Celem Cracovii zawsze i w każdych okolicznościach powinno być mistrzostwo kraju. To jedna z niewielu rzeczy w których zgadzam się ze Stawowym. Mało co mnie tak wqurwia jak przyklaskiwanie teorii 'wielkiej trójki' (teraz chyba 'dwójki'), z urzędu oddawanie prymatu Legii, jednocześnie się z niej nabijając, włażenie w tyłek Barcelonie grającej mecz sparringowy, a odnośnie własnego klubu zadowalanie się drapanymi wygranymi ze słabiakami i minimalistyczne cele a'la utrzymanie.
Rechoty Twarowskiego i Bugajskiego poniżej krytyki.
-
-
Wojciech Stawowy - treningi, sparingi, taktyka...
Jak gadal o tej LM to ledwo sie od wybuchu smiechu powstrzymywali:)
Nie wiem co ten nasz Wojtek bierze ale chyba coś porządnego :) w sumie to równiacha z niego "Ojciec Dyktator " i ma podobne plany jak pani Prezesowa - " Liga Mistrzów " FIFA 2016 :)
Bo w LM może grać tylko Legia. Nikt inny.
Ok. Rozumiem, ale teksty o LM to lekka przesada, jasne ze nie chce zeby Cracovia kolejny sezon grala o utrzymanie, ale chociaz troszke realizmu. Ja tez chciałbym za 3 lata zarobic 10 mln$ ale to nie znaczy,ze opowiadam o tym w kolko bo wiem, ze wezma mnie za idiote.
WS trochę przez te wypowiedzi Cracovię ośmiesza... ludzie biorą go za fantastę... a jak już kiedyś pisałem w zeszłej rundzie trochę pokory by się mu przydało dla dobra Cracovii!
Kurna nie mogłem oglądać co tam Stawowy naopowiadał bo dopiero co wróciłem do domu. Jakby ktoś to nagrywał lub miał linka gdzie to obejrzeć to byłbym wdzięczny. :)
W sumie to co zawsze, nic specjalnego.
Na TP takich rozwazan jest na peczki, tylko w C+ rozmowcy troche mniej wyrozumiali:)
MSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kurna nie mogłem oglądać co tam Stawowy
> naopowiadał bo dopiero co wróciłem do domu.
> Jakby ktoś to nagrywał lub miał linka gdzie to
> obejrzeć to byłbym wdzięczny. :)
Będzie na pewno powtórka będzie jutro,ale nie wiem o której,bo nie chce mi się sprawdzać w programie tv...Ogólnie mówił to co zawsze.Jedno jest pewne.Gadane ma jak mało kto.Fajnie się słucha go,bo jest co by nie powiedzieć wygadany...Inna sprawa,że tą jego gadkę mogą łykać tylko szprotki i ogólnie ludzie oderwani od rzeczywistości.
bsk.wk Napisał(a):
> Na TP takich rozwazan jest na peczki, tylko w C+
> rozmowcy troche mniej wyrozumiali:)
No właśnie o to chodzi jak reagowali w studio :D
chichotem,
ale co oni tam wiedzą
toż to dyletanci, malkontencji, pseudofachowcy i ogólnie osoby niepoważne. :)
Ciekawe czy to przypadek,że nie zaprosili np.Kazka Węgrzyna...
Podzielcie się linkiem, jak ktoś znajdzie!
dla mnie buconada prowadzących. strasznie mnie wkurzają przemądrzałe frajerki próbujące niby śmiesznie ugryść. mają się pewnie za prze inteligentnych gości, którzy inteligentnie cisną po trenerze. tymczasem to zwykłe dziennikarzyny, jest to forma wywiadu więc trzeba zadać pytania i dać ludziom możliwość interpretacji. no ale to nie oni pierwsi, skoro już jakaś pinda z tvnu nagle wypowiada się na tematy polityczne bo nagrywała pare razy w sejmie czy ta druga pinda stokrotka potrafi atakować swojego rozmówce to nic mnie nie zdziwi.
jeśli chodzi o Stawowego. mnie bardzo wkurza minimalizmu i to wszędzie z tym, że to cecha polska. o co się gra w tej lidze? o mistrzostwo Polski. wszyscy startujemy z tego samego miejsca i wszyscy taki powinni właśnie stawiać sobie cel.
rozmawiałem przy kieliszku ostatnio z Mackiem Śliwowskim pewnie starsi pamiętają go z boiska. twierdził, że jak wychodził na boisko to nie miało to znaczenia dla niego z kim gra czy na Legie na Jóźwiaka czy z Niemcami czy Hiszpanami bo miał poczucie własnej wartości i przed meczem wmawiał sobie, że da rade, mówił sobie, że jest lepszy. tymczasem teraz taka Legia wychodzi posrana na Belgów. konkluzja jest taka, że żeby odnosić sukcesy w piłce to trzeba być troche buńczucznym
Oj SaNtO...chyba dalej siedzisz przy kieliszku,ale Legia póki co przed Belgami nie jest posrana,bo z nimi nie gra póki co,a po drugie Maciek Śliwiński jak już miał tą pewność siebie to...grał w Legii ;) Tak nawiasem mówiąc to rozmawiałem nie tak dawno,bo jakieś dwa,może trzy miesiące temu z moim dobrym kolegą(poważnie)Julkiem Kruszankinem...i do tej pory skurczybyk zaklina się,że tego wygranego meczu z rzeką nie kupili :) Nie wiem czy mu wierzyć czy nie....
Jeśli nawet nie był wtajemniczony (w co szczerze wątpię) to powiedz mu, żeby sobie przedzwonił do Marcina Jałochy, a usłyszy to i owo o kulisach tamtego słynnego "meczu" ;)
W tym meczu był kapitanem i pewnie coś mu się o uszy otarło ;)
negowanie tego wielkiego przekretu powinno byc karalne :)
ronnie79 Napisał(a):
Tak nawiasem mówiąc to
> rozmawiałem nie tak dawno,bo jakieś dwa,może
> trzy miesiące temu z moim dobrym
> kolegą(poważnie)Julkiem Kruszankinem...i do tej
> pory skurczybyk zaklina się,że tego wygranego
> meczu z rzeką nie kupili :) Nie wiem czy mu
> wierzyć czy nie....
bez urazy, ale chyba w takim razie nie jest Twoim dobrym kolegą;)
grałem przez pewien czas z uczestnikiem tego meczu i uwierz mi na 100% mecz był sprzedany....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)