Killeroth Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ziper Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Tak się właśnie wyszarpuje punkty na
> wyjazdach
> > brawo chłopaki, troszke szczęścia bo
> Grzesiek
> > Pilarz wyciągnał nam jedna setke. Trzeba
> > zapierdalać w I lidze A NIE TIKI-SRAKE GRAĆ
> > KROPKA.
>
> Kto wyciągnął?
Czytać nie umiesz?? Grzesiek Pilarz :D
-
-
Bogdanka Łęczna - CRACOVIA 0 : 2
spoko będzie dobrze. do boju Wojtkowi....
Jak taki MAŁEK może być sędzią międzynarodowym! TRAMAT!
Gratulacje dla drużyny!Niestety nie widziałem meczu więc nic nie mogę powiedzieć oprócz tego,że choćby gra była słabiutka to...grajmy tak byleby tylko punkty się zgadzały,a dzisiaj się zgadzają!Tylko Pasy!
TZN DRAMAT!!! Małek kończ PAN wstydu oszczędź!
3 pkt ważne, mecz bardzo słaby zwłaszcza w 2 połowie. Kurcze, awansujemy, ale z taka gra niewiem czy mozemy coszukc ekstraklasie.
uważam, że jest postęp.
co do taktyki to widziałem wybicie Pilarza piłki z piątki z pominięciem obrońców :) chyba pierwszy raz w tym sezonie.
cos się zaczyna dziać. poza tym fajny jeden korner po którym Edek miał setkę.
bravo
bardzo dobrze taktycznie rozegrany mecz. brawo! odatkowo pauzy za kartki w meczu z Kolejarzem, a przed Zawisza.
Panowie, w grze nie ma aż tak wielkiego dramatu.
Drtamatem jest przygotowanie fizyczne, dynamika i wszystkie cechy motoryczne, które w wyniku wczasów w Turcji całkowicie zniknęły. Te kretyńskie faule, straty wynikają właśnie z tych braków.
Ogromny minus dla Stawowego za zmiany, co zakrawało na igranie z ogniem. 80 min trzech świeżych Bogdanów na murawia, wynik wciąż otwarty a trener czeka, Bóg wie na co. Zmiana Zejdlera na Stebleckiego prosiła się juz w przerwie, od 60 min, gdy w tyłach Łęcznej zaczęła się tworzyć luka prosiło się o wprowadzenie Zielińskiego, a Stawowy czeka. CUD nas dziś uratował a raczej nieporadność rywala. Z wszystkich zespołów jakie wiosną widziałem, ten był najsłabszy.
Plusy dziś dla Pilarza (olbrzymi) oraz mniejsze dla Boljevica, Nykiela, Zielińskiego, Dąbrowskiego i taki maleński plusik dla Bernhardta, który jako jedyny nie boi się dryblingu.
Coraz gorzej Marciniak, Kosanović, dno totalne Zejdler.
ziper Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak się właśnie wyszarpuje punkty na wyjazdach
> brawo chłopaki, troszke szczęścia bo Grzesiek
> Pilarz wyciągnał nam jedna setke. Trzeba
> zapierdalać w I lidze A NIE TIKI-SRAKE GRAĆ
> KROPKA.
Nic dodać, nic ująć.
Brawo za przebudzenie dla całej drużyny, tj zrozumienie jak się robi awans i dlaczego jest on NIEZBĘDNY.
Wynik super,Pilarz super- gdzie ci fachowcy wyrzucający z drużyny Krzyśka ?! ,Władek super,nie wiem tylko gdzie był "Budzik" ?
A na oficjalnej taki kwiatek "Bogdanka Łęczna - Bogdanka Łęczna 0:2 (0:1)"
[url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/cracovia_wygrywa_w_lecznej_20_po_bramkach_boljevica][/url]
hehe zeby nie moc az tak pogodzic sie ze zwycięstwem to naprawde straszne... robią punkty bo Filipiak wszedł do szatni i nagle popieprzyli tikitake :) chcialem zauwazyc ze caly mecz probowali grac w ten sposob tylko poprostu wiekszosc z nich jest za slaba - stad tak fatalnie sie to ogladalo.
byl walka, są punkty. ja jestem bardzo rozczarowany stylem ale zwiazane jest to z tym ze nie ma poprostu kim grac. taka uwaga to wg mnie w momencie gdy oni przeszli na trójkę z tyłu to Wojtek Ziela powinien dać na szpice i wycofać Boljevica żeby było na kogo kopać. koniec koncow i tak wyszło na jego bo Zieliński był właśnie na skrzydle i dograł idealnie więc sie trener wybronił
jest dobrze tylko trzeba dokupic zawodnikow koniecznie
Cracovia jest drugą drużyną, która wywiozła kpl punktów z Bogdanki. Grając na styku faulu trzeba liczyć się z ŻÓŁTKIEM. Wreszcie widziałem piłkarzy a nie panienki. Ciekawie będzie zestawiona obrona na Kolejarza - tego wariantu to chyba nie ćwiczyli.
jeszcze nie awansowalismy ,juz placz ze z taka gra nie mamy co szukac
nie wygrywalismy to placz ze graja tikisrakr ale punktow zero
dzis gra typowo na 1lige to placz ze nie ma stylu
dzis Stawowy jest wyrzucany za to ze nie zrobil wczesniej zmian
ludzie czy wy tak na serio? zawsze narzekacie?
dziekuje za 3pkt i walke o ekstraklasy
czas szybko zapomniec i juz koncetrowac sie na kolejarzu.
Mecz wygraliśmy ponieważ:
1. Mecz świetnie się dla nas ułożył.
2. Przeciwnik zagrał (musiał od 70 sekundy) z nami otwarty futbol i nie było miejsca na sriki-takę.
3. Kick & run to jest właściwa taktyka dla naszych bardzo przeciętnych pykaczy.
4. Mamy w bramce Pilarza.
5. Są jeszcze w tej buracznej lidze trenerzy, którzy nie wiedzą jak z nami grać.
6. Rozgrywającym nie był Szeliga.
Kartkowy serial Małka - Wałka, może nam wyjść na dobre, choć dziś ego pana "trenera" może znowu poszybować w górę i zobaczymy w obronie Żołędzia z Szeligą
Z Kolejarzem Kogut Stróże nie będzie tak łatwo.
Dzisiejsza kolejka udowodnia, że z tej ligi nikt nie chce awansować. Problemem może być tylko Tarasiewicz w Bydgoszczy.
Pijak-hazardzista w Bydgoszczy może być problemem dla tylko jednego forumowicza. Rafał30 czy jakoś tak mu jest.
Żytko dostał dziś kartkę ? Ktoś wyżej napisał, że tak, a tymczasem w żadna relacje tego nie potwierdza.
Z Kolejarzem bez Kosanovica i Dąbrowskiego.
Nie bardzo wiem czego chcecie dzisiaj od Małka -sędzią jest słabym i o tym wszyscy wiemy ale co do kartek to wszystkie były słuszne,
W I rundzie PILARZ grał (bronił) padake.A MARCINIAK grał b. dobrze.
W II rundzie PILARZ gra (broni) b. dobrze. A MARCINIAK gra padake.
I bądż tu mądry.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)