To jest kur.wa sabotaż - ściągnąć najlepszego na boisku Edka...tak jakby mało kandydatów do ściągnięcia było...
-
-
Zawisza Bydgoszcz-CRACOVIA 3:1
Wymarzona sytuacja dla stawa. Niekorzystny wynik, więc trzeba wpuścić zielinskiego, bo to jedyny podobno pilkarz podobno ofensywny. Brawa.
Co za poj.eb - ściąga najlepszego na boisku Edka ,to jest sabotażysta !!!
Nie bede sie znecal nad Stawowym - taki z niego taktyk jak w niezapomnianym meczu z Amica !
oddychamy rękawami
teraz ani obrony ani ataku
Nykiel wraca do "formy"...:(
Filipiak chcemy trenera ...!!!
Zieeeew... ;) Się nie denerwujta tak... Gdzie jak gdzie, ale akurat w Bydgoszczy to można się było liczyć z tym, że przegramy, w końcu to też jeden z faworytów. Jak pan Stawowy i jego armada nie awansują to nie przez Bygdoszcz, ale te wszystkie Ząbki, Kolejarze, Grudziądze, Olsztyny... No i rzecz jasna brak pozdrawiającego dziś trzykrotnie Macieja Kowalczyka też się kłania. Ale jest przeca Zieliński....
Panowie spokojnie. Wojtek przeanalizuje to spotkanie, wyciągnie wnioski i w następnym meczu......
wchodzi szakal
Koniec, dziękujemy.
WON WĄSIE!
Nawet jak tego cudem nie przegramy to Stawowy powinien wracać pociągiem jako były pracownik.
No to teraz zaczynamy gre ! :D
Mamy Kowalczyka...oj...Zielińskiego czyli wynik do końca b.z.
Zejdler moim zdaniem zdecydowanie lepszy od Budzińskiego (co nie znaczy, że dobry). Kolejna nie zrozumiała dla mnie zmiana.
LucasKsc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Filipiak chcemy trenera ...!!!
ciekawe kto weźmie Cracovię w takiej sytuacji. Albo ktoś niespełna rozumu, albo dr Laptop
ale moim zdaniem na zmianę trenera jest za późno. Pisałem , ze idealnym momentem jest "przerwa na ŁKS" to zostałem zwyzywany od kretynów, debili, plujących jadem itp.
Mam cholerną schadenfreude teraz (bo jak zwykle wyszło na moje ;). Ale wbrew opluwającym mnie - wcale mnie to nie cieszy
aha. nie zmienię powyższego wpisu nawet gdybyśmy jakimś cudem zremisowali a nawet wygrali. Bo z taką grą jak w 2 połowie - to lepiej oddać kukuruźnikom walkowera (będzie tylko 0:3). Znów im wystarczyło sił na chwilę.
Budzik dla mnie był do zmiany jako pierwszy.
ehh... piękny przykład zjebania meczu, którego wygranie nie stanowiłoby żadego problemu :(
Sciągniecie Bernhardta to majstersztyk. Chyba poznaliśmy nastepcę Sir Alexa w M.U.
bolek_krk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ehh... piękny przykład zjebania meczu, którego
> wygranie nie stanowiłoby żadego problemu :(
Nie byłeś na meczu z Kolejarzem? ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)