>
> i z każdym dniem Generał zbliża się do granicy
> gdzie jego złe uczynki względem Pasów zaczną
> przysłaniać te dobre.
hm... wiem , że gorąco wczoraj było ale nie aż
tak bardzo chyba. :D
-
-
WOJCIECH STAWOWY MUSI ZOSTAĆ !!!!!
Stawowy zrealizował założone trzy punkty w meczu z Ruchem, a reszta mnie .... (....)
[b]Stawowy powinien zostać do końca rundy zasadniczej. Celem jest pierwsza 8 ligi i tego się trzymamy![/b]
Wczoraj Cracovia rozkręcała się z minuty na minutę. Po pierwszej słabiutkiej połowie - przyszło wspaniałe 10 minut końcówki meczu i absolutne zdominiowanie przeciwnika.
Tiki-taka to takie męczenie rywala, a jej skuteczność zależy od wykończenia. Mając Nowaka - zamienniki typu Dudzic czy Boilewic powinny zostać na ławce rezerwowych. Tutaj jest tylko kwestią czasu kiedy Nowak będzie zdolny do gry przez 90 minut.
[b]Mamy styl i to jest pewne[/b] - a Milcarski to pies wiślacki, który wył na antenie po pamiętnym meczu na Suchych Stawach
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Stawowy zrealizował założone trzy punkty w
> meczu z Ruchem, a reszta mnie .... (....)
No nie, nie mogę :D
Kto zrealizował???
Chyba Saidi, Nowak i Edek i to w absolutnym oderwaniu od obłąkańczej taktyki.
sterby Napisał(a):
> ian thorpe Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Stawowy zrealizował założone trzy punkty w
> > meczu z Ruchem, a reszta mnie .... (....)
>
> No nie, nie mogę :D
>
> Kto zrealizował???
>
> Chyba Saidi, Nowak i Edek i to w absolutnym
> oderwaniu od obłąkańczej taktyki.
Polecam wysłuchać Dawida: [url=http://www.youtube.com/watch?v=ULVd3I9-gIo]wywiad z Nowakiem link[/url].
Rozumiem, że on również jest obłąkańcem, bo twierdzi, że te 2 bramki były efektem taktyki realizowanej przez cały mecz?
Startowe za mecz jest znacznie wyższe niż za granie w IV-ligowych rezerwach...
Żaden rozsądny piłkarz nie powie publicznie złego słowa o trenerze, no chyba, że jest zawodowym samobójcą.
Jeśli ktoś w ostatnich 10 minutach meczu dostrzegł realizowanie taktyki Wielkiego Motywatora to ja nie mam więcej pytań.
W zasadzie to poza meczem u siebie z Zawiszą na I levelu nie bardzo przypominam sobie bramki, które zdobyliśmy dzięki metodzie tysiąca podać. Bramki padały po stałych fragmentach, przebitkach, błędach rywali i dzidach z dalszej odległości. Z tego ostatniego nasi jednak zostali już chyba wyleczeni.
sterby Napisał(a):
> Startowe za mecz jest znacznie wyższe niż za
> granie w IV-ligowych rezerwach...
> Żaden rozsądny piłkarz nie powie publicznie
> złego słowa o trenerze, no chyba, że jest
> zawodowym samobójcą.
> Jeśli ktoś w ostatnich 10 minutach meczu
> dostrzegł realizowanie taktyki Wielkiego
> Motywatora to ja nie mam więcej pytań.
>
> W zasadzie to poza meczem u siebie z Zawiszą na I
> levelu nie bardzo przypominam sobie bramki, które
> zdobyliśmy dzięki metodzie tysiąca podać.
> Bramki padały po stałych fragmentach,
> przebitkach, błędach rywali i dzidach z dalszej
> odległości. Z tego ostatniego nasi jednak
> zostali już chyba wyleczeni.
Tak jest, przekonałeś mnie! Nowak w rzeczywistości najchętniej zgnoiłby WS za obłąkańczą taktykę, a w wywiadach chwali ją tylko dlatego, żeby nagle nie obudzić się w rezerwach. Przed sezonem też wypowiadał się o naszej taktyce w samych superlatywach i mówił, że powinien w niej czuć się świetnie tylko po to żeby zostać jednym z chłopców, a w rzeczywistości uważa ją za obłąkańczą i wolałby zapierdalać do wybijanych przez obrońców dzid i walczyć o górne piłki z rosłymi stoperami.
Wszystkie nasze bramki zdobyte za drugiej kadencji WS nie są zasługą jego taktyki, a wyłamywania się z niej! STAWOWY WON!!!
Sterby, z całym dla Ciebie szacunkiem nie traktuj ludzi (piłkarzy też :) ) jak idiotów bez ambicji!!! Dawid przychodząc do nas doskonale znał styl gry preferowany przez Stawowego! Zgodzę sie z Tobą,, że Dawid nie jest, jak napisałeś zawodowym samobójcą! Jest zawodowym zabójcą!!!!Strzelając wczoraj dwie bramki w przeciągu paru minut udowodnił to dobitnie!
Zamiast psioczyć i umniejszać zasług CRACOVII cieszmy się z najlepszego startu w rozgrywkach ekstraklasy od bardzo wielu lat! Hurrrraaaa!
Jeżeli w każdym meczu mamy przez 80 minut bez żadnego sensu i pożytku klepać piłką w środku boiska, a w ostatnim frangemcie meczu podręcać tempo o 200% strzelając jednocześnie bramkę lub dwie na wagę zwycięstwa to ja się pod Stawowym podpisuję obiema rękami.
Coś chyba jednak jest w tym o czym mówi Dawid, większość bramek w tym sezonie strzelamy w samej końcówce, w 1 lidze było podobnie. Może w tym szaleństwie jest metoda?
Cthulhu Napisał(a):
> Coś chyba jednak jest w tym o czym mówi Dawid,
> większość bramek w tym sezonie strzelamy w
> samej końcówce, w 1 lidze było podobnie. Może
> w tym szaleństwie jest metoda?
Nie łudziłbym się, Nowak mówi tak tylko po to, żeby go WS nie odesłał do rezerw, a w rzeczywistości uważa taktykę za obłąkańczą. Jedyną słuszną prawdę powiedzą ci posty sterby'ego, który otworzył mi oczy - on wie lepiej co myśli i co wolałby powiedzieć Dawid, gdyby nie ciążyła na nim presja 'Wielkiego Motywatora'.
:)
stary kibol Napisał(a):
> Sterby, z całym dla Ciebie szacunkiem nie traktuj
> ludzi (piłkarzy też :) ) jak idiotów bez
> ambicji!!! Dawid przychodząc do nas doskonale
> znał styl gry preferowany przez Stawowego!
> Zgodzę sie z Tobą,, że Dawid nie jest, jak
> napisałeś zawodowym samobójcą! Jest zawodowym
> zabójcą!!!!Strzelając wczoraj dwie bramki w
> przeciągu paru minut udowodnił to dobitnie!
> Zamiast psioczyć i umniejszać zasług CRACOVII
> cieszmy się z najlepszego startu w rozgrywkach
> ekstraklasy od bardzo wielu lat! Hurrrraaaa!
Stary Kibolu, z całym dla Ciebie szacunkiem nie traktuj piłkarzy jako ludzi którzy idą gdzieś gdzie im się podoba styl gry(szczególnie tych polskich). Czy uważasz że w przypadku znakomitego stylu gry Cracovii i pensji na poziomie 5000 pln miesięcznie zobaczylibyśmy Nowaka? Chyba jedynie w meczu przeciwko Cracovii.
ja pierdolę.... :) czekam na nowy dekalog Stawowego,który będzie obowiązywał przez następne tysiąclecia...toż to już religia jakaś nowa powstała(zresztą od dawna).
Cthulhu Napisał(a):
> Coś chyba jednak jest w tym o czym mówi Dawid,
> większość bramek w tym sezonie strzelamy w
> samej końcówce, w 1 lidze było podobnie. Może
> w tym szaleństwie jest metoda?
Metoda jest taka, że w końcówce zostają na boisko wpuszczeni piłkarze.
No dobra, mimo, że wygraliśmy i mamy najlepszy start w ekstraklasie od blisko dziesięciu lat jest beznadziejnie!!!
Myślę, że teraz oponenci Stawa są usatysfakcjonowani! :)
Cieszyć będziemy się wspólnie po ostatniej kolejce, jak oczywiście będzie z czego. Na razie na dużym farcie pokonaliśmy jedną ze słabszych ekip w lidze.
Ja oczywiście zgaduję co naprawdę myśli Dawid Nowak, ale proszę o zacytowanie wypowiedzi piłkarza z dowolnej ligi na świecie, który mając miejsce w składzie, mówi do mediów, że trener to szarlatan i jakby nie jego osobiste umiejętności to mecz przegralibyśmy z hukiem.
sterby Napisał(a):
> Cieszyć będziemy się wspólnie po ostatniej
> kolejce, jak oczywiście będzie z czego. Na razie
> na dużym farcie pokonaliśmy jedną ze słabszych
> ekip w lidze.
Już tak nie gadaj Sterby.
Walneliśmy Rucha [czy jak pisuje mój znajomy "za Bytomiem": (nie)Rucha ;)] przegrywając do 81 minuty 0-1. Wynik porównywalny z 2003 kiedy to 2-e bramki Gizmy też dały nam 2-1 z Ruchem pomimo przegrywania 0-1. [ mecz co prawda pamiętany głównie z powodu żenującego dowodzenia a raczej (nie)dowodzenia oddziałem prewencji strzelającym w ciężkim strachu po stadionie "gdzie popadnie" ]
Jak Ty się Sterby po tym piątkowym zwycięstwie nie potrafisz cieszyć to ja Cie kurna stary nie potrafię "wyrozumieć".
Moja drużyna złożona z przeciętnych grojków grała do końca już 3-i mecz z rzędu. Z Piastem się
nie powiodło ale z słabszymi od Piasta Lechem i Ruchem ta walka do ostatniej minuty dała nam bezcenne punkty. A co to my jaka Barcelona ( a nawet na dziś CWKS) żeby się z walczącej z sukcesem do ostatniej
minuty meczu drużyny nie cieszyć????
- a do tego po raz pierwszy OD DAWNA zobaczyliśmy prawdziwego napastnika w składzie
ian thorpe Napisał(a):
> Stawowy zrealizował założone trzy punkty w
> meczu z Ruchem, a reszta mnie .... (....)
Dokładnie tak. Od kilku lat gramy wielkie gówno za przeproszeniem z wieloma trenerami po drodze, (za wyjątkiem jednej wiosny Szatałowa) więc po kiego grzyba zmieniać trenera, który ma wyniki. Jak przestanie mieć wynik to do widzenia ale teraz dać mu spokój.
Sterby zapewne się ciesz ze zwycięstwa, jak wszyscy pasiacy. Rozbieżność pojawia się tylko w ocenie tego, komu ten sukces zawdzięczamy: jedni twierdza, że to wszystko dzięki temu, że Wojciech jest trenerem, inni, że pomimo tego...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)