na kopach spadać, czy wystarczy Piotruś? choć w świetle tego co opowiada to chyba obaj, zatem szukamy nowego właściciela, sponsora i prezesa, kolejność obojętna, tak na szybkości byśmy nie musieli ogłaszać "Końca pięknej epoki II"
quentin - tu sądzę że nie chodzi nawet o Burlikowskiego (może trochę) a o "radę mędrców Janusza Filipiaka" która to podszeptuje mu pomysły i opisuje sytuację w Klubie nie będąc w Cracovii zatrudnionymi. Ba, Cracovię mając w głębokim poważaniu i traktując na równi z Podbeskidziami, Piastami i innymi Odrami. Problem w tzw. kuluarach które wpływ na zdanie Filipiaka mają bardzo duże.
EDIT: stylistyka
to oni są anonimowi? może niech ktoś napiszę w końcu kto mu szepta do ucha takie głupoty, że mądry gość tak się pogubił, ja rozumiem rok, dwa ale 10?
P.S. Napisał(a):
> Trener Stawowy powiedział zasadnicze zdanie-" Nie
> wrócę już do Cracovii w układzie, który
> obowiązuje obecnie"Jak przychodził Burlikowski
> to w pierwszym dniu jak pojawiła się informacja
> o jego zatrudnieniu wiedziałem,że to jest
> początek końca pracy Stawowego.Popatrzcie
> realnie na tego gościa.Czym dla Burlikowskiego
> jest Cracovia???Kolejnym przystankiem w
> karierze.Jego główną aspiracją i honorem
> jest,aby pozbyć się Stawowego.Na tym się skupia
> i tyle.Dla mnie ten gość ma miejsce naszego
> klubu głęboko w @#$%&.Cały i główny problem
> Cracovii w dniu dzisiejszym nazywa się
> Burlikowski.
Mylisz zupełnie różne rzeczy.... Burlikowski został powołany przez własciciela klubu i otrzymał zadanie do wykonania.Zagadką był tylko termin. Dzisiaj już poznaliśmy....choc wczoraj był jeszcze inny.Stawowy jest tak samo najemnikiem a przez kilka lat oddany sąsiadce.... a nieuzyskawszy tego co chciał ,odszedł sobie do Proszowianki i stamtąd dotarł do Nas.Pierwszy okres jego pracy pomijam milczeniem na prosbe kilku kolegów.... Jak czytam wypowiedzi w tym czy pokrewnym wątku to zaczynam sie zastanawiać czy przypadkiem zamiast pomnika Kałuży nie postawić pomnika WSa!!!!:D
Ciekawe kto pamięta nazwiska trenerów ,którzy z Cracovia zdobyli MP...? Poziom naszych trenerów jest taki jaki jest...zaden klub w Europie jakoś nie pofatygował się by bić się o któregokolwiek polskiego trenera...
P.S. Napisał(a):
> Trener Stawowy powiedział zasadnicze zdanie-" Nie
> wrócę już do Cracovii w układzie, który
> obowiązuje obecnie"Jak przychodził Burlikowski
> to w pierwszym dniu jak pojawiła się informacja
> o jego zatrudnieniu wiedziałem,że to jest
> początek końca pracy Stawowego.Popatrzcie
> realnie na tego gościa.Czym dla Burlikowskiego
> jest Cracovia???Kolejnym przystankiem w
> karierze.Jego główną aspiracją i honorem
> jest,aby pozbyć się Stawowego.Na tym się skupia
> i tyle.Dla mnie ten gość ma miejsce naszego
> klubu głęboko w @#$%&.Cały i główny problem
> Cracovii w dniu dzisiejszym nazywa się
> Burlikowski.
A czym Cracovia jest dla Stawowego?
Czym poza przystankiem w karierze?
Dodajmy - jedynym przystankiem na którym udało mu się złapać autobus?
Skąd wiesz co jest ambicją Burlikowskiego?
To Stawowy sprowadził Papę, Mikulica czy Wawrzynkiewicza?
Stawowy jako skaut NIE MA POJĘCIA o tym jaki piłkarzy wybrać. Po prostu się na tym nie zna. Choć nie wiem jak to w ogóle możliwe.
Szkoda że trener z takim potencjałem nie robi nic, by jego drużyna NAPRAWDĘ osiągała dobre wyniki. Choć cały czas mam nadzieję bo sukces WS to sukces Cracovii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)