ZACZYNA SIE ZNOWU P.... , SZUKANIE KOLEJNYCH KAFARSKICH , PLATKOW I INNYCH SZROTOW.
Zmienic Stawowego mozna tylko co to da ?Odpowiedz jest prosta choc slowo ma to sporo smrodu w sobie .
G....
-
-
Kto po Stawowym?
Ale Stawowy nawet zespołu nie przygotował. Nie istnieje bez Jończyka!! Niech idzie się poczochrać!
a myslisz ze ten nowy bedzie lepszy?????MOze dac szanse na dluzej Stawowemu? A nie jeczec o zmiany bo potem zmienia i oczywiscie g... sie zmieni i znowu bedzie jeczenie,Slaba pamiec ???K....macie slaba pamiec ?????Przypomniec co bylo wczesniej, jak jojczelismy o nowego trenera a potem o nastepnego, a kazdy ( z wyj.Lenczyka) byl gorszy pod poprzedniego.???? Noz ... cisnienie mi skoczylo
Bratis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a myslisz ze ten nowy bedzie lepszy?????MOze dac
> szanse na dluzej Stawowemu? A nie jeczec o zmiany
> bo potem zmienia i oczywiscie g... sie zmieni i
> znowu bedzie jeczenie,Slaba pamiec ???K....macie
> slaba pamiec ?????Przypomniec co bylo wczesniej,
> jak jojczelismy o nowego trenera a potem o
> nastepnego, a kazdy ( z wyj.Lenczyka) byl gorszy
> pod poprzedniego.???? Noz ... cisnienie mi
> skoczylo
tylko że teraz nie jest inaczej...
już raz CZEKALIŚMY, DAWALIŚMY SZANSĘ - Ulatowski się nazywał...
Stawowy wszedł do szatni w przerwie i powiedział Panowie nie mam już pomysłu grajcie swoje :)
Bratis ma problemy z pamięcią i zapomniał jak Arka skończyła dając temu osobnikowi większy kredyt zaufania .
Poszukaj w necie jak Czyzniewski podsumował okres jego rządów . Mam nadzieję że ktoś uchroni Cracovię przed finansowym kryzysem wyrzucając nieudacznika nim będzie za późno .
Ale On źle przygotował zespół do sezonu! Ci zawodnicy boją się grać do przodu! Bramki padają w dziwnych sytuacjach. I popatrz z kim my ostatnio gramy. Normalnie same tuzy ligi. Z czego mamy się cieszyć? Zadowolony Stawowy stoi i trzyma się pod boki! To jest jakaś paranoja.
jak śmiecie lu7udzie małej wiary być tak niecierpliwi i krytykować Geniusza.
przecvież dzisiaj to byłas zmyła, zeby sobie Grudziądz pomyślał jakcy to jesteśmy słabi. A my go w środę pjerdut tikisrakją
jest lider? jestr. I gts z tym , że wirtualny.
Nie próbujcie mnawet myśleć o zmioaniue:
Szanuj Stawowego swego b o możesz mieć trenera jeszcze bardziej ch.u.j.o.wego
sorry za nieskładny stryl, ale tak wielką i bł;ysdkotliwą wiktorię trzeba było ucxzcuić
suram - zrób SOBIE mocną kawę.
Proponuję wam-towarzystwu wzajemne adoracji otwarcie kolejnych wątków. Skoro jest "Wojciech Stawowy musi odejść" oraz "Kto po Stawowym", np "Stawowy Wojciech musi odejść", "Wojciech Stawowy powinien odejść" (złagodzony temat, w sytuacji gdyby nie daj (dla Was) Boże Cracovia pokonała w środę Olimpię G, a Cracovia na Wasze nieszczęście pozostała liderem, czy też wiceliderem pierwszej ligi! "Stawowy winien opuścić stanowisko trenera", "Postulujemy zmianę trenera", "Zmiana trenera wskazana", a może bardziej intrygujące" Co by było jakby zmienił się trener"?...itd, itp....
Swoją grą piłkarze delikatnie rzecz ujmując - nas nie rozpieszczają, ale poziom szydery, agresji słownej przekroczył poziom przyzwoitości! Piłkarze zamiast wsparcia w trudnych chwilach mają wrogo nastawionych, często ubliżających im ludzi. Co się z nami dzieje??? Można nie lubić trenera, ale dobro Cracovii powinno być ponad wszystko!!! Przykre, że stwierdzenie "kibic Cracovii to dwunasty zawodnik drużyny" to przy Kałuży - FIKCJA"
stary kibolu, w pierwszej polowie BUGLOTALO w ludziach, wrzalo, wk.. siegnal zenitu - odnosilo sie wrazenie po przerwie ze grajkowie po prostu przestali grac to co trener im wpaja, i od razu wygladalo to inaczej
co jest nie tak, jesli trener swoim wplywem paralizuje grajkow i wiezi ich w jakims pseudoschemacie ktory z gra nie ma nic wspolnego to gosc jest szkodnikiem - nie wiem, nie wiem co sie stalo w przerwie, ale da sie grac w pilke, pytanie czemu sie nie da tak grac od poczatku zeby trybun nie wk... a czy dziwic sie trybunom? tez tam dzis bylem, i myslalem ze eksploduje z frustracji i zlosci w 1-ej polowie, ciskalbym bez wstydu pomidorami w nich i w trenera, bo dla przykladu, bujam sie specjalnie 1300km na weekend na mecz , i oczekuje zeby goscie gryzli trawe!!
Stary kibolu jak cały stadion jechał po Majewskim też byłeś taki poprawny czy wtedy Ci nie przeszkadzało gwizdanie , wyzywanie itp .
Teraz z tego co zauważyłem młyn nie wtrąca się w sytuację i 90 minut robi swoje a gwizdy i wyzwiska nie są niczym nadzwyczajnym przy tym co już miało miejsce na Cracovii i aktualnym obrońcom uciśnionego Wojciecha wówczas to wcale nie przeszkadzało , ba mało tego byli tacy wśród Was którzy byli pierwsi do takich zachowań .
Dziś piłkarze nie grają na zwolnienie trenera a ich gra wynika z tego że upośledzony taktycznie gość tego po prostu od nich wymaga . Problem w tym że właśnie rodzi cię chora sytuacja w której po zwolnieniu oszołoma zaliczymy trudny okres który pogłębi kryzys w Cracovii . Rozpieszczone dzieciaki które nie muszą się starać , nie muszą zapierdalać na treningach i mieć ogólnie wyjebane na wszystko i tak są pewne miejsca w składzie . Nie muszę chyba pisać co się stanie gdy przyjdzie wymagający trener który narzuci swoje reguły i zasady ...
Profesorze myślałem że jesteś ogarniętym człowiekiem ale jak widać podobnie jak WS nie potrafisz uczyć się na własnych błędach , szkoda tylko że to kibice będą musieli przeżywać Deja Vu ...
3lvis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Druzyna potrzebuje wsparcia? Za co? Za to że po
> meczu spierdala do szatni?
nie lepiej na..ku.rwiac na zawodnika przez cały mecz , po meczu przegranym wykrzyczec mu zeby wy p i e r dalał
druzyna ,zawodnik potrzebuje wsparcia nie tylko jak si wygrywa i jest pieknie i wesolo!!!
Też we mnie bulgotało, ale nie eksplodowałem chamstwem! Nie można wszystkiego tłumaczyć "zdenerwowaniem". Są pewne granice! Niestety część z nas je przekracza!
Mam nadzieję, że niezła druga połowa to zapowiedź lepszej gry naszej drużyny w przyszłości! Może zejdzie z nas ciśnienie i "normalność" wróci na trybuny, czego sobie i wszystkim Pasiakom życzę! :)
P-am!
w sezonie jesiennym , zero porazki u siebie, same zwyciestwa, jeden remis, coraz to wiecej ludzi na stadionie
w tym sezonie troche nie idzie druzynie, potrzebuje tak samo wsparcia kibicow jak i jesienia kiedy bylo dobrze
ale w zamian ,wszyscy maja sie czochrac, w.ypie.rdalac, a stawowy ma wiecej wątkow o zwolnieniu niz ktokolwiek
ludzie, nie tędy droga!!!
:)))) trochę nie idzie? Fajnie to ujales.. Wisisz jak odrobny w bramce reprezentacyjnej :) Temat hokeja.. Podobna sytuacja tylko w cienkiej sekcji hokejowej...Gromkie..Kurwa mac Pasy grac..Pomagaja, nikt się nie obraza,a wręcz przeciwnie...Trzeba zrozumieć, sedno sprawy, czym jest Cracovia
Stokowca przywitalbym z wiskaczem....jak by co - bo nie chce psuc swietnej atmosfery.
nam potrzeba z takim nazwiskiem ale innego.
Jack Daniels moze byc ?
Na trenera? A choćby i on.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)