Trapez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Diego7 Napisał(a):
>
> Nawet Puyol by się nie załapał, bo dla WSa to
> Żytko jest najlepszym stoperem z jakim
> pracował.
>
> Bo nasz trener nie pracował w Barcelonie, nawet w
> Realu nie pracował... mało tego w Legii też nie
> pracował .....
> A tam gdzie pracował, widocznie słabszych
> obrońców miał....
To ja napisałem a nie Diego7. Nawet gdyby miał Wasilewskiego to i tak by go nie wystawił. Akurat niereformowalność jest charakterystyczną cechą bufona WS'a.
-
-
Wojciech Stawowy - treningi, sparingi, taktyka...
Potraficie tylko szydzić a myśleć to już nie.. Zapraszam was jako następce Stawowego, wystawcie Wełne i Wasiluka na stoperach a nie pierdzielcie o rzeczach niemożliwych
zaczyna mnie wkurzać Wasze zaślepienie. Kusia wstawil z marszu bo mu pasowal? tak. Nowaka wstawil z marszu bo mu pasowal? kosztem Boljevica (przywiazanie niby do nazwisko - GOWNO PRAWDA).
wstawil. trzeba bylo mu sprowadzic stopera to by tez go wstawil. STAWOWY O TO APELOWAŁ. DOMAGAŁ się transferu. znowu kolejny partacz nic nie zrobił by wzmocnic druzyne a Filipiak pożałował grosza. to samo bylo w zimie gdy okienko przespał DS razem z Radomirem, i cudem awansowalismy.
druzyna potrzebuje wzmocnien i nie piszcie mi o Wasiluku ktory jest co najwyzej cyrkowcem a nie stoperem
jakiego Nowaka z marszu Santo? wez nie bredz :) wchodzil z lawki wlacznie do meczu z Ruchem w ktorym uratowal skore WSa
a Kusia wstawil bo musial, niby kto tam mial grac jesli Nykiel byl kontuzjowany a Struna na wylocie
no wg Waszej głupiej teorii zawodnik taktyki musi sie uczyc pol roku, wiec chyba jest to z marszu. dajcie mu stopera a nie pitolcie ze gra Żytką. gra bo nie ma nikogo lepszego
Analizując nasze 18-stki meczowe w 7 meczach, stwierdzam, że tylko po jednym razie byli w niej: Żurek,Wasiluk,Kita i Kapustka. Jeszcze na swoją 18-tkę musi zapracować Wełna. Jak długo trener da radę grać 18-oma zawodnikami? (w tej osiemnastce są Edziu,Daniel,Kuś i Szeliga) ale w odwodzie jest zawsze zdrowy Perdijić.
Santo, przeciez to jest przejaskrawienie, coby Stawotalibow powkurzac ;)
ja tam nie wiem ile byli warci ten Slowak i Portugal, ani co jest warty Welna (teraz bede w Kraku i postaram sie na rezerwy przejsc) ale widze Zytke, poprzeczka jest naprawde nisko.
SaNtO Napisał(a):
> no wg Waszej głupiej teorii zawodnik taktyki musi
> sie uczyc pol roku, wiec chyba jest to z marszu.
> dajcie mu stopera a nie pitolcie ze gra Żytką.
> gra bo nie ma nikogo lepszego
Przecież to nie jest nasza teoria, tylko cytaty ze Złotoustego.
Nikt mu nie kazał pieprzyć głupot, że np Lacić to świetny piłkarz i bardzo się nam przyda, tylko musi się nauczyć taktyki.
Mógł powiedzieć prosto z mostu, że przegrywa rywalizację o miejsce w składzie i tyle. A że każdorazowo bredził, więc trudno się dziwić, że ludzie szydzą.
To oczywiście tylko przykład pierwszy z brzegu, bo takie można mnożyć, Żytko najlepszy obrońca, zbudowana drużyna na piąte miejsce, klasyczny napastnik niepotrzebny, Skrzyński kompletny, Paweł Nowak przydałby się w Cracovii i wiele innych.
Lacic jak mial szanse zagrac to zglaszal kontuzje. swietny stoper tylko najwyraźniej obsrany albo mu sie juz nie chcialo grac w pilke i se przyszedl na emeryture
Lacic to się najpierw taktyki uczył,
a kontuzje za niego zgłosił Wojtek,
jak i za Romanova.
no i poco nastepny nagina fakty? nie masz zielonego pojecia o czym piszesz a jednak to robisz.
inna kwestia: ogladam ostatnio te mecze nawet dzisiaj w lidze mistrzow zauwazam ze wiele druzyn gra w obronie przy wyprowadzaniu pilki to co my. defensywny wchodzi w miedzy stoperow a obroncy sa ustawieni wysoko. jak sie to ma do Waszej tezy ze nikt na swiecie tak nie gra?
powiedzcie mi czy nie mozecie ogladnac jakiegos meczu nie wypijajac przy nim 10 piw? tylko tak moge wytlumaczyc to ze ogladacie a nie widzicie. na co Wy patrzycie? potem przychodzicie na forum i dyskutujecie o taktyce nic o niej nie wiedząc
powiedz ktore druzyny Santo to specjalnie dla tej dyskusji kolejny mecz ich ogladne, w calosci :)
u nas to jest wrecz karykaturalne, jak robociki, nawet jesli nic z tego nie wynika badz nic nie daje, oprocz smrodu gdy ktorys z autorow sie pogubi
pewnie ze tak wychodza, tylko nie traca za co drugim razem pilke i jest kicha. jak sie ma taki sklad to przy wysokim presingu bezpieczniej jest wykopac pilke i walczyc na polowie przeciwnika. tak w 1 polowie gralo Zabrze i tak powinnismy grac my. Poza tym mam dosc brania odp przez trenera za zla gre pilkarzy. Powinien po nich jechac, ja nie widzialem meczu zeby zostawili w ex pluca po meczu. Dosc mam zmian po przerwie bo 1 sklad byl nietrafiony. Ale nie mam certyfikatu. Mozna przegrac mecz ale oddawać bez walki....
Santo co to znaczy nagina fakty???
Masz jakieś wieści jakie kontuzje ,
mieli Lacic i Romanov???.
Tego nawet oficjalna nie podawała.
Może przerost ambicji, i nie wyparzony pysk?
dudi74 Napisał(a):
> Santo co to znaczy nagina fakty???
>
> Masz jakieś wieści jakie kontuzje ,
> mieli Lacic i Romanov???.
> Tego nawet oficjalna nie podawała.
> Może przerost ambicji, i nie wyparzony pysk?
A co miał powiedzieć, prawdę że nie nadają się nawet na pierwszą ligę? gdzie oni teraz są?
Stawowy mowil jak bylo. Lacic mial szanse wskoczyc bo byly kartki i kontuzje ale na ostatnim treningu przed meczem zglaszal kontuzje (Stawowy to mowil) a w poniedzialek jak gdyby nigdy nic wracal do zajęć. wiec sie nie dziwcie późniejszej być może niechęci do niego.
Jakbys w pracy miał ważny projekt do zrobienia i szefowi bys wzial urlop na żądanie to bys do konca umowy czyścił kible szczoteczką
SaNtO Napisał(a):
> Stawowy mowil jak bylo. (...) (Stawowy to mowil) (...)
No to krótka piłka, wiesz, czy nie wiesz?
Bo jeśli opierasz się na wypowiedziach osób trzecich (tak, trener jest w tym przypadku osobą trzecią), to znaczy, że:
SaNtO Napisał(a):
> (...) nie masz
> zielonego pojecia o czym piszesz a jednak to
> robisz.
a na wypowiedzi kogo mam sie opierac? jak oficjalna oglasza kontuzje to tez jest komunikat osob trzecich. im tez nie wierzycie bo pilkarz nie przyszedl Wam do domu i nie powiedzial w twarz : tak zglosilem kontuzje przed meczem a w poniedzialek jak gdyby nigdy nic wrocilem do zajęć
to o czym piszę to fakt. Lacic dwukrotnie miał taką okazję i dwukrotnie wywinął Stawowemu, kolegom i nam kibicom ten sam numer. na forum stał się kozłem ofiarnym a to też dzięki temu, że jednemu czy drugiemu na fecie powiedział że chciał grać a zły Stawowy mu nie dał szansy. bzdura
Czyli oficjalnie przyznajesz, że piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia jako o fakcie dokonanym.
SaNtO Napisał(a):
> no i poco nastepny nagina fakty? nie masz
> zielonego pojecia o czym piszesz a jednak to
> robisz.
>
> inna kwestia: ogladam ostatnio te mecze nawet
> dzisiaj w lidze mistrzow zauwazam ze wiele druzyn
> gra w obronie przy wyprowadzaniu pilki to co my.
> defensywny wchodzi w miedzy stoperow a obroncy sa
> ustawieni wysoko. jak sie to ma do Waszej tezy ze
> nikt na swiecie tak nie gra?
>
> powiedzcie mi czy nie mozecie ogladnac jakiegos
> meczu nie wypijajac przy nim 10 piw? tylko tak
> moge wytlumaczyc to ze ogladacie a nie widzicie.
> na co Wy patrzycie? potem przychodzicie na forum i
> dyskutujecie o taktyce nic o niej nie wiedząc
Ja tam nie piłem i oglądałem LM na trzeźwo ale jakoś zawodników podobnych do Żytki nie zauważyłem ,jeśli już to prędzej do ....Kosy :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)