Najgroźniejszy rywal Cracovii do awansu nie próżnuje!!!!! W 5 sparingach portowcy zdobyli 29 bramek, tracąc przy tym tylko 6. Między innymi szczeciński zespół pokonał Amicę Wronki 4-1! Tym czasem patrząc na rezultaty sparingów Cracovii możemy miec powody do niepokoju, szczególnie po porażce z Arką 2:1. Myślę, że Cracovia nie awansuje w tym sezonie do I ligi!
-
-
Pogoń - Kotwica Kołobrzeg 5-3
myśliciel się znalazł ...
myślę że krakowia nie awansuje do pierwszej ligi !! takie jest życie !! niestety !! ale w nastepnym sezonie bedzie szansa bo pogoń już bedzie w pierwszej!!
no comment ! buhahahahah :D
Z taką formą Pogoni to Cracovia może pomarzyć o ekstraklasie.
Pieprzojad gdzie gra krakowia i w jakiej dyscyplinie. Jestem z KRAKOWA ale nie znam takiej drużyny. Po nazwie jednak domyślam się że to zespół krakowski. Jeśli możesz oświeć mnie, chętnie się dokształcę.
Swoją drogą człowiek całe życie się uczy, pamietaj o tym PIEPRZOJAD!!!!!
To mi sie podoba sledzie teraz maja szczyt formy a tu jeszcze 5 tygodni do startu ligi. Tak to juz jest jak wlascicielem sledzi jest ptak z ptasim mozdzkiem.
eheh bo ja wiem... jakas kotwice kolobrzeg o ktorej wczesniej nie slyszalem strzela pogoni 3 bramki.. bo ja wiem czy to tak dobrze....
Spokojnie , w najgorszym wypadku wejdziemy z drugiego miejsca...
W meczu rozgrywanym 11.02.04 o 18 30 szczecińska Pogoń tylko zremisowała z reprezentantem ligi okręgowej Niemiec 1:1. Mecz toczył się w ciężkich warunkach atmosferycznych, przy sztucznym oświetleniu. Pogoń wystąpiła bez kilku zawodników z podstawowego składu.
Spoko, moi dobrzy ludzieńkowie ! Pogoń to sztuczna efemeryda. Tylko patrzeć jak zniknie nam z powierzchni ziemi. Dlaczego ? Dlatego, że macie tam Ptaka, który lubi nasrać do swego gniazda. Pozdro...
Wiadomość zmieniona (12-02-04 10:04)
Wiadomość zmieniona (12-02-04 10:06)
Dobre :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) z tym ptakiem !
Jak dla mnie temat do wywalenia... co mnie obchodzą sparingi, na nasze chętnie sie moge przejść, alesparing to nie wykładnik dla kibica tylko dla trenera... ja ocenie drużynę po pierwszych pięciu ligowych spotkaniach... a z tym ptakiem to faktycznie dobre hehe...
...dzięki !
moderatorzy wywalać takie tematy- nie spać!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)