Ten temat już dziś winien być nieaktualny
-
-
Wojciech Stawowy musi odejść!!!!!!!!
Zostawić do końca rundy - w razie awansu zostawić w E-klasie, jeśli do przerwy reprezentacyjnej pierwszej jaka wypadnie gra będzie blada trzeba się wtedy z trenerem pożegnać. W razie braku awansu również niestety będzie trzeba albo go wywalić albo niech sam się poda do dymisji - rozumiem przegrać mecz bo nie mieliśmy farta (patrz Kolejarz), ale wczoraj zwyczajnie w 2 połowie Zawisza nas stłamsił.
Shart Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zamiast za$#$*ac to zwiedzali :D
>
żartujesz chyba. Kopacze i zwiedzanie? To zbyt intelektualna rozrywka dla nich jest. Nooo... może raz zwiedzali supermarket i bazar w Side (kiepski zresztą). Oni dostali kamery do łapy i bawili się w filmowanie.
Zamiast rozpisywać plan treningów - rozpisywali scenariusz propag[b]R[/b]andowego klipu z półbogiem w roli głównej.
A efekt można było zobaczyć na sparingu z sandecją. Napisałem już wtedy o spieprzonych przygotowaniach, ale nawet bardzo zacni forumowicze mnie besztali, ze"się rozkręcą"./ No to rozkręcili Cracovię tak, że wystarczy wyjąć jeszcze ze dwie śrubki i wszystko pieprznie.
Odwołanie trenera teraz byłoby jedynie głupotą, ale pozostawienie go w przypadku awansu byłoby błędem niewybaczalnym. Ten Niereformowalny Egomaniak - jak już ktoś słusznie napisał - może co najwyżej trenować trampkarzy lub młodszych - w Akademii. Dzieciaki kupią jego bajki, a jeśli będzie ich uczył tikisraki od początku, to za 15 lat doczeka się drugiej ekipy takiej jak miał; 10 lat temu.
Pisalem wielokrotnie, ze kilka kolejek temu już powinien odejść bez dwóch zdan !! Zwolnie Jego teraz byłoby glupota??? A na co mamy jeszcze czekac? Aby go rozliczyć?, aby odpalil??? Wolne żarty. Przyszedlby nowy, wprowadzil by zapewne trochę swierzosci, nowego, własnej koncepcji i jestem pewien, ze gralibyśmy o niebo lepiej, a co najważniejsze awansowalibyśmy w cuglach do ekstraklasy. A tak? Sami widzicie co gramy jak się prezentujemy. Gramy wtedy jak przeciwnik stoi a jak zaczyna grac to zapominamy co to pilka,walka, kontakt.
oki , wszytko swietnie , wywalimy Stawowego , na 7 kolejek przed koncem , i kogo wezmiemy ? Łacha>? moze Staszka Owce?
a moze psa wojtowicza z puszczy ?
A może Kasperczyka bo jest wolny ?
Wiem że pijawka nie odejdzie sama od żłoba i będzie doił ile się da ale Filipiak chyba więcej straci oddając ekstraklasę bez walki niż wypłacenie mu wszystkich pieniędzy do końca jego kontraktu .
To że gość nie ma honoru wiadome jest od dawna i nie ma co liczyć że postąpi niczym Szatałow oddając drużynę by ratować wynik końcowy ale no co do ch... czeka klub ? Profesor myśli że wymodli ekstraklasę ? W Bydgoszczy poszli inną drogą i jak widać efekt jest , co robi w tym czasie Cracovia ?
P.S czym się różni "pies" wojtowicz od stawowego ? Uzasadnisz to jakoś ?
TEODOR Napisał(a):
> P.S czym się różni "pies" wojtowicz od
> stawowego ? Uzasadnisz to jakoś ?
jeden ma wąsy, drugi nie ma. Innych różnic nie zauważono :D
TEODOR Napisał(a):
> A może Kasperczyka bo jest wolny ?
> Wiem że pijawka nie odejdzie sama od żłoba i
> będzie doił ile się da ale Filipiak chyba
> więcej straci oddając ekstraklasę bez walki
> niż wypłacenie mu wszystkich pieniędzy do
> końca jego kontraktu .
> To że gość nie ma honoru wiadome jest od dawna
> i nie ma co liczyć że postąpi niczym Szatałow
> oddając drużynę by ratować wynik końcowy ale
> no co do ch... czeka klub ? Profesor myśli że
> wymodli ekstraklasę ? W Bydgoszczy poszli inną
> drogą i jak widać efekt jest , co robi w tym
> czasie Cracovia ?
> [b]P.S czym się różni "pies" wojtowicz od
> stawowego ? Uzasadnisz to jakoś ?[/b]
chodzby karierą piłkarską
Z WS nie mamy szans. Ten człowiek nie kontaktuje z rzeczywistością. Dowód? Zdjęcie Edka i wiele innych, o czym wszyscy wiedzą...
A to sory dobrze że Stawowy spędził w Wiśle 6 jako trener a nie piłkarz jak Wójtowicz bo by się narobiło ;-) Wtedy byłby pies przez duże P a tak zasłużył na miano psa przez małe p .
TEODOR Napisał(a):
> A to sory dobrze że Stawowy spędził w Wiśle 6
> jako trener a nie piłkarz jak Wójtowicz bo by
> się narobiło ;-) Wtedy byłby pies przez duże P
> a tak zasłużył na miano psa przez małe p .
kariera pilkarska Stawowego
Cracovia
Nadwislan
hutnik
kariera wojtowicza
lechia gdansk
wisla
roznica jest wielka
[url=http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://c.wrzuta.pl/wi13996/f9548bf700061f6e4e8f2c22/dobry_zart_25336&imgrefurl=http://w206.wrzuta.pl/obraz/266uqKmBveF/dobry_zart_25336&h=433&w=500&sz=51&tbnid=TPiQED4l5asGZM:&tbnh=90&tbnw=104&zoom=1&usg=__sUV42LqWrx8WjuHwj8x6j_W7xLU=&docid=L5QF3GhD2AibAM&sa=X&ei=cOGLUaf-FeWK4AS-9IGoDQ&ved=0CD8Q9QEwAw&dur=846]Stawowy odchodzi??[/url]
Nie myslalem ze to napisze ale WON!!!!!!!!
Takie warunki pracy a tu taki bubel ehhhh panie trenerze zawiodles mnie okropnie!!!
Podobno wielka wiara potrafi przenosić góry. Jednak nawet gdyby ktoś miał taką wiarę żeby przenieść Himalaje do Ameryki Południowej na miejsce Andów, a Andy do Azji to i tak nie wystarczyłaby ona do zmiany natury, umysłowości, charakteru i sposobu postępowania Stawowego.
[b]Stawowy to przypadek beznadziejny i nieuleczalny![/b]
Stawowy zrobił na samym poczatku dobrą robote. Byla atmosfera w druzynie, zaczelismy wygrywac, choc styl nie byl dobry, ale emocji dostarczał i punkty były. To najwazniejsze. Jednak runda wiosenna obnażyła słabosci. Brakło szczescia i piłkarze wygladają na zagubionych. W waznych momentach przegrywamy mecze w złym stylu. Trener do zmiany Cracovia Pany!
Pijąc do trenera dodam, ze w takim meczu jak z Zawisza nalezy powiedziec: "Piłkarze to mecz o konieczne 3 punkty i nie ma innego rozwiazania. Jak gladiator o smierc i zycie, jak rycerz o chwałe lub hańbe. Tymczasem slysze na konferencji prasowej, ze jesli przegramy to nic, bo mamy jeszcze szanse. Kolejny mecz...
Trzeba troche wiecej "jaj"! Tak Stawowy jak i druzyna!
Nie wiadomo co lepsze...
Probierz nas wyruch..ał idąc do sąsiadki,a teraz w obliczu braku zatrudnienia pewnie będzie skory na posadę
Mieszane uczucia mam.
Rozrabiaka, podobnie myślę.
ja też. Ale z innego powodu. Jeśli prowadzi się rozmowy "od kilku tygodni" - znaczy to, że Probierzowi zależy na kasie a nie na Cracovii.
Oferty ŁKS czy gts przyjął w ciągu 24 godzin, mimo, że ci pierwsi (a ponoć ci drudzy także) wcale nie dawali mu dużo.
Inna sprawa, że obie drużyny zaproponowały mu pracę w... przerwie reprezentacyjnej. My tę okazję (przerwa na walkower) bezpowrotnie zmarnowaliśmy.
Cóż, zbyt długie zwlekanie z decyzją szkodzi w każdym biznesie. Piłkarskim też.
Probierz? Światełko w tunelu?
to ja juz wole zeby trenerem zostal Pawel Zegarek, a nawet Tomek Siemieniec.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)