Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Olimpia przegrywa u siebie do przerwy 0-1 z
> Polonią.
>
> To podwójnie zła wiadomość. Olimpia
> najwyraźniej jest w totalnej rozsypce i ciężko
> sobie wyobrazić, by mogła odebrać punkty
> Zawiszy i Niecieczy.
>
> A Polonia? No cóż, mecz z nimi nie będzie
> najwyraźniej bułką z masłem...
>
> Aha, grający o nic Kolejarz obejmuje prowadzenie
> i dobija walczącego o życie Okocimskiego. To dla
> odmiany dobra wiadomość (która akurat mnie nie
> zaskakuje).
Ja się pocieszam tym, że może Olimpia zepnie się na mecz z Zawiszą, w końcu to derby
-
-
Zaległe mecze ...
K.u.r.w.a, na co to przyszło, żebym musiał siedzieć przed kompem i patrząc tępo ;) w jakiś livescore obgryzać paznokcie podczas meczu jakiejś Floty z Sandecją...
Flota prowadzi
Na ekstraklasa.net jest relacja na zywo
Opóźniona o dobre 3 minuty :)
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/WebConsoleApp.asp?&cb=108816980
Tutaj wynik można śledzić ze strzałami.
Olimpia remisuje :(
w pojedynku naszych byłych:
Kafarski - Hajdo 1:0
(do przerwy)
Kolego Pasiak od 1979 - już nie musisz się denerwować - umacniamy pozycję
Sandecja w tym sezonie jest strasznie słaba (ale wszyscy słabeusze przełamują się na nas)
[b]Po Flocie i Zawiszy widać co znaczy zmiana melepety na TRENERA w odpowiednim czasie (przerwa "walkowerowa" ). Obie te drużyny grają stawowo, ale zdobywają punkty, my gramy pięknie ale te punkty tracimy [/b]
Zaczynam podejrzewać, że gdyby Kafarski nie został wypie.rdo.lony - gralibyśmy podobną bucówę jak w ekstraklasie, ale bylibyśmy zdecydowanym liderem tabeli.
Ciekawe jak wynik Floty skomentuje nasz złotousty trener (bitwa, kampania, potyczka, epizod, batalia, wojna...)?
Jeżeli ktoś liczył na to że Sandecja urwie jakieś punkty w Świnoujściu to gratuluje dobrego humoru!
akurat jest to jeden z 2 meczy, jeszcze nie zakończonych w tym sezonie, który realnie mógł się zakończyć stratą punktów przez jeden z 4 zespołów walczących o awans (chodzi o mecze czołówka kontra ligowy średniak/słabeusz), ten drugi również czeka Flotę, pozostałe meczy z udziałem "faworytów" bez niespodzianek zatem można dalej w wywiadach opowiadać że mamy wszystko pod kontrolą, bo mamy tylko nie wiem czy chodzi o awans, czy o spokojne utrzymanie
2-0 Flota
Flota prowadzi 2-0 i napewno wygra , czyli 3 pkt straty do 2 miejsca na 4 kolejki przed końcem .
i po ptokach 2:0
Może to i fajnie - jak w przyszłym roku wejdziemy do TMobile to większość czołowych kopaczy tejże będzie leczyć kontuzje spowodowane przez rzeźników z Floty. A pozatem liga będzie znów normalna, a nie przewandzlowana na rudo.
ciekaw jestem tylko jak nasze miejsce awansowe skomentują znani eksperci Raf_1 i SaNtO
To nasze miejsce awansowe coraz lepiej wygląda... :(
3-0
Właściwie to mamy tak jakby 2 pkt straty bo jeśli liczy się bilans meczów bezpośrednich to mamy lepszy od Floty.
To zdobądź 2 punkty więcej niż Flota w ostatnich meczach i ją wyprzedź.
tzn. twierdzisz, że jak nadrobimy 2 pkt to wyjdziemy przed Flotę w tabeli? Ciekawe :D
Polonia Bytom w 80 min prowadzi 1-2 w Grudziądzu a my u siebie nie potrafimy wygrać z takimi kelnerami , z czym do E klasy
Jeśli ważniejszy jest bilans meczów bezpośrednich a nie bilans bramek to przy równej ilości pkt jesteśmy przed Flotą.
I ty tam wyżej nie pisz mi żebym zdobył pkt bo ja nie gram i nie trenuje, przytaczam tylko fakt, którego nie jestem do końca pewny
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)