na chwile ją jednak miał, 1-0.
-
-
Wojciech Stawowy - treningi, sparingi, taktyka...
Brawo dla Pilarza . długi weekend sie zbliża to co sie bedzie ruszal
"Wasiluk stracił piłkę pod linią boczną na rzecz Cholewiaka, który szybkim podaniem uruchomił Moskwika, a ten kropnął z 16 metrów nie do obrony dla Pilarza!"
Może Polczaka profesor jeszcze ściągnie ?
2:0 :) eh te indywidualne błędy.
:D
piłkarzyki same zwalniają "najlepszego trenera ligowego" ?
Szelidze dziekujemy . Dno i klilometr mułu
ja myslę, że po prostu trzeba je wyeliminować i będzie dobrze :-D
"Szymonik wpadł z prawej strony w pole karne Cracovii, gdzie odegrał piłkę do Janika, a ten płaskim strzałem pokonał Pilarza. Wychowanek krakowskiej Wisły fetował zdobycie gola, formując z dłoni literę "W" i kierując ją w stronę trybun"
CracoviaWzgórza Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "Szymonik wpadł z prawej strony w pole karne
> Cracovii, gdzie odegrał piłkę do Janika, a ten
> płaskim strzałem pokonał Pilarza. Wychowanek
> krakowskiej Wisły fetował zdobycie gola,
> formując z dłoni literę "W" i kierując ją w
> stronę trybun"
Połamać kurwie palce.
CracoviaWzgórza Napisał(a):
> "Szymonik wpadł z prawej strony w pole karne
> Cracovii, gdzie odegrał piłkę do Janika, a ten
> płaskim strzałem pokonał Pilarza. Wychowanek
> krakowskiej Wisły fetował zdobycie gola,
> formując z dłoni literę "W" i kierując ją w
> stronę trybun"
Mam nadzieję że trybuny odpowiednio zareagowały na prowokację zapchlonego kundla.
2-0
lambada Tak wyeliminować musimy ale ze składu słabych grajków Szeliga Marciniak ŻYTKO wstawić w ich miejsce młodych z drugiego składu a oni będą gryźć trawę bo przynajmniej zaangażowaniem czasem można wygrać mecz, a nie przechodząc obok meczu.
Kita robi różnicę... już wiem czemu on nie gra. Koleś zupełnie nie kuma naszego systemu.
Kita zadziałał i 1:2 w plecy..
Też jestem ciekaw jak zareagowały trybuny,zastanawia mnie tez o co chodziło z gazem podczas 64 minuty. Z relacji można tylko przeczytać takie słowa: 64 min ,,Krótka przerwa w grze spowodowana rozpyleniem jakiegoś gazu na zadaszonej trybunie,,
#emu własnie nie gra Wełna ?? Niezawodny Dudzic :D
Po golu Dudzic nawet nie podziękował Kicie za wystawienie patelni...
Rock Napisał(a):
> Kita robi różnicę... już wiem czemu on nie
> gra. Koleś zupełnie nie kuma naszego systemu.
Oj Rock, po prostu za dużo gra do przodu i nie wraca spod 16-tki drużyny przeciwnej piłki na środek boiska :D
Na trybunach można usłyszec ,,wisła dziwko derby blisko,, :)
No i koniec . Pokazalismy kawał chujowej gry . Do tego można dodać jeszcze że Szeliga może grzać ławke conajwyżej , A super obrony nie zbawi nawet Wasiluk .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)