Żebyś się nie zdziwił. Zawodnik który zawali musi czuć wsparcie trenera.
-
-
Puchar Polski 2013/2014
To nie jest niereformowalny człowiek. To jest kurwa czystokrwisty debil 1 klasy. Mowa oczywiście o geniuszu na ławce trenerskiej.
Gramy takim składem bo wuefista boi się (tfu!) porażki! Chociaż w jej przypadku nie będzie miał żadnych argumentów.
Jaroszyński powinien grać za Żytkę i na stoperze mógłby Wełna zagrać. Ale wielki trener będzie stopera przerabiał na lewego obrońcę.
Witam prosto z trybun ze Stalowej Woli, na rozgrzewce widać juz kto zagra w barwach Pasów
Perdinic- Zejdler Wełna Zytko Kus- Szeliga Budziński Saidi Kosanovic Nowak
gargamel9998 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam prosto z trybun ze Stalowej Woli, na
> rozgrzewce widać juz kto zagra w barwach Pasów
> Perdinic- Zejdler Wełna Zytko Kus- Szeliga
> Budziński Saidi Kosanovic Nowak
To po meczu liczymy na jakieś sprawozdanie z gry :D
I w przerwie jakbyś dał radę też bym prosił. :D
Ja mam cichą nadzieję, że Kuś zagra na lewej, Żytko na prawej, a Wełna w środku..
Jeszcze Dudzic
.
Jak ja uwielbiam ten zacietrzewiony, nienawistny, hejtersko-malkontencki klimat naszego forum! Mecz jeszcze się nie zaczął, a Stawowy już cały w pomyjach...
Co by się nie stało, będzie źle. "Niech jad strumieniami leje się"
Do boju Pasy!
I juz są 3 niespodzianki w składzie:
Zytko na prawej obronie
Szeliga na stoperze
Wełna na lewej obronie
Jeszcze Zejdler na środku policyjnej
Kto jedzie po Stawowym ten jedzie. :) A pomysł z ułożeniem obrony Bergerna jest ciekawy, fajnie byłoby jakby takie ustawienie testowali.
EDIT. To ustawienie jest równie ciekawe, zobaczymy jak sobie poradzi Szeliga na stoperze, i czy nie zakończy przypadkiem spotkania za szybko.. ;)
Kuś również na stoperze skoro Żytko na prawej?
gargamel9998 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I juz są 3 niespodzianki w składzie:
> Zytko na prawej obronie
> Szeliga na stoperze
> Wełna na lewej obronie
> Jeszcze Zejdler na środku policyjnej
Nie wiedziałem że gramy 5 obrońcami :D
Swoją drogą czemu nasz nowy patron medialny nie prowadzi transmisji ? Przecież mają wiele kanałów intenetowych, spokojnie jeden mogliby poświęcić i wysłać jakiegoś pionka z redkacji sportowej do prowadzenia sprawozdania
Oj gramy pewnie jak zawsze. Żytko czasami schodzi z środka na prawą obronę, a Szeliga w ataku pozycyjnym non stop gra jako obrońca :)
Już sam na sam dla Stali..
Uwaga!!! Juda otrzymał doskonałe podanie z głębi pola, stanął oko w oko z Perdijiciem, ale ten udanie wyszedł z bramki i wślizgiem wybił mu piłkę spod nóg!
buhaahha to ja juz oczyma wyobrazni widze ustawienie naszej druzyny :D
Wygrają czy dadzą plamę?
musza byc jakies niespodzianki w pp :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)