.
-
-
CRACOVIA - Warta Poznań 2 : 1
dajcie prosze linka coby za granica dzialal
To trzeba zrobić sonde.Co powiedział Profesor do piłkarzy :D
.
.
Trener niestety nie potrafi pobudzić grajków mentalnie tylko profesor "grzmaotnąl"gadke i podziałało....;)
Wniosek? Jeden .... Nie potrzeba trenera...:(
Chuj z tym jak i tak mam rozjebany wyświetlacz w tel...
Wydaje mi sie że olali te tiki srake i są efekty
Jak bardzo mi się nie podobała 1 połowa w naszym wykonaniu, tak moim zdaniem druga jest już całkiem niezła, tyle że - po pierwsze - dlaczego nie od początku.. Po drugie - popatrzmy z jakim rywalem gramy, nie strzelili ani jednego gola na wiosnę a nam tak.. Sam nie wiem co myśleć, ale oby dotrzymać to do końca przynajmniej.
O żesz %#@#@!
.
Koniec. Pierwsza połowa tragedia, drugą w końcu dało się oglądać.
.
MITSUBISHI_WRC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Koniec, cenne 3 punkty Nasze.
I nic więcej dobrego....;(
W ramach przeprosin za pierwszą połowę i dotychczasowe mecze, bilety na Olimpię za 1 zł (na młyn i na sektor I)
Według mnie jest - nadzieja na lepsze jutro, 2 połowa jak na razie najlepsza na tą wiosnę, ale czy jest się czym szczycić? :D
Da się grac bez Szeligi? Da się.
Warta oslabla, wiec mamy trzy punkty i tyle....
Baletnice nie podeszły po meczu do młyna i od razu zeszły do szatni...
Zejdler i Danielewicz chcieli się wyłamać,ale chyba Nykiel coś przekazał od obrażonych panienek ze szatni i wszczyscy zeszli..
Kosanovic powininen isc do partizana po tym meczu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)