quentin.... w piątek jadą do Szczecina ,więc tylko rozruch... w poniedziałek tez rozruch pomeczowy ,więc 3 dni tylko zostały po 1,5 godziny w tym 2 dni fitnessu..... Potrenują ,ze ta lala... :(
Coś panowie 100% zwolennicy WSa dzisiaj jeszcze nie nadają....;)
-
-
Wojciech Stawowy - treningi, sparingi, taktyka...
Fakt ,faktem że gramy bez 3 NAJLEPSZYCH ,NAJSKUTECZNIEJSZYCH zawodników ale co robi na boisku PINOKIO z nr.17 w kolejnym meczu to nie jestem w stanie tego zrozumieć podobnie jak "trenera" który tego nie widzi i udaje Greka !!!
Zibiland Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> quentin.... w piątek jadą do Szczecina ,więc
> tylko rozruch... w poniedziałek tez rozruch
> pomeczowy ,więc 3 dni tylko zostały po 1,5
> godziny w tym 2 dni fitnessu..... Potrenują ,ze
> ta lala... :(
> Coś panowie 100% zwolennicy WSa dzisiaj jeszcze
> nie nadają....;)
Wk... wia mnie postawa piłkarzy i ich forma. A za to odpowiedzialny jest trener.
Ale nie wierzę, że za WS od razu pojawi się lepszy trener który nas zbawi.
Niech dogra do końca sezonu, albo jego mit się obroni, albo upadnie. (wolałbym by się obronił choć go nie lubię )
piotrek67 Napisał(a):
> Fakt ,faktem że gramy bez 3 NAJLEPSZYCH
> ,NAJSKUTECZNIEJSZYCH zawodników ale co robi na
> boisku PINOKIO z nr.17 w kolejnym meczu to nie
> jestem w stanie tego zrozumieć podobnie jak
> "trenera" który tego nie widzi i udaje Greka !!!
Niby bez kogo?
Nie można gry ofensywnej opierać na stoperze bo jest się wtedy imbecylem...
Seba robi wszystko bym przestał lubić siedemnastki :D:D:D
piotrek67 Napisał(a):
> Fakt ,faktem że gramy bez 3 NAJLEPSZYCH
> ,NAJSKUTECZNIEJSZYCH zawodników ale co robi na
> boisku PINOKIO z nr.17 w kolejnym meczu to nie
> jestem w stanie tego zrozumieć podobnie jak
> "trenera" który tego nie widzi i udaje Greka !!!
Czyli mamy już 2ch....;) Ale co do Seby to dramat....czy on wie co to strzał...? Miał czas by zapytać w który róg ,dołem czy góra... nie wiedział... to podał Kelemenowi....;) Te 13 tys/m-c Seby czy 15 Dudzica ....przeraża.....i obraża co najmniej 90% kibiców Pasów !!!
Bez Kosy,Nowaka i Budzika w porównaniu do poprzedniej rundy - chyba wystarczy ?
Bez Kosy, za to z Mikulicem który wygląda na więcej niż tylko zastępstwo. Budzik grał świetnie, ale formę trzymał przez dość krótki okres czasu. Brak Nowaka zdecydowanie zauważalny. Pytanie tylko czy są tak aż takie osłabienia, żeby wiosną przegrać jak na razie wszystkie mecze z bilansem 1:6? Moim zdaniem nie.
ja mimo wszystko jak mam wybierać miedzy Stebleckim a Dudzicem to wybieram pierwszego z nich, Danielewicz totalnie bez formy, na ławce nie ma za wielu ofensywnych, chcecie wpuszczać młodzież? też fajnie ale nie w sytuacji jak całemu zespołowi nie idzie i jeden z drugim na boisku ścigają się o tytuł kaleki miesiąca, taki Kapustka (pierwszy lepszy przykład) mógł być wpuszczany jak klepaliśmy w październiku mecz za meczem teraz to tylko mu się krzywdę zrobi
Dziś na meczu usłyszałem taki sarkazm - przygotowani są dobrze, ale na Paraolimpiadę.
piotrek67 Napisał(a):
> Bez Kosy,Nowaka i Budzika w porównaniu do
> poprzedniej rundy - chyba wystarczy ?
Zamiast Kosy jest Mikulic, Budzik grał w jednej trzeciej meczów...
Nowak - rzeczywiście jest go brak, ale nie można opierać gry na jednym piłkarzu...
Problem w tym ze 7 piłkarzy i trener maja kontrakt do czerwca. Bedzie któryś znicz ryzykował kontuzje - jak ja złapie Jakub t. Powie mu adieu. To świadoma gra Filipiaka. Obstwaiam ze po wypaleniu WS - przy aplauzem wielu forumowiczów - od razu podpisze pare kontraktów i tradycyjnie wyznaczy bonus za utrzymanie.
Skorża??? Urban??? pewnie nie w naszym zasięgu
Zibiland Napisał(a):
> piotrek67 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Fakt ,faktem że gramy bez 3 NAJLEPSZYCH
> > ,NAJSKUTECZNIEJSZYCH zawodników ale co robi na
> > boisku PINOKIO z nr.17 w kolejnym meczu to nie
> > jestem w stanie tego zrozumieć podobnie jak
> > "trenera" który tego nie widzi i udaje Greka
> !!!
> Czyli mamy już 2ch....;) Ale co do Seby to
> dramat....czy on wie co to strzał...? Miał czas
> by zapytać w który róg ,dołem czy góra... nie
> wiedział... to podał Kelemenowi....;) Te 13
> tys/m-c Seby czy 15 Dudzica ....przeraża.....i
> obraża co najmniej 90% kibiców Pasów !!!
Generalnie to wszyscy w naszej druzynie, boja sie strzelac, Boljevic ladowal zawsze z dystansu, a teraz ani pol strzalu.
Najchetniej to by wbiegli z pilka do bramki.
jak zmiana trenera, to tylko z Polski Fornalik. Hajto ? Za pewne wypowiedzi o Cracovii, nie chcę o nim słyszeć.
Na pensję Fornalika to musiałoby się zrzucić z kilka sektorów i nie mogłaby to być zrzuta po złotówce.
nasz trener pogubil sie. swiadcza o tym wyniki drużyny. najlepszym z rozwiazan jakie mi przychodza do glowy to udzielenie mu miesiecznego urlopu na podratowanie zdrowia.
Zostało tylko 6 meczów. Proponowałbym skupic sie wylacznie na punktach, nie szlifowac juz uparcie taktyki i "grania swoje" tylko zagrac bardziej zachowawczo na 0 z tyłu i jak najwięcej uderzać na bramke z dystansu, liczyc na rykoszety i zamieszanie, a cos wpadnie. Oto taktyka. Ostatni dzwonek by zbierac punkty!
Nie bylo zle ... widac trener zaczal szukac nowych rozwiazan - i bardzo dobrze. W dzisiejszym meczu braklo tylko troche szczescie ( umiejetnosci ? ) i bysmy wygrali !
Z Pogonia nie bedziemy napewno faworytem ... wiec moze sie uda sprawic niespodzianke :)
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,ekstraklasa-cracovia-slask-0-1,artykul,424956,1,381.html
Panie Wojtku,
Nigdy Pana nie krytykowałem , zwykle się zamykam i nie jojce,,ale..
pozwolę sobie na kilka słów, dla dobra mojego, tak sobie ulżę, bo w poprawę ciężko dziś wierzyć, a może jednak i Panu pomogę bo najwidoczniej coś jest nieteges.
Zdaję sobie sprawę że mecze z Zawiszą i Śląskiem przegraliśmy trochę pechowo , gdyby w drużynie był napastnik z prawdziwego zdarzenia to obie pierwsze połowy meczów zapewniłyby nam punkty, 4 może 6.
Ale Pan takiego napastnika aktualnie nie ma, musi Pan to uwzględnić w taktyce , bo ta aktualna się nie sprawdza.
Siedzę wysoko, to dobrze widzę..
Są też w składzie zawodnicy którzy szybko biegają , szybciej nawet niż piłka , oni niestety jak wpadną do bramki to gola nie ma.
Może pozwoliłby Pan im trochę odpocząć?
Podpowiem że z góry widać iż szybko biega Bartek i Włodek , nawet u nas tam na górnej trybunie wiatr się robi.
Czy nie ma Pan wrażenia że przeciwnicy już rozpracowali taktykę tysiąca podań na swojej połowie? Czy to czasem nie miało powodować 'zagonienia' przeciwnika? Czy widział Pan kto dziś oddychał nogawkami po 30 minutach gry???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)