o 18 wystarczy kilka stron wczesniej poczytac albo wejsc na oficjalną
-
-
Wojciech Stawowy - treningi, sparingi, taktyka...
Mecz na Wielickiej?
tak
i w Małopolska TV
Trza kartke i cos do pisania zabrać aby nie pomylic się w liczeniu, bo szykuje się dwucyfrowy wynik...;)
Chyba że po 5-0 trener zarządzi przetrenowanie gry obronnej....
Nzg - w których meczach to Pilarz zawalił i przez niego straciliśmy punkty? Jakoś nie pamiętam teraz takiego meczu, może to wina miażdżycy a może po prostu Krzysiek miał trudniej bo miał przed sobą Żytkę, Kosanovicia, Puzigacę, Nykiela i Marciniaka. W Ekstraklasie są lepsi napastnicy ale też Korona gra lepiej w obronie od nas.
Miażdżyca Miszczu. Na dobry początek były Katowice na wyjeździe. To co robiła obrona przy stracie gola to jedno, ale zaczęło się od nieudolnego wybicia i nieudolnego łapania piłki. Stomil na wyjeździe też nie był popisowy w jego wykonaniu, strzały na 1:0 i 2:0 szły prosto w niego, on od nich odskoczył. Na 3:0 pamiętam że też się popisał ale już nie pamiętam dokładnie jak. Tychy i 2:0 to już insza inszość. Tu obrona mogła zrobić więcej ale Pilarz przy tych golach jest głównym winowajcą. Flota wiosną to bramka duetu Nykiel-Pilarz. Z tym że znów zabrakło wyjścia do piłki i stąd Nykiel miał okazje pokazać się od dobrej gry głową.
To tak pierwsze które pamiętam, było tego więcej ale miażdżyca mnie dopadła a po wynikach nie chce mi się patrzeć jeszcze raz dokładnie. Ratować nam punkty faktycznie mu się zdażyło, jednak większość sytuacji które wybronił nie były jego zasługą a nieudolnością przeciwnika. Nie można zaliczyć obroni bramkarzowi gdy przeciwnik strzeli wprost w niego, tak samo jak nie można go obwiniać jeśli obrońca zrobił głupi błąd i wpakuje np. swojaka.
Chodzi wam stream na malopolska tv ?
Działała, teraz już nie.
Nie wiem po co taka strona istnieje ... skoro nawet takiego sparingu nie potrafia pokazac.
Albo robimy cos dobrze albo wogole
Już działa.
Już nie działa he he,
Działa, ale oglądam tutaj: [url=http://www.malopolskatv.pl/15-vii-cracovia-stal-mielec/][klik!][/url]
no i Fernandes zaliczyl super podanie .. Stal 1 my 0 :D
Strata Portugalczyka i przegrywamy ;)
Tak mu dobrze szło, wszystko kasował i taki błąd..
Fajnie gra Stal ... wysoki pressing i konterki ... nasi ( wiadomo ze to nie 1 sklad ) ale powinni sobie radzic z taka gra przeciwnika.
Mało piłek dostają napastnicy, nie mieli chyba ani jednej sytuacji w okolicach pola karnego.
Padła znów transmisja
tylko mi znow przestalo smigac?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)