Diabel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zwazywszy ze miazdzyca nie wybiera i wydaje sie ze
> pamiec o PP jest odlegla jak wspomnienia o bitwie
> pod Grunwaldem, wspomne ze team ktory zatrzymal
> tikitake w weekend zebral baty od Motoru Lublin
> 0-4
Już napisałem że wspominanie o Pucharze Polski na tym forum nie jest mile widziane.
-
-
WOJCIECH STAWOWY MUSI ZOSTAĆ !!!!!
Off topic:
=====
Biedron Napisał(a):
> konserwa Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Biedroń,
>
> po pierwsze to BiedroN. przyjąłem tego nicka
> zanim pewien poseł pojawił się na scenie.
> ja nie wiem, czemu niektórzy (bo to nie pierwszy
> przypadek) są tak zafiksowani na naczelnego geja
> RP... dobra... nie brnę dalej w
> złośliwości...
>
====
konserwa Napisał(a):
> Po pierwsze, kreseczka nad "n" nie jest wynikiem
> złośliwości. Nic nie poradzisz, że Twój nick
> pozostaje w cieniu wspomnianego "naczelnego tfu,
> tfu , geja". Jeśli ta pomyłka Cię uraziła,
> przepraszam.
>
"Jeśli"? Chyba każdego normalnego taka pomyłka by uraziła... swoją drogą ma człowiek pecha; wziął sobie nicka, który mógł się kojarzyć ewentualnie ze skrótem od owada biedronki (sympatyczny owad), przyzwyczaił się, tyle lat, posty, a tu nagle taki [... regulamin forum...] się pojawia na scenie i się nieodparcie kojarzy...
Biedron, zrób sobie sygnaturkę tresci:
BiedroN a nie BiedroŃ
:)
Nie żartuję...
6 dni później
Kupiłem karnet ( od dawna nie miałem) ze względu na Pana - Trenera
W moim przekonaniu zawsze Cracovia grała przyjemny dla oka futbol i miała wyniki - pod Pana wodzą.
Widze że psy ujadają coraz bardziej i kąsają idąca do przodu karawane... niemiłośiernie.
Przyjdą Mareczki, pupilki prezesa i będą trenerów- miernoty ustawiać w koncie a prezes ustalać skłąd..;)
Szkoda, ale ma Pan jaja nie dająć sobie w kaszę dmuchać
Jakby coś to powodzenia, pokazał Pan charakter i kunszt trenerski z odchłani pogrążoną w rozsypce Cracovię wprowadził Pan na salony.
ps.
A może najjaśniejsza gwiazda Cracovii to Pan i drużyna ?
A powinno być COMARCH i Prezes.....
Trapez Napisał(a):
> Kupiłem karnet ( od dawna nie miałem) ze
> względu na Pana - Trenera
Myślałem, ze kupiłeś karnet ew. bilet ze względu na CRACOVIĘ.
Trapez zawsze potrafi poprawic mi humor heheheheh ...prosze o jeszcze wiecej, ten kawałek z "kunsztem trenerskim" powala na kolana heheheh
Przecież Trapez to Wojtek:)
rządam zostawienia Stawowego na stanowisku! z dwojga złego wolę atak bez obrony niż brak obrony i brak ataku znany z wyczynów innych trenerów
Tak niech znów Profesor zatrudni kolejnego partacza,który będzie preferował gre na afere i dalekie piłki na Nowaka.Mamy początek sezonu 4 pkt na 4 mecze z drużynami,które nas lały kiedyś jak chciały. Wygrana z Ruchem po 6 latach,remis z Lechem w Poznaniu,przegrana pechowo z Piastem.Kto wie też jak ułożyłby się mecz w Gdańsku,gdyby Szeliga nie obsłużyl podaniem kolegi z przeciwnej drużyny.Cracovia jest chwalona za styl gry,gra widowisko a tego u nas nie było dawno.Od kilku lat byliśmy chłopcami do bicia,którzy za każdym razem walczyli o utrzymanie.Jak można zwalniać trenera po czterech meczach i to nie przegranych w dodatku.Pozwólmy pracować Stawowemu,jestem przekonany,że to będzie najlepsza decyzja,jaką można teraz podjąć.Wchodząc na to forum,można tylko przeczytać mase postów, które mają na celu już nieraz obraze trenera,który trenuje naszą ukochaną Cracovie! Iprzypominam,ktory wywalczył z nią awans.Oczywiście zaraz odezwą się znawcy,którzy opiszą w jakim stylu ten awans został wypracowany.Pamiętajcie na końcu sezonu liczy się miejsce w tabeli a nie jakość meczy,które przyniosły punkty i końcowy wynik.Zobaczcie na nasz zespół widać,że panuje w nim dobra atmosfera a to też bardzo ważne,każda zmiana w tym momencie zniszczy całą pracę chłopaków i WS którzy wspolnie ją tworzyli.Wierzę,że to tylko plotka,ale napisać to musiałem,bo ciężko jest stać z boku i przyglądać się nagonce na naszego trenera.
Wzruszające naprawdę... tylko zastanów się komu kibicujesz. Cracovii, czy "naszemu kochanemu trenerowi".
Za mojego życia wielu już było trenerów i jeszcze więcej kopaczy, oni minęli tak jak przeminie Stawowy, liczy się tylko dobro Pasów, a tego pod wodzą WS raczej trudno się spodziewać.
Nie jestem uprzedzony, można sprawdzić moje posty sprzed roku, byłem za szansą dla Stawa, doceniałem to co zrobił w pierwszej fazie i długo zachowywałem cierpliwość gdy zaczeło wszystko się staczać w znanym kierunku.
Nie chodzi tylko o to, że popełniamy setki błędów w obronie, ale o to, ze to się [b]nie zmieni[/b]. Nie trzeba byc prorokiem, wystarczy znać dokonania Stawowego i jego cechy charakteru. To typ który nigdy się nie przyznaje do błędów, jeśli powiedział że Żytko jest najlepszym stoperem z jakim pracował, to będzie trwał przy tym i 100 razy lepszych sadzał na ławie.
Tak było w pierwszej kadencji (Citko, Świerszczewski, Wiśniewski, Wawrzyczek), tak było w Arce i Łecznej.
trapezoidalna o[b]d[/b]chłań w k[b]on[/b]cie.
Pan Administrator Knur twierdzi, że kol. Trapez robi sobie z nas wszystkich jaja, nie jestem tego wcale pewien.
to nie nagonka tylko pewne fakty.
1. 4 wywalczone punkty w 4 meczach. to tak, jakby remisując każdy mecz, a wszyscy wiemy, że szans na utrzymanie z samymi remisami nie ma.
2. okrutna, wręcz karygodna gra obronna. i chodzi tu o każdego grajka z tej formacji.
3. trener nie wprowadza nowych zmienników. są dobrzy juniorzy, którzy z pewnoscią nie byliby gorsi od kwartetu Szeliga-Kosa-Żytko-Marciniak, ale ich też pomija.
4. dostał paru nowych piłkarzy, kasa spora poszła na Dąbrowskiego, który ławę grzeje. gra jeden max dwóch nowych zawodników. po cholerę sprowadzać grajków na ławę...
5. Cracovia gra non stop to samo i wolno, w meczu z Lechią udało się tylko raz zaskoczyć przeciwnika.
6. Występują w pierwszym składzie zawodnicy totalnie bez formy, patrz. pkt. 3 oraz Straus
Uważam, że mecz w Lubinie powinien być dla trenera meczem o posadę. jesli dostał dzis opieprz, to niech się weźmie do roboty i udowodni, że np ja się mylę, bo zależy mi by Cracovia była wysoko z tym trenerem czy bez niego.
Ale stawotaliby nie myślą o Cracovii
sterby Napisał(a):
> Pan Administrator Knur twierdzi, że kol. Trapez
> robi sobie z nas wszystkich jaja, nie jestem tego
> wcale pewien.
on sobie jaj nie robi, on na powaznie, a to ze wychodzi absurdalnie przypisywane jest to rzekomemu poczuciu humoru
lambadia Napisał(a):
>
> Uważam, że mecz w Lubinie powinien być dla
> trenera meczem o posadę. jesli dostał dzis
> opieprz, to niech się weźmie do roboty i
> udowodni, że np ja się mylę, bo zależy mi by
> Cracovia była wysoko z tym trenerem czy bez
> niego.
Z drugiej strony szybko nie będzie kolejnej dwutygodniowej przerwy. Wątpie żeby nagle Stawowy zmienił styl, gdyż sam mówił (ucieczony po Ruchu) że pod presją mediów i kibiców nie będzie zmieniał swojego krakowskiego pomyłu na grę. Trzeba też zaznaczyć że zmiana "byle jaka" będzie prawdopodobnie tak zła jak pozostanie Stawowego, a dodatkowo wprowadzi chaos. Zatem moje zdanie jest takie:
Zmiana trenera TAK jeżeli mamy szanse zakontraktować, kogoś pokroju Skorży, Probierza, Lenczyka. Czyli w skrócie kogoś kto ma szanse trenować Cracovię z dobrym skutkiem dłużej niż półroczny efekt nowej miotły.
Zmiana trenera NIE jeżeli mamy zakontraktować, kogoś pokroju Hajty, Ulatowskiego, Płatka, Kafara, Pasieki, Szatałowa, Tarasiewicza, Białasa, inteligentaSmudy, i kogoś o podobnych cechach do wyżej wymienionych.
Cracovia wbrew niektórych opinni robi postępy. Krótkimi podaniami przez najbardziej zagęszczony środek potrafili stworzyc groźne sytuacje. Długie podania też występowały. Kiepsko gra Marciniak, Szeliga. Loty obnizył Straus. W przerwie trener będzie miał szanse sprawdzić Jaroszyńskiego, Wasiluka. Być może jeżeli wypadna korzystnie wystapią z Lubinem. Oczywiścia gra czasami jest tragiczna, ale momentami nasi zawodnicy klepią tak, jak mało kto w T-E. Naprawdę w tym sezonie nie ma się co spieszyć ze zmianą trenera.
Jedynym plusem jakim mogłoby być zmienienie trenera to to, że taki trener przy podpisaniu kontraktu może sobie zastrzec tranfer 2-3 zawodników na co obecny trener już chyba nie moze liczyć.
Oczywiście,że mam na uwadze tylko i wyłącznie dobro Cracovii,jak i reszta jego zwolenników, bo to jest nie zaprzeczalne,przez co stwierdzam,że Stawowy jest na odpowiednim miejscu i jak to ujął /Pasiak04/ przy nim piłkarze robią postępy.Dlatego w tym momencie trzeba zachować spokój a nasz kochany klub wyjdzie na tym najlepiej.
musi zostać do końca rundy i wtedy zobaczymy
login19866 Napisał(a):
> musi zostać do końca rundy i wtedy zobaczymy
Dzięki Janusz. Wiem teraz na czym stoimy.
Niedoszły trener "Białej Gwiazdy" dodaje: - Wszystkich lojalnie uprzedzałem, jaka jest moja sytuacja, że moja przyszłość w Arce wyjaśni się po rozmowie z panem Krauze. Takim klubom jak Legia, Wisła czy Korona się nie odmawia, ale zostaję w Gdyni, bo wiem, że również z Arką mogę grać o mistrzostwo Polski.
nSport / Sport.pl /
Żarko Napisał(a):
> Przecież Trapez to Wojtek:)
:)
Co do WS - ostatni mecz straszny, ale ważniejsze od tamtej przegranej jest co po niej przyjdzie, czy będą jakieś wnioski. I dopiero po kolejnym meczu będzie można coś więcej sensownego napisać, a nie wracać do poprzedniego sezonu albo do wspomnień sprzed lat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)