kurwa mać
-
-
Zawisza Bydgoszcz-CRACOVIA 3:1
K U R W A
KURWA MAĆ. Brawo Stawowy, ściągnąć Bernhardta który jedyny grał z przodu! KURWA GENIUSZ
i po meczu
Kurwa Stawowy oddawaj Bernhardta! Kto ma niby teraz atakować?
No to jesteśmy nieźli FRAJERZY! Szanse na awans DRASTYCZNIE SPADAJĄ!!!!
Szoda kurwa słów
A to jest efekt zdjęcia Szeligi czy wam sie to podoba czy nie.
Nawet jak dziś jakimś cudem, podkreślam cudem, wygramy to Wasa jutro ma nie być!!!
kurwa mać
Faul Marciniaka przesądził, ale co z tego jak nie ma obrony !
teraz wpusci pupilka zielinskiego
to jest dramat jak już takie pokraki bramki nam strzelają :(
Wąsaty baran jak zwykle przemyślane zmiany robi
A chuj Ci w dupe!
Zaraz jeszcze genialny Zieliński wbije i na pewno wygramy. Oczywiście za Boljevica
Dlaczego Stawowy zmienił Edgara? Stwarzamy zero zagrożenia wrzutkami na wysokiego Kaczmarka. Za mało strzałów, Gramy nieźle, ale znów dostajemy po dupie.
Teraz kurwa jeszcze Zielińskiego wpuśc...
jak przejebiemy ten mecz to ta dziwka z wąsem niech wypierdala
ściągnięcie Szeligi i Edgara dało wyśmienity efekt. :(
Mieliśmy w tym meczy wszystkie atuty w ręku i CO! I NIC!
Stawowy ty niereformowalny pajacu!!!! WON
To jest kur.wa sabotaż - ściągnąć najlepszego na boisku Edka...tak jakby mało kandydatów do ściągnięcia było...
Wymarzona sytuacja dla stawa. Niekorzystny wynik, więc trzeba wpuścić zielinskiego, bo to jedyny podobno pilkarz podobno ofensywny. Brawa.
Co za poj.eb - ściąga najlepszego na boisku Edka ,to jest sabotażysta !!!
Nie bede sie znecal nad Stawowym - taki z niego taktyk jak w niezapomnianym meczu z Amica !
oddychamy rękawami
teraz ani obrony ani ataku
Nykiel wraca do "formy"...:(
Filipiak chcemy trenera ...!!!
Zieeeew... ;) Się nie denerwujta tak... Gdzie jak gdzie, ale akurat w Bydgoszczy to można się było liczyć z tym, że przegramy, w końcu to też jeden z faworytów. Jak pan Stawowy i jego armada nie awansują to nie przez Bygdoszcz, ale te wszystkie Ząbki, Kolejarze, Grudziądze, Olsztyny... No i rzecz jasna brak pozdrawiającego dziś trzykrotnie Macieja Kowalczyka też się kłania. Ale jest przeca Zieliński....
Panowie spokojnie. Wojtek przeanalizuje to spotkanie, wyciągnie wnioski i w następnym meczu......
wchodzi szakal
Koniec, dziękujemy.
WON WĄSIE!
Nawet jak tego cudem nie przegramy to Stawowy powinien wracać pociągiem jako były pracownik.
No to teraz zaczynamy gre ! :D
Mamy Kowalczyka...oj...Zielińskiego czyli wynik do końca b.z.
Zejdler moim zdaniem zdecydowanie lepszy od Budzińskiego (co nie znaczy, że dobry). Kolejna nie zrozumiała dla mnie zmiana.
LucasKsc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Filipiak chcemy trenera ...!!!
ciekawe kto weźmie Cracovię w takiej sytuacji. Albo ktoś niespełna rozumu, albo dr Laptop
ale moim zdaniem na zmianę trenera jest za późno. Pisałem , ze idealnym momentem jest "przerwa na ŁKS" to zostałem zwyzywany od kretynów, debili, plujących jadem itp.
Mam cholerną schadenfreude teraz (bo jak zwykle wyszło na moje ;). Ale wbrew opluwającym mnie - wcale mnie to nie cieszy
aha. nie zmienię powyższego wpisu nawet gdybyśmy jakimś cudem zremisowali a nawet wygrali. Bo z taką grą jak w 2 połowie - to lepiej oddać kukuruźnikom walkowera (będzie tylko 0:3). Znów im wystarczyło sił na chwilę.
Budzik dla mnie był do zmiany jako pierwszy.
ehh... piękny przykład zjebania meczu, którego wygranie nie stanowiłoby żadego problemu :(
Sciągniecie Bernhardta to majstersztyk. Chyba poznaliśmy nastepcę Sir Alexa w M.U.
bolek_krk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ehh... piękny przykład zjebania meczu, którego
> wygranie nie stanowiłoby żadego problemu :(
Nie byłeś na meczu z Kolejarzem? ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)